כאמור מדובר בבעיית ה DTS drops out בקבצי mkv.
מכיוון שחשבתי שהבעיה היא בקבצים עצמם ולא במכשיר ( האמת שבשלב מסויים היתי בטוח שהבעיה היא ברסיבר שלי ) ביצעתי עליהם פעולה של extract ו merge מחדש.
הבעיה ב audio נפתרה. !
העניין הוא שההסבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו הוא גרסאות שונות של mkvmerge ( מן הסתם הגרסה שבה השתמשתי חדשה יותר מזו שבעזרתה יצרו את הקובץ המקורי ).
הבקשה שלי היא פשוטה,
אחד או שניים מכם יבצעו את אותה פעולה שאני ביצעתי - לקחת קובץ בעייתי, לפרק אותו לגורמיו ( עם mkvextract ) ולאחד אותו מחדש עם mkvmerge.
ואז לבדוק עם זה פותר לכם את הבעיה. ( זאת פעולה של דקות ספורות ).
לידיעתכם :
הקובץ המקורי שעושה אצלי בעיות ב DTS נוצר עם גרסה 2.0.2 של Mataroska ואילו הקובץ המתוקן נוצר על המחשב שלי עם גרסה 2.1.0 של Mataroska.
תודה,
ובהצלחה לכולנו ..
ליאור
בקשת עזרה מבעלי Tvix4100 בנוגע לבעיית ה DTS
זו נראית לי משימה עבור דיזינגוף
והערה לליאור:
נראה לי שאתה לוקח "כבד" מדי את הסטרימר הזה..
חליק,איש:תהנה ממה שיש...עזוב את הבעיות(ויש הרבה),שמהנדסי החברה ישברו את הראש כיצד לפתור אותם
קיבלתי את הרושם שאתה עסוק יותר בחיפוש באגים במכשיר מאשר צפייה בו
והערה לליאור:
חליק,איש:תהנה ממה שיש...עזוב את הבעיות(ויש הרבה),שמהנדסי החברה ישברו את הראש כיצד לפתור אותם
קיבלתי את הרושם שאתה עסוק יותר בחיפוש באגים במכשיר מאשר צפייה בו
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ממש לא לקחתי את זה קשה, זה סתם מסקרן אותי,gameboy כתב:זו נראית לי משימה עבור דיזינגוף![]()
והערה לליאור:
קיבלתי את הרושם שאתה עסוק יותר בחיפוש באגים במכשיר מאשר צפייה בו...
ככה אני גם לומד על עולם ה HD. ( גם סוג של הנאה ) עד לפני שלושה שבועות לא נתקלתי בכלל בקובץ HD.
בקיצור,
מצאתי את עצמי מול כמה וכמה פורמטים והמון סוגי קידודים ואני מנסה לעשות לעצמי סדר.
מה עובד, מה פחות עובד, מה לעולם לא יעבוד וכו..
לעצמי פתרתי את רוב הבעיות. אני פשוט משתף אולי גם אחרים יוכלו להנות מהפתרונות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי