מחפש פתרון אודיו עם 3 ערוצים לבית חדש
בבית חדש שאני בונה, אני מחפש את הפתרון הבא:
מערכת מרכזית עם 3 ערוצים - סלון (2 רמקולים איכותיים), חוץ - 4 רמקולים חיצוניים (סטריאו)
ואזור מטבח/פינת אוכל - 4 רמקולים שקועים (סטריאו).
בסלון - השמע צריך להיות איכותי מאוד ובשני האזורים האחרים מספיקה רמה של מוזיקת רקע. כמו כן, צריך פנלים שקועים בקיר או שלט להפעלה בכל אזור (כדי לא לגשת לסלון בכל פעם שרוצים להפעיל את המוזיקה במטבח, למשל)
ריכוז הרמקולים וההפעלות הוא בסלון.
הציעו לי מערכות 'מולטירום' של נובו, אבל נראה לי שהמערכת מצד אחד לא תתן את האיכות הדרושה בסלון ומצד שני כמות האזורים גדולה מן הדרוש (מה גם שהמחיר נראה לי לא פרופורציונלי)
אילו פתרונות קיימים?,,,
מערכת מרכזית עם 3 ערוצים - סלון (2 רמקולים איכותיים), חוץ - 4 רמקולים חיצוניים (סטריאו)
ואזור מטבח/פינת אוכל - 4 רמקולים שקועים (סטריאו).
בסלון - השמע צריך להיות איכותי מאוד ובשני האזורים האחרים מספיקה רמה של מוזיקת רקע. כמו כן, צריך פנלים שקועים בקיר או שלט להפעלה בכל אזור (כדי לא לגשת לסלון בכל פעם שרוצים להפעיל את המוזיקה במטבח, למשל)
ריכוז הרמקולים וההפעלות הוא בסלון.
הציעו לי מערכות 'מולטירום' של נובו, אבל נראה לי שהמערכת מצד אחד לא תתן את האיכות הדרושה בסלון ומצד שני כמות האזורים גדולה מן הדרוש (מה גם שהמחיר נראה לי לא פרופורציונלי)
אילו פתרונות קיימים?,,,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שאלה מצויינת - באופן עקרוני, אין צורך לשמוע בו זמנית מוזיקה שונה בכל אזור - מספיק להעביר את מה שמנוגן באזור הראשי לאזורים האחרים, אבל צריכה להיות שליטה מכל אזור על ההפעלה (כדי שבכל פעם שרוצים להפעיל מוזיקה במטבח לא יהיה צורך לגשת לסלון (שם נמצאת המערכת הראשית)
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לB&O מערכת כזו, שאפילו מעוצבת למשעי..
יש שלט אחד ולכל הרמקולים יש עינית IR שדרכה אתה שולט עליו.
יש שלט אחד ולכל הרמקולים יש עינית IR שדרכה אתה שולט עליו.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה נקרא ביו לינק, תקפוץ לדיזינגוף 295, בתל-אביב
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"