עזרה בבחירה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
cochlear פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני חדש פה בפורום ואני אשמח למעט עזרה.

אני התחלתי עכשיו להפוך את האהבה למוסיקה לתחביב קצת יותר רציני. עד כה לא היו לי מערכות רציניות לשמע, והגיע הזמן לשנות זאת ואני רוצה לעשות זאת בשלבים כי הידע שלי הוא של חובבן מתחיל.

אני מעוניין לקנות רסיבר וזוג רמקולים (שבהמשך יוכלו להתחבר למסך HD) לחדר שגודלו 5*5 מטר כאשר הקיר האחורי פתוח כמעט לכל אורכו לעוד חדר של 5*5 מטר (התקרה בגובה 3.5 מטר ולכן יש הפרדה החל משני מטר גובה). החדר ללא שטיח ואין בו הרבה ריהוט.
אני שומע פינק פלויד, דייר סרייטס, סטינג, דפש מוד וכו' וכמעט ולא קלאסי וג'אז (כמו שרואים בעיקר רוק קלאסי ופופ)
התקציב שלי הוא עד 15K (בשאיפה יותר שיהיה יותר לכיוון ה-12K).
קראתי כל מיני חוות דעת והייתי במעט חנויות וחשבתי על ONKYO 805 וB&W 703 (אני יודע שהרמקולים חורגים בהרבה מהתקציב אבל ראית באחד האתרים שמוכרים יד שניה ב9900 ש"ח, אך אני לא מצאתי שוב את האתר ואני עדיין מפנטז...). כמו כן ראיתי גם רסיבר של ימאהה - 1700 (שעדיין לא שמעתי).

השאלות שלי הן -
1. כיצד כדאי לחלק את התקציב בצורה אופטימלית?
2. על איזה רסיברים ורמקולים אתם מציעים? (לא כ"כ אהבתי JAMO, POLK AUDIO לצערי אני לא זוכר את הדגמים ששמעתי).
3. אילו הוצאות נוספות אני צריך לקחת בחשבון (כבלים וכד').
4. האם יש לכם המלצה של חנות במרכז שתהיה ידידותית לחובבן המתחיל שרוצה להתמקצע וגם יש לו את ההצעות המומלצות?

תודה על הסבלנות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”