mythbuntu : הפצה חדשה של mythtv ללינוקס....קל יותר מאי פעם!
שלום לכולם
חזרתי מחודשיים בהודו (באסה לחזור....) וכמובן שבתי להתעסק עם ה HTPC האהוב שלי. רציתי להעיר את תשומת לבם של כולם להפצה חדשה של mythtv ללינוקס. אני כבר ניסיתי אותה והיא עובדת מושלם!! ממש קלה להתקנה (מבוסס על האובונטו החדש 7.10). בשבועות הקרובים אני אכין מדריך שלם בעברית אם יהיה ביקוש.
בכל אופן דובר פה בזמנו על הפצה של myth בעברית וזו נראית לי הפצה שבהחלט ניתן לבנות עליה!
zeltak
חזרתי מחודשיים בהודו (באסה לחזור....) וכמובן שבתי להתעסק עם ה HTPC האהוב שלי. רציתי להעיר את תשומת לבם של כולם להפצה חדשה של mythtv ללינוקס. אני כבר ניסיתי אותה והיא עובדת מושלם!! ממש קלה להתקנה (מבוסס על האובונטו החדש 7.10). בשבועות הקרובים אני אכין מדריך שלם בעברית אם יהיה ביקוש.
בכל אופן דובר פה בזמנו על הפצה של myth בעברית וזו נראית לי הפצה שבהחלט ניתן לבנות עליה!
zeltak
Re: mythbuntu : הפצה חדשה של mythtv ללינוקס....קל יותר מאי פ
האם ההפצה הנ"ל עובדת בעברית???? האם נושא של קליטת לוח שידורים עובד??zeltak כתב:שלום לכולם
zeltak...
איך התמיכה בכרטיסי הלווין החדשים? האם יש אפשרות ל EXTENDER כמו ל SAGE?
האם החומרה מאפשרת ניגון של סרטי HD. 264 וכו.....
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
zeltak,
פגשת שם את guypick? גם הוא אמר שבאסה לחזור...
מעניין, יש עוד חומר בנושא? בהחלט מעניין.
פגשת שם את guypick? גם הוא אמר שבאסה לחזור...
מעניין, יש עוד חומר בנושא? בהחלט מעניין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני ו-shed עובדים על שיחרור גירסא בצורת PACKAGE שתהיה נוחה וקלה להתקנה (משהו בסגנון של כמה הקלקות על NEXT....) שכבר ייקנפג את הכל אוטומאטית, כולל EPG וכרטיס לכידה וכו'.
ה-HTPC שלי קם לתחיה בעזרתו האדיבה של SHED (שכרגע בנסיעת עבודה בחו"ל) ועדיין לא סיימנו לקנפג הכל, כלומר, זה בשלבים של אלפא....
נשמח לשתף אותך בפרוייקט.
ה-HTPC שלי קם לתחיה בעזרתו האדיבה של SHED (שכרגע בנסיעת עבודה בחו"ל) ועדיין לא סיימנו לקנפג הכל, כלומר, זה בשלבים של אלפא....
נשמח לשתף אותך בפרוייקט.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היי נחמד מאד !MartinHSabag כתב:אני ו-shed עובדים על שיחרור גירסא בצורת PACKAGE שתהיה נוחה וקלה להתקנה (משהו בסגנון של כמה הקלקות על NEXT....) שכבר ייקנפג את הכל אוטומאטית, כולל EPG וכרטיס לכידה וכו'.
נשמח לשתף אותך בפרוייקט....
אשמח גם כן להצטרף לעגלת הבודקים וגם המסייעים, אני במקור איש LINUX UNIX עם די ידע במערכות ההפעלה, אם יש דברים שאוכל לתרום אז בשימחה.
השאלה הגדולה האם המערכת מעוברתת ?? האם היא תומכת ב USB-UIRT ובשלטים השונים? כרטיסים וכו....
תודה
בני\
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: