שדרגתי סטאפ...תמונות..
לאחר ששדרגתי את הרמקולים הקודמים שלי ל SONUS FABER - ELECTA AMATOR II
היה ברור שישנו צורוך להחליף את כל שאר הסטאפ כדי להוציא יותר מהרמקולים המופלאים האלו.
הסטאפ - DVD PIONEER 2850 ומגבר רוטל RX 850 .
התחלתי בחיפוש מגבר - ומהר מאוד הבנתי כמה קשה לדחוף את הרמקול הזה עם נצילות של 88DB אומנם 8 אום אבל מגיע לפיקים של 2. לאלקטה יש נטיה לבהירות בתדרים המאוד גבוהים ולכן היה צורך לחפש מגבר עם אופי חמים אך מבלי שיעבד מרמת הפירוט.
לצורך העיניין נגשתי לצביקה שהוא אחד המוכרים המנוסים ביותר שפגשתי . לאחר כמה בירורים עלה שמה של חברת FASE - חברה איטלקית שפעלה רק שנתים בין 02 ל 04 ויצרה סדרת מגברים עם אופי צליל חמים (שפורפרתי משהו) . חלפו להם שלושה שבועות והגיעה הצילצול מצביקה . אל הFASE התלווה סטאפ הSHANLING המפורסם של ישראל והחלו המבחנים בדירתי הקטנה כשניתן לומר שעשתי כמעט כל קומבינציה אפשרית עם כל החלקים שלי ושאר הרכיבים שקיבלתי. המסקנות :
1 - למרות שבאתי לבדוק את המגבר SHANLING דווקא הסי די היה הכוכב הגדול מכולם גם על הסטאפ הישן שלי .
2. השאן-לייניגים עובדים בסינרגייה מושלמת יחדיו - נותנים סאונד מאוזן מפורט וקליל (כן למרות כל המנורות) .והם יפים שלא ניתן לתאר בשום תמונה נ-ק-ו-ד-ה !
3. הפייז היה טוב יותר - קניתי אותו !
עם זיכרונות מדהימים מהסי.די חיפשתי לשמוע עוד סוגים לצורך השוואה .
ביקרו אצלי מרידיאן G07 שהיה מפורט שלא להאמין ובעל באס מפוצץ. לא היה לו מיד מספיק משמעותי ונראה כאילו הזמרים צעדו לאחורי הבמה וכל כלי הפריטה שהרמקולים שלי משחזרים כל כך טוב נשמעו חסרי בשר - כמו כל האימג' שנוצר.
השני בתור היה רוקסן קנדי - מה אומר לכם - ישר מדוייק ומפורט - על פניו לא חסר כלום מלבד רגש - הוא פשוט היה נשמע קר למרות כל השקיפות שבו.
טלפון לישראל והסי די שלי .
תמונות.
היה ברור שישנו צורוך להחליף את כל שאר הסטאפ כדי להוציא יותר מהרמקולים המופלאים האלו.
הסטאפ - DVD PIONEER 2850 ומגבר רוטל RX 850 .
התחלתי בחיפוש מגבר - ומהר מאוד הבנתי כמה קשה לדחוף את הרמקול הזה עם נצילות של 88DB אומנם 8 אום אבל מגיע לפיקים של 2. לאלקטה יש נטיה לבהירות בתדרים המאוד גבוהים ולכן היה צורך לחפש מגבר עם אופי חמים אך מבלי שיעבד מרמת הפירוט.
לצורך העיניין נגשתי לצביקה שהוא אחד המוכרים המנוסים ביותר שפגשתי . לאחר כמה בירורים עלה שמה של חברת FASE - חברה איטלקית שפעלה רק שנתים בין 02 ל 04 ויצרה סדרת מגברים עם אופי צליל חמים (שפורפרתי משהו) . חלפו להם שלושה שבועות והגיעה הצילצול מצביקה . אל הFASE התלווה סטאפ הSHANLING המפורסם של ישראל והחלו המבחנים בדירתי הקטנה כשניתן לומר שעשתי כמעט כל קומבינציה אפשרית עם כל החלקים שלי ושאר הרכיבים שקיבלתי. המסקנות :
1 - למרות שבאתי לבדוק את המגבר SHANLING דווקא הסי די היה הכוכב הגדול מכולם גם על הסטאפ הישן שלי .
2. השאן-לייניגים עובדים בסינרגייה מושלמת יחדיו - נותנים סאונד מאוזן מפורט וקליל (כן למרות כל המנורות) .והם יפים שלא ניתן לתאר בשום תמונה נ-ק-ו-ד-ה !
3. הפייז היה טוב יותר - קניתי אותו !
עם זיכרונות מדהימים מהסי.די חיפשתי לשמוע עוד סוגים לצורך השוואה .
ביקרו אצלי מרידיאן G07 שהיה מפורט שלא להאמין ובעל באס מפוצץ. לא היה לו מיד מספיק משמעותי ונראה כאילו הזמרים צעדו לאחורי הבמה וכל כלי הפריטה שהרמקולים שלי משחזרים כל כך טוב נשמעו חסרי בשר - כמו כל האימג' שנוצר.
השני בתור היה רוקסן קנדי - מה אומר לכם - ישר מדוייק ומפורט - על פניו לא חסר כלום מלבד רגש - הוא פשוט היה נשמע קר למרות כל השקיפות שבו.
טלפון לישראל והסי די שלי .
תמונות.
-
- יפה ונשמע בהתאם
-
- מגברFASE מראה וינטג' אלגנטי
-
- הסטאפ הישן מול החדש.
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
פשוט נהדר. ה-CD פשוט דוגמן! 
Silence speaks louder than words
אהבתי
תתחדש

תתחדש
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: נראה יופי.
רועי51 כתב:שמח שגם נשמע ככה. למרות שכמובן זה לא עניני, לא כדאי לחשוב על ארונית אחרת?...
בכל מקרה,תתחדש ותהנה
נערך לאחרונה על ידי aviv007 ב 24/10/2007 18:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
! Ride with the wind of change
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש! 
הRX 850 הוא דוגמה לאיך נהגו לייצר פעם , להוציא את הוואט הנמוך שלו - הוא מוציא סאונד שהרבה רסיברים אפילו ב 8K לא מוצאים היום . הוא ישר , מפורט ומהנה מאוד .
לגבי הסטנד - סיפור בעייתי ולא פונקציונלי בדירה הלא גדולה שלי . זה הכי טוב שאפשר להוציא !
אני עומד להעלות תמונות עם הCRT שיהיה ברור מה משמעות השידה הזו....
אתם מוזמנים להשמעות, רק יהיה צורך להגיע לאזור סוריה לצורך העניין.

לגבי הסטנד - סיפור בעייתי ולא פונקציונלי בדירה הלא גדולה שלי . זה הכי טוב שאפשר להוציא !
אני עומד להעלות תמונות עם הCRT שיהיה ברור מה משמעות השידה הזו....
אתם מוזמנים להשמעות, רק יהיה צורך להגיע לאזור סוריה לצורך העניין.
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !