דולבי פרו לוגיק 2
שלום לכולם.
רכשתי לפני מספר ימים מערכת משולבת של פיוניר מדגם 151. קיבלתי עליה המלצות מרובות
לפני הרכישה , וכן שמעתי אותה בפעולה ומאוד התרשמתי מהסאונד שהיא מפיקה.
במפרט הטכני שלה רשום שהיא תומכת בדולבי פרו לוג'יק 2 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח
להגדיר את המערכת לפרו לוג'יק 2 דרך הממיר של יס (מקס) , כלומר אני שומע רק בסטריאו דרך הטלויזיה . לעומת זאת , בניגון סרט דיוידי אין כל בעייה .
האם הדבר הגיוני ? האם יכול להיות מצב שהמערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק תומכת רק בסרטי דיוידי ??
האם למישהו יש את אותה המערכת שמכיר את התופעה?
אני שוקל לבטל עיסקה ולהחליף למשהו אחר , האם מישהו יכול להמליץ לי על רסיבר ורמקולים
סבירים בעלות לא גבוהה אשר תצדיק את התוספת במחיר?
רכשתי לפני מספר ימים מערכת משולבת של פיוניר מדגם 151. קיבלתי עליה המלצות מרובות
לפני הרכישה , וכן שמעתי אותה בפעולה ומאוד התרשמתי מהסאונד שהיא מפיקה.
במפרט הטכני שלה רשום שהיא תומכת בדולבי פרו לוג'יק 2 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח
להגדיר את המערכת לפרו לוג'יק 2 דרך הממיר של יס (מקס) , כלומר אני שומע רק בסטריאו דרך הטלויזיה . לעומת זאת , בניגון סרט דיוידי אין כל בעייה .
האם הדבר הגיוני ? האם יכול להיות מצב שהמערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק תומכת רק בסרטי דיוידי ??
האם למישהו יש את אותה המערכת שמכיר את התופעה?
אני שוקל לבטל עיסקה ולהחליף למשהו אחר , האם מישהו יכול להמליץ לי על רסיבר ורמקולים
סבירים בעלות לא גבוהה אשר תצדיק את התוספת במחיר?
אתה רוצה להגיד לי
שלא ניתן לשמוע דולבי 2 \ דיגיטל מהממיר של יס (מקס) באף רסיבר ?
בצפייה בדיוידי אין כל בעיה לשמוע דולבי2 (וגם זה רושם בדיוידי עצמו שזה דולבי2) אבל בצפייה בטלויזיה רק הקדמיים עובדים ורק בסטריאו , אתה בטוח שזה תקין ?
בצפייה בדיוידי אין כל בעיה לשמוע דולבי2 (וגם זה רושם בדיוידי עצמו שזה דולבי2) אבל בצפייה בטלויזיה רק הקדמיים עובדים ורק בסטריאו , אתה בטוח שזה תקין ?
Re: אתה רוצה להגיד לי
אני מניח שהממיר אינו תומך PRO LOGIC 2 והDVD כןmoshik82 כתב:שלא ניתן לשמוע דולבי 2 \ דיגיטל מהממיר של יס (מקס) באף רסיבר ?
בצפייה בדיוידי אין כל בעיה לשמוע דולבי2 (וגם זה רושם בדיוידי עצמו שזה דולבי2) אבל בצפייה בטלויזיה רק הקדמיים עובדים ורק בסטריאו , אתה בטוח שזה תקין ?...
אל תקח אותי במילה..