חבל על הכסף יש לרסיבר קולנע ביתי שלך כניסה לאות דיגיטלית RCA או אופטי וגם לכרטיס הקול המשולב שלך יש יציאה כזאת על פי רוב... תבדוק בספר של הלוח אם.
במיקרה של שימוש ביציאה הדיגיטלית הפיענוח לצליל נעשה ברסיבר ולא במחשב ואז האות נק.י והממיר ש JVC מישתמשים בו ברסיבר הוא של מוטורולה ונותן תוצאות צליל מעעולות גם ללא צורך ברכישת כרטיס קול שלא בהכרח יתן צליל נקי יותר.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
ofek4490 כתב:פסלת את האפשרות של קניית DAC?
שים לב ללינק שנתתי לך מקודם נמצאים שם כמה DACים לא רעים שיהיו לא פחות טובים מהכרטיסים שהוצעו ואם לא יותר זאת מכיוון שהם אינם מושפעים מזרמים במחשב
...
ההתלבטות כרגע היא בכלל אם לקנות באינטרנט או לא.
מה שבינתיים מצאתי זה את הג'וליה ב650 שקל בארץ. היתרון הוא שהמחיר סביר וגם יש לך אחריות. לעומתו ה 1212 עולה בערך 200$ אבל זה כרוך בלהזמין מהאינטרנט עם כל ההשלכות.
tascam כתב:חבל על הכסף יש לרסיבר קולנע ביתי שלך כניסה לאות דיגיטלית RCA או אופטי וגם לכרטיס הקול המשולב שלך יש יציאה כזאת על פי רוב... תבדוק בספר של הלוח אם.
במיקרה של שימוש ביציאה הדיגיטלית הפיענוח לצליל נעשה ברסיבר ולא במחשב ואז האות נק.י והממיר ש JVC מישתמשים בו ברסיבר הוא של מוטורולה ונותן תוצאות צליל מעעולות גם ללא צורך ברכישת כרטיס קול שלא בהכרח יתן צליל נקי יותר.
תנסה את מה שהיצעתי לך זה לא עולה כסף ושווה לנסות לחבר ולישמוע...
לעיתים לא משנה כמה תשקיע בכרטיס קול ומגבר האקוסטיקה בחדר , הרמקולים ו האות שבעצם הוא MP3 יגבילו אותך והתוצאה לא תהיה משמעותית יותר טובה...
קח עצה טובה לפני שאתה ממהר.... שווה ניסיון.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
צודק שאקוסטיקה היא דבר בעייתי אבל זה לא מונע ממך לשדרג רכיב
לפחות הוא ידע שצוואר הבקבוק במערכת אינו המקור אלא בעיות אקוסטיות שניתן לפתור בקלות ללא הרבה השקעה כספית אם בכלל
ישנה אפשרות שקניית הכרטיס תפתור גם כמה בעיות אקוסטיות קטנות כמו בס מהדהד
הכרטיס גם ישפר משמעותית קבצי MP3 אבל גם הסוגיה הזאת ניתנת לשיפור ללא הוצאה כספית
קניית מקור טוב משמע כרטיס קול תרים את הערך ואת האיכות של המערכת
tascam שים לב שהרסיבר יוחלף למגבר 2 ערוצים של דנון תקרא את ההודעה שפותחת את השירשור מחדש ותבין יותר מה הוא מחפש
anatoli15 כתב:ובלי קשר אי אפשר להשוות המרה של רסיבר לזו של כרטיס קול איכותי. ה-AVR1906 שלי נופל הרחק מאחורי כרטיס הקול הטובים שצוינו בדיון הזה כדוגמת ה-1212M.
...
צודק אנאטולי - כרטיסי הקול המדוברים טובים לעין ערוך מרסיברים של קולנוע ביתי והסאונד שהכרטיסים יפיקו בכלל לא בר השוואה לרסיבר .
נשאל פה גם על m-audio audiophile 2496 מישהו מכיר והיה לו ניסיון עם כרטיס זה? קראתי ביקורת מאוד אוהדת אבל עדיף ניסיון אישי של מישהו. כרגע אני משתמש באודיג'י 2 כמקור שעולה בהרבה על ההמרה של הרסיבר ק"ב אבל הייתי רוצה לשפר עוד את איכות המקור. דרך אגב הרסיבר היה דנון AVR3803 למרות שכרגע עברתי למגבר סטראו.
אני בדיוק היום חיברתי את האודיגי 2 לרסיבר בחיבור דיגטלי ויש הבדל ממש לטובה.
ההמרה שמבצע הרסיבר( ימאהה RXV1000) נשמעת בבירור איכותית יותר, והבדיקה מאוד פשוטה.
אני ממליץ לך לבינתיים, לבדוק ראשית ע"י חיבור אנלוגי ודיגיטלי בו זמנית, וכך תוכל לשמוע מיידית מה נשמע איכותי יותר.
יש סיכוי טוב שתחסוך קצת כסף.