ויסטה - MUI עברי
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא מובן לי
לא היתה תמיכה עברית מההתחלה?
לא היתה תמיכה עברית מההתחלה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
תודה רבה על העידכון,
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית
, עידכון ממשק השפוץ שהיה זמין עד היום לא כלל את העברית.
העידכון החדש מאפשר הוספת עברית, משמע אפשר להתקין (או שיש לנו כבר) מערכת הפעלה ויסטה באנגלית ואז ליצור מצבים כגון:
יוזר אחד, שעליו לדוגמא עובדים רציף (לכל שונאי העברית במערכות הפעלה) באנגלית, ויוזר שני שמיועד עבור מצב עבודה "מדיה סנטר" שכולו עובד בעברית.
לאחר הוספת ה MUI עברית המעבר בין שפות הממשק פשוט ומתבצע דרך לוח הבקרה > אפשרויות אזוריות ושפה > מקשים ושפות > התקן הסר שפה.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה.
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית
העידכון החדש מאפשר הוספת עברית, משמע אפשר להתקין (או שיש לנו כבר) מערכת הפעלה ויסטה באנגלית ואז ליצור מצבים כגון:
יוזר אחד, שעליו לדוגמא עובדים רציף (לכל שונאי העברית במערכות הפעלה) באנגלית, ויוזר שני שמיועד עבור מצב עבודה "מדיה סנטר" שכולו עובד בעברית.
לאחר הוספת ה MUI עברית המעבר בין שפות הממשק פשוט ומתבצע דרך לוח הבקרה > אפשרויות אזוריות ושפה > מקשים ושפות > התקן הסר שפה.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה.
- droren
- חבר מביא חבר

אני לא מבין : לי יש ויסטה באנגלית, הורדתי MUI בעברית והגדרתי שיעבוד איתו ו... הופ! הכל בעבריתGalBrill כתב:תודה רבה על העידכון,
למי שלא הבין עד הסוף - עד היום על מנת לקבל ממשק עברית בויסטה הייתם חייבים להתקין מהתחלה מערכת הפעלה בעברית, עידכון ממשק השפוץ שהיה זמין עד היום לא כלל את העברית.
בוחרים איזה פשה שרוצים לאיזה יוזר שאנחנו פועלים עליו, מבצעים יציאה או ריסט והכל משתנה לפי הבחירה....
מה השתנה?
זה לא עובד ב home premium
זה לא עובד ב home premium ב regional and lang אין אפשרות של שינוי שפת ממשק.
- droren
- חבר מביא חבר

ניתן לשנות רק ב ULTIMATE
Microsoft Regional Director- Windows Media Center