לכל צוות האתר שלום
אני רציתי להעיר תשומת ליבכם לגבי התוכן של האתר אני מיזה 3 חודשים פותח את האתר ומגלה שלא מתיחסים בכלל לעולם הקולנוע הביתי לא למבחני רסיבר חדשים לא לשיטת סאונד חדשים כלום הייתי מצפה מאתר שנושא שמו הוא hometheater שיהיה גם התיחסות לקולנוע ביתי
שיני תוכן באתר
-
denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
denonhometheater,
דבר ראשון, הודעות כפולות זה נגד חוקי האתר.
לגבי תחום הכיסוי, אנחנו מכסים תחומים רבים ומכיוון שאנחנו רוצים לתת במה מכובדת לכל סוגי התכנים אנחנו מוגבלים בכמות המאמרים שאנחנו יכולים להוציא בכל יום.
בנוסף, לאחרונה היה די שקט בתחום הרסיברים - לא היו חידושים גדולים. החידושים הגדולים הם בתחום הפורמטים החדשים (DTS HD, DOLBY TRUE HD) והרסיברים בתחום הזה רק עכשיו מתחילים לטפטף ארצה.
אני יכול להרגיע אותך ולומר שיש לנו מאמרים מתוכננים בנושא הזה, מקווה שנוכל להוציא אותם במהרה (שיקולי מערכת).
דבר ראשון, הודעות כפולות זה נגד חוקי האתר.
לגבי תחום הכיסוי, אנחנו מכסים תחומים רבים ומכיוון שאנחנו רוצים לתת במה מכובדת לכל סוגי התכנים אנחנו מוגבלים בכמות המאמרים שאנחנו יכולים להוציא בכל יום.
בנוסף, לאחרונה היה די שקט בתחום הרסיברים - לא היו חידושים גדולים. החידושים הגדולים הם בתחום הפורמטים החדשים (DTS HD, DOLBY TRUE HD) והרסיברים בתחום הזה רק עכשיו מתחילים לטפטף ארצה.
אני יכול להרגיע אותך ולומר שיש לנו מאמרים מתוכננים בנושא הזה, מקווה שנוכל להוציא אותם במהרה (שיקולי מערכת).
-
denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לגבי רסיברים חדשים ישנם ואפילו בארץ חבל שאתם לא מעודכנים יש לאונקיו שני רסיברים חדשים ה805 ו-875 נושאי dolby hd וdts hd דנון גם יצאו עם רסיברים חדשים עם סאונד לא דחוס 2808 2803 ימהה עם rxv 1800 כל הרסיברים הם חדשים וזוכים למבחנים באתרים בעולם ומרביתם כבר הגיעו לארץ
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: