ויסטה - MUI עברי
-
bennyma
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
לכל המעוניינים, יצא אתמול לכל גרסאות האולטימייט MUI עברי שמאפשר החלפת שפת המערכת כולל VMC לעברית (ובחזרה לאנגלית אם רוצים).
ההורדה דרך windows update
ההורדה דרך windows update
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
כן שמתי לב לזה 
מגניב.
מגניב.
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
לא מובן לי
לא היתה תמיכה עברית מההתחלה?
לא היתה תמיכה עברית מההתחלה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
למה זה טוב ?
-
bennyma
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
זה טוב למי שרוצה את ממשק ה-VMC בעברית
- GalBrill
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
תודה רבה על העידכון,
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית
, עידכון ממשק השפוץ שהיה זמין עד היום לא כלל את העברית.
העידכון החדש מאפשר הוספת עברית, משמע אפשר להתקין (או שיש לנו כבר) מערכת הפעלה ויסטה באנגלית ואז ליצור מצבים כגון:
יוזר אחד, שעליו לדוגמא עובדים רציף (לכל שונאי העברית במערכות הפעלה) באנגלית, ויוזר שני שמיועד עבור מצב עבודה "מדיה סנטר" שכולו עובד בעברית.
לאחר הוספת ה MUI עברית המעבר בין שפות הממשק פשוט ומתבצע דרך לוח הבקרה > אפשרויות אזוריות ושפה > מקשים ושפות > התקן הסר שפה.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה.
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית
העידכון החדש מאפשר הוספת עברית, משמע אפשר להתקין (או שיש לנו כבר) מערכת הפעלה ויסטה באנגלית ואז ליצור מצבים כגון:
יוזר אחד, שעליו לדוגמא עובדים רציף (לכל שונאי העברית במערכות הפעלה) באנגלית, ויוזר שני שמיועד עבור מצב עבודה "מדיה סנטר" שכולו עובד בעברית.
לאחר הוספת ה MUI עברית המעבר בין שפות הממשק פשוט ומתבצע דרך לוח הבקרה > אפשרויות אזוריות ושפה > מקשים ושפות > התקן הסר שפה.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה.
- droren
-
- חבר מביא חבר

אני לא מבין : לי יש ויסטה באנגלית, הורדתי MUI בעברית והגדרתי שיעבוד איתו ו... הופ! הכל בעבריתGalBrill כתב:תודה רבה על העידכון,
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית, עידכון ממשק השפוץ שהיה זמין עד היום לא כלל את העברית.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה....
מה השתנה?
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
לדעתי בריל צודק, כתוב שהעדכון פורסם ב- 23.10.07.
HiFiMusic IL
- MDK
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
זה לא עובד ב home premium
זה לא עובד ב home premium ב regional and lang אין אפשרות של שינוי שפת ממשק.
- droren
-
- חבר מביא חבר

ניתן לשנות רק ב ULTIMATE
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- hanand
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121