eac איטית להחריד!!
הורדתי את התוכנה eac בהגדרות סימנתי על secure mode ועל high בתיקון שגיאות,לאחר מכן אני לחץ על "wav" בצד שמאל ואז זה מתחיל בחילוץ של הטראקים מהדיסק,התוכנה פועלת בקצב איטית להחריד,דיסק יכול לקחת שעות,לא מדובר פה על דיסקים מפורקים שיש עליהם ים שריטות,מדובר על דיסקים במצב לא רע אז למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה קורה אצלי גם, עם דיסקים חדשים מהניילון!
אכן איטי מאד. לא שעות, אבל בכיף חצי שעה לדיסק.
צריך פעם לעשות השוואה של EAC מול תוכנה אחרת, מהירה, לראות עם זה באמת דוגם איכותי יותר (שמיע) או שזה עוד בבל"ט אחד.
אכן איטי מאד. לא שעות, אבל בכיף חצי שעה לדיסק.
צריך פעם לעשות השוואה של EAC מול תוכנה אחרת, מהירה, לראות עם זה באמת דוגם איכותי יותר (שמיע) או שזה עוד בבל"ט אחד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
נכון מאד - רק שנה את הגדרות התוכנה . ודרך אגב - במקומות שתוכנות RIP אחרות נכשלו והודיעו על שגיאה - התוכנה הזאת הוציאה תוצאה זהה למקור ( עשיתי הרבה ניסיונות עם התוכנה הזאת בעבר ) אבל לקח לה זמן ולזה בדיוק היא בנויה .MartinHSabag כתב:איתי,
גם EAC יכולה לקרוא בפעם אחת (אם רק תגדיר) ואז היא תהיה מהירה כמו כל תוכנה אחרת.......
לו הייתי רוטשילד ...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
השתמשתי במדריך הזה,אין דיסק שמצליח לסיים העתקה תחת ההגדרות האלו ללא שגיאות ולא מדובר פה על דיסקים שרוטים אלא על דיסקים בסדר גמור.איתי_הגיתי כתב:יש מדריך יסודי (תפנה ערב):
http://www.teqnilogik.com/tutorials/eac.shtml...
שאני הולך לפני ההגדרות האלו שבמדריך אבל רק בלי ש"drive caches audio data" מסומן (אחת מההגדרות שיש ב-secure mode)הכל הולך חלק ולוקח לי להעביר דיסק שלם בערך 30 דקות.
מה קורה פה?הדיסקים שלי בסדר,ה-firmware של מעודכן והכונן תקין לחלוטין.