אז החלטתי ללכת על Toshiba 32C3000. איפה לקנות ???
אחרי RESEARCH של שבועיים החלטתי ללכת על ה-C3000.
לא ראיתי אותה בחנויות כי לאן שלא הלכתי ראיתי רק את ה-A3000.
אמנם לא ראיתי אותה בתצוגות אך הבנתי שהיא עדיפה מפוסטים של מי שקנו אותה.
הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות במחיר סביר ושיווק מורשה של ניופאן (עם אחריות ל-3 שנים של ניופאן). כמו שאמרתי בחנויות שראיתי יש רק A3000.
אז איפה ניתן לקנות במחיר סביר (5 ומטה), בחנות/רשת מוכרת עם אחריות של ניופאן, באיזור רעננה או נתניה ?
(ד"א יצרתי קשר דרך הטופס באתר ניופאן אך עדיין לא קיבלתי תשובה)
כל עצה תתקבל בברכה.
לא ראיתי אותה בחנויות כי לאן שלא הלכתי ראיתי רק את ה-A3000.
אמנם לא ראיתי אותה בתצוגות אך הבנתי שהיא עדיפה מפוסטים של מי שקנו אותה.
הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות במחיר סביר ושיווק מורשה של ניופאן (עם אחריות ל-3 שנים של ניופאן). כמו שאמרתי בחנויות שראיתי יש רק A3000.
אז איפה ניתן לקנות במחיר סביר (5 ומטה), בחנות/רשת מוכרת עם אחריות של ניופאן, באיזור רעננה או נתניה ?
(ד"א יצרתי קשר דרך הטופס באתר ניופאן אך עדיין לא קיבלתי תשובה)
כל עצה תתקבל בברכה.
אתם בטוחים לגבי זה שאין יבוא רשמי?
מצאתי באתר של סלון חללית (שמעתי עליהם בעבר): http://halalit.co.il/products/85165
רשום: 3 שנות אחריות מלאה ע"י היבואן הרישמי - ניופאן
מצאתי באתר של סלון חללית (שמעתי עליהם בעבר): http://halalit.co.il/products/85165
רשום: 3 שנות אחריות מלאה ע"י היבואן הרישמי - ניופאן
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ככל הידוע לי ניופאן לא הביאו את סדרת ה-C בגודל 32 אינץ'.
אני מציע לך לבדוק מול ניופאן לגבי הדגם והאחריות.
יש חנויות שיעשו הכל כדי למכור.
ולגבי תוספת של 800 שקל עבור אחריות ניופאן זה תקף אך ורק ל-37 ו-42 אינץ' בחנויות שיש להם מסכים משני היבואנים.
ניופאן לאתתן אחריותן למכשיר שהיא עצמה לא ייבאה.
אני מציע לך לבדוק מול ניופאן לגבי הדגם והאחריות.
יש חנויות שיעשו הכל כדי למכור.
ולגבי תוספת של 800 שקל עבור אחריות ניופאן זה תקף אך ורק ל-37 ו-42 אינץ' בחנויות שיש להם מסכים משני היבואנים.
ניופאן לאתתן אחריותן למכשיר שהיא עצמה לא ייבאה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
מבירור שאני עשיתי מול ניופאן לפני בערך שבועיים-שלושה המצב הוא כזה : זה לא נכון שהם לא הביאו את הדגם הזה בגודל 32, הם פשוט לא מביאים אותו יותר. אז מה שהם אמרו לי בטלפון שיכול להיות שנשארו עדיין כמה חנויות עם C32 במחסנים שלהם כשהיבואן הוא ניופאן. אבל סביר שכבר לא תצליח למצוא.
ממה שאני זוכר גם לסלון חללית כבר אין אותה במלאי בגודל הזה.
ממה שאני זוכר גם לסלון חללית כבר אין אותה במלאי בגודל הזה.
קיבלתי תשובה רשמית מניופאן:
באסה.. עד שהחלטתי. טוב.. אז מה עכשיו.. מה המקבילות של SAMSUNG והיטאצ'י באיזור ה-5K ?
אני צריך טלויזיה שתהיה טובה גם לכבלים (50%) מעבר לסרטים במחשב ו-PS3 (כ-35%) ו-DVD (כ-15%), עם 2 כניסות HDMI.
רעיונות ?
שמחנו לקבל את פנייתך,
ברצוננו לעדכנך כי ניופאן לא מייבאה את הדגם של הטלויזיה שציינת....
באסה.. עד שהחלטתי. טוב.. אז מה עכשיו.. מה המקבילות של SAMSUNG והיטאצ'י באיזור ה-5K ?
אני צריך טלויזיה שתהיה טובה גם לכבלים (50%) מעבר לסרטים במחשב ו-PS3 (כ-35%) ו-DVD (כ-15%), עם 2 כניסות HDMI.
רעיונות ?