תגובות למאמר: שידורי ניסיון HDTV של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73397
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אני אישית מאוד מאוד מקווה שהם יעמדו בהתחייבות שלהם להשיק את השירות עד סוף השנה, אנחנו כבר בסוף חודש אוקטובר ככה שלא נשאר יותר מידיי זמן. השבוע עברנו אליהם בהנחה הזו - נקווה שלא נתאכזב.
קודם כל - נהניתי לקרוא. אחלה דרך להעביר את הזמן בשדה תעופה.
כמו שנאמר - לתוכן חשיבות מרכזית כאן. אם אכן יהיה תוכן איכותי - כרטיס HDTV ללינוקס שלי לא יאחר לבוא (יחד עם עוד דיסק כמובן)
כמו שנאמר - לתוכן חשיבות מרכזית כאן. אם אכן יהיה תוכן איכותי - כרטיס HDTV ללינוקס שלי לא יאחר לבוא (יחד עם עוד דיסק כמובן)
You are never fully dressed without a smile
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אחלה כתבה עופר ! תודה רבה לך ונקווה ששני הגופים המרכזיים בארץ יתחילו לעבוד קצת ולשדר לנו -HD.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
כתבה מענינת מאוד
כל הכבוד לך עופר נהניתי לקרוא עכשיו נשאר רק לחכות ולראות כמה זמן עד שיגיע אלינו הביתה הממיר,וגם השאלה כמה יגבו מאיתנו.בכסף כמובן 
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
סביר להניח שהוט לא יפגרו אחריהם בהרבה.guyezra כתב:אותי מעניין מה יהיה עם הוט...
אין אפשרות להתקין יס בבניין שלנו...
אין שום סיבה ששרות כזה לא יהיה זמין גם בהוט.
בעבר עד כמה שזכור לי, היה ערוץ HD נסיוני בהוט כך שהיכולת הטכנולוגית מעל גבי התשתית הקיימת הוכחה.
בינתיים היתי מצנן את ההתלהבות. דיבורים והודעות לתקשורת זה יופי בשביל יחסי ציבור.
משם ועד שירות מתומחר + תכנים ( לא רק ספורט אחרת זה נועד לכישלון ) הזמין לכלל האוכלוסייה יש עוד הרבה דרך.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
sam22,
בהתחשב בזה שיש כרגע 20 ממירים בכל הארץ, ורובם כרגע אצל מנהלי החברה ואנשים שזקוקים לזה בשביל להרים את השירות, אני לא מתפלא שרק מעט מאוד אנשים ראו את זה...
בהתחשב בזה שיש כרגע 20 ממירים בכל הארץ, ורובם כרגע אצל מנהלי החברה ואנשים שזקוקים לזה בשביל להרים את השירות, אני לא מתפלא שרק מעט מאוד אנשים ראו את זה...
הזלזול במסכים תוצרת טורקיה וסין הוא אמיתי או פסכולוגי או שילוב של שנהם,דרך אגב
צ'כיה ומזרח אירופה הפכו עבור יפן מקום טוב לתעשיית האלקטרוניקה והרכב
כיעד הקרוב למערב אירופה .
דוגמאת טיוטה ו HITACHI בצ'כיה טיוטה קורולה מיוצרת בטורקיה גם דגמים של LG ועוד הרבה .
צ'כיה ומזרח אירופה הפכו עבור יפן מקום טוב לתעשיית האלקטרוניקה והרכב
כיעד הקרוב למערב אירופה .
דוגמאת טיוטה ו HITACHI בצ'כיה טיוטה קורולה מיוצרת בטורקיה גם דגמים של LG ועוד הרבה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. בנוגוע להוט, כבר כתבנו את זה לא פעם. ל-HOT מרכז שידורים מוכן וטעון בחודשיים קדימה בתכנים. הבעיה העיקרים שלהם היא הממירים.
2. היעד המקורי להשקה עדיין לפנינו וגם זה נדחה מעט. לפי איך שזה נראה כרגע, רק בגלל היצע הממירים, זו תהיה השקה מצומצמת כחבילת פריום, עם מחיר בהתאם....
2. היעד המקורי להשקה עדיין לפנינו וגם זה נדחה מעט. לפי איך שזה נראה כרגע, רק בגלל היצע הממירים, זו תהיה השקה מצומצמת כחבילת פריום, עם מחיר בהתאם....
אם היציאה הדיגיטלית היחידה של הממירים החדשים תהיה HDMI מוצפן ב-HDCP, יהיו לא מעט מסכי LCD ופלזמה שלא יוכלו לקלוט את זה, שכן הם אינם תומכים ב-HDCP.
לדעתי, מדובר באחוז נכבד ביותר של המסכים הדקים שנמצאים כיום בשטח (לי יש שניים כאלה).
הלקוחות האלה למעשה לא יוכלו להנות מ-HD בצורה מלאה. האם YES לוקחים את זה בחשבון?
לדעתי, מדובר באחוז נכבד ביותר של המסכים הדקים שנמצאים כיום בשטח (לי יש שניים כאלה).
הלקוחות האלה למעשה לא יוכלו להנות מ-HD בצורה מלאה. האם YES לוקחים את זה בחשבון?
כמובן, שאלה נוספת מאוד מעניינת היא האם יש ל-YES תוכניות למכור ציוד קליטת HDTV באופן דיגיטלי למשחב כמו שתואר זבמנו במאמר על הפיתוחים החדשים של NDS.
אגב, אם זה אכן יקרה, אני מאוד חושש שהשימוש בציוד הזה יהיה אפשרי רק דרך איזו תוכנה PROPRIETRY שלהם ולא יתאפשר שימוש בציוד הזה בתוכנות הכלליות, כדוגמת SAGE או VMC.
יש למישהו תשובות לנושא?
אגב, אם זה אכן יקרה, אני מאוד חושש שהשימוש בציוד הזה יהיה אפשרי רק דרך איזו תוכנה PROPRIETRY שלהם ולא יתאפשר שימוש בציוד הזה בתוכנות הכלליות, כדוגמת SAGE או VMC.
יש למישהו תשובות לנושא?