שלום יש לי מחשב קצת ישן P4 2.4GHz אם אני לא טועה, כרטיס מסך GeForce 5200+DVI
זיכרון 512MB. אני רוצה להפוך אותו לHTPC פשוט (כרגע אין לי קבצי HD).
כדאי לי להתקין עליו ?windows xp media center edition 2005+My Movies 2
או שלהשאיר את הווינדוס ולהתקין תוכנה כמו מדיה פורטל למשל או שבכלל יש רעיון עדיף אחר?
חשוב לי העניין של התקצירים, התמונות והנוחות (עדיף לעבוד רק עם שלט), מכיוון שהמשפחה משתמשת בו לרוב. כמו כן אני מתכוון לקנות שלט ולחבר למחשב.
ובלי קשר...אפשרי לנגן על מחשב זה קבצי 720P בצורה חלקה?
תודה.
הפיכת מחשב (די ישן) לHTPC
תקרא את המדריך
של OFERL בעניין קודקים והגדרתם, ובמיוחד למחשבים "חלשים"
מעבר לכך, תוריד קובץ HD הדגמה מהאתר של מיקרוסופט ותראה איך המחשב שלך מתמודד עם זה.
תחושת הבטן שלי אומרת לי שהמחשב די סביר גם בשביל לנגן תכני HD, תחשוב אולי על להוסיף זיכרון, ו יחד עם קודקים מתאימים (ראה מדריך) זה יעשה את העבודה
מעבר לכך, תוריד קובץ HD הדגמה מהאתר של מיקרוסופט ותראה איך המחשב שלך מתמודד עם זה.
תחושת הבטן שלי אומרת לי שהמחשב די סביר גם בשביל לנגן תכני HD, תחשוב אולי על להוסיף זיכרון, ו יחד עם קודקים מתאימים (ראה מדריך) זה יעשה את העבודה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לי יש פנטיום 4 - 2.4 HT .
עם 1 GB זיכרון, כרטיס מסך 7300GT . עם windows XP Pro.
השתמשתי במדריך של OferL ואני מנגן קבצי HD בלי בעיה על המחשב (גם ברזולוציה של 1080P, שבהם יש לי בעיה לפעמים של sync ).
יש לי גם מחשב נייד של העבודה - DELL עם פנטיום M.
1.6 GHZ , כרטיס מסך ATI O.B ,ו-512 MB זיכרון (גם עם windows XP Pro ) וגם בו אני רואה HD בלי בעיה (הבעיה במחשב הזה היא עם קבצי 1080P).
אני משתמש ברשת אלחוטית בשביל לראות בנייד קבצי HD שנמצאים בנייח ובלי שום בעיה.
אזהרה:
אני הייתי משתמש הרבה מאוד בקבצי Divx ו-XviD , ובתחילת דרכי גם הייתי ממיר סרטי DVDלקבצים האלו.
היום, אחרי שהתרגלתי ל-HD , אני לא יכול לראות סרטים וסדרות שהם לא HD.
(צריך HDD גדול).

עם 1 GB זיכרון, כרטיס מסך 7300GT . עם windows XP Pro.
השתמשתי במדריך של OferL ואני מנגן קבצי HD בלי בעיה על המחשב (גם ברזולוציה של 1080P, שבהם יש לי בעיה לפעמים של sync ).
יש לי גם מחשב נייד של העבודה - DELL עם פנטיום M.
1.6 GHZ , כרטיס מסך ATI O.B ,ו-512 MB זיכרון (גם עם windows XP Pro ) וגם בו אני רואה HD בלי בעיה (הבעיה במחשב הזה היא עם קבצי 1080P).
אני משתמש ברשת אלחוטית בשביל לראות בנייד קבצי HD שנמצאים בנייח ובלי שום בעיה.
אזהרה:
אני הייתי משתמש הרבה מאוד בקבצי Divx ו-XviD , ובתחילת דרכי גם הייתי ממיר סרטי DVDלקבצים האלו.
היום, אחרי שהתרגלתי ל-HD , אני לא יכול לראות סרטים וסדרות שהם לא HD.
(צריך HDD גדול).