ריפוי דיסק שרוט באמצעות בננה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שאתה טועה שריטה בדיסק משמע חור במידע חסר מידע המידע הזה נעלם אי אפשר להחזיר אותוMartinHSabag כתב:יעיל? לא יודע.AFIK כתב:נראה אדיוטי לא נראה לי שהיתי מנסה לעשות את זה על הדיסקים שלי...
אידיוטי? משמע, זה ייגרום נזק? - בטוח לא.
הרעיון הוא למעשה לעשות ווקס על הדיסק, כך שהחומר (ווקס עדין של אוטו עושה עבודה טובה) ממלא את החריצים....
AFIK כתב:MartinHSabag כתב:זה רק אומר שאין לך מושג על מבנה הדיסק. השריטות הן על שכבת פלסטיק ולא על השכבה שנושאת מידע. ברוב המוחץ של המקרים שגיאות הקריאה של דיסק שרוט נגרמות ע"י החזרות קרן לייזר מ"דפנות" השריטה (כלומר, קרן הלייזר פשוט לא מגיעה לשכבה הנושאת מידע).AFIK כתב:אני חושב שאתה טועה שריטה בדיסק משמע חור במידע חסר מידע המידע הזה נעלם אי אפשר להחזיר אותו.........
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 28/10/2007 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
ויטלי
מרטין,MartinHSabag כתב:יעיל? לא יודע.AFIK כתב:נראה אדיוטי לא נראה לי שהיתי מנסה לעשות את זה על הדיסקים שלי...
אידיוטי? משמע, זה ייגרום נזק? - בטוח לא.
הרעיון הוא למעשה לעשות ווקס על הדיסק, כך שהחומר (ווקס עדין של אוטו עושה עבודה טובה) ממלא את החריצים....
נראה לי שזה יותר פוליש מווקס.
שם-לב שפעולת השפשוף עם המטלית אחרי מעבר עם הקליפה, צריכה להימשך דקות !
עשיתי פעם נסיונות עם אסטוניש על DVD שנשרט קשות ששום נגן או כונן מחשב לא הצליח
לקרוא אותו, החומר פועל כפוליש.
למרות שתוצאה היא DVD עם שריטות מרובות קלות (עד כדי קבלת דיסק מט) השריטות הקשות נעלמו וה-DVD ניגן כחדש.
איך אומרים? לא לנסות בבית! (רק אם אין ברירה
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
vitalyi כתב:AFIK כתב:יכול להיות שאתה צודק אבל אני מצטער זה מה שאני שמעתי באיזה תוכנית סליחה עם גרמתי לבלבולMartinHSabag כתב:זה רק אומר שאין לך מושג על מבנה הדיסק. השריטות הן על שכבת פלסטיק ולא על השכבה שנושאת מידע. ברוב המוחץ של המקרים שגיאות הקריאה של דיסק שרוט נגרמות ע"י החזרות קרן לייזר מ"דפנות" השריטה (כלומר, קרן הלייזר פשוט לא מגיעה לשכבה הנושאת מידע).AFIK כתב:אני חושב שאתה טועה שריטה בדיסק משמע חור במידע חסר מידע המידע הזה נעלם אי אפשר להחזיר אותו............
שלשום ניסיתי לקרוא דיסק שעבר התעללות קשה של האינדיראנים (ילדים)שלי. היו סריטות עמוקות וכל מיני פגיעות. לקחתי פוליש של רכב ומרחתי עם מטלית כמו שעושים לרכב. לאחר מכן מרחתי GLASS POLISHER שהיה במחסן 20 שנים ומרחתי עם מטלית בסיבובים.
בינגו
עבד מצויין.
בינגו
עבד מצויין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש מכשיר פוליש מיוחד לדיסקים - התפקיד שלו הוא לעגל את הפינות המחודדות של השריטות.
זה כולל חומר ו-ABRASIVE מאוד עדין.
זה כולל חומר ו-ABRASIVE מאוד עדין.