איזה כרטיסי מסך/טלוויזיה עובדים עם ויסטה מדיה סנטר?
2900 נחשב לכרטיס המוביל של ATI בתחום בגרפיקה אך לא עונה על בעיות מסוימות ב HD. לעומתו, 2600 הוא כרטיס פשוט יותר והרבה יותר זול אבל היעוד העיקרי שלו זה HD.
אצל המתחרים מ NVIDIA, הסיפור זהה לחלוטין. 8900 נחשב לדגם היקר והטוב ביותר לגרפיקה, אבל דוקא 8600 מיועד ל HD.
אצל המתחרים מ NVIDIA, הסיפור זהה לחלוטין. 8900 נחשב לדגם היקר והטוב ביותר לגרפיקה, אבל דוקא 8600 מיועד ל HD.
May the schwartz be with you !
amirli, איך התשובה שלך קשורה לשאלה?
bixente, אתה צריך כרטיס לכידה עם קידוד Mpeg2 בחומרה שלו, בישראל שני הכרטיסים הנפוצים הם ה Pvr150 וה avermedia m785.
ההמלצה הכי טובה היא לקנות את ה PVR150 MCE KIT שמגיע עם שלט תומך ויסטה ועולה בסביבות ה 350 שקל.
bixente, אתה צריך כרטיס לכידה עם קידוד Mpeg2 בחומרה שלו, בישראל שני הכרטיסים הנפוצים הם ה Pvr150 וה avermedia m785.
ההמלצה הכי טובה היא לקנות את ה PVR150 MCE KIT שמגיע עם שלט תומך ויסטה ועולה בסביבות ה 350 שקל.
תודה רבה לך על ההסבר והעזרה. אבל בתשובה פשוטה לשאלה פשוטה :eyal_123 כתב:amirli, איך התשובה שלך קשורה לשאלה?
ההמלצה הכי טובה היא לקנות את ה PVR150 MCE KIT שמגיע עם שלט תומך ויסטה ועולה בסביבות ה 350 שקל....
הכרטיס שלי לא יתמך במדיה סנטר ?
מוזר שאין בויסטה אפילו אפשרות לכידה פשוטה לא? הרי בכל תוכנה יש את זה.
ושוב תודה
ל amirli - תודה על ההסבר שלך, פשוט זה לא ענה לי על השאלה עצמה.
אם אתה מדבר על לראות טלוויזיה דרך תוכנת המדיה סנטר של ויסטה, אז לא נראה לי, התוכנה חייבת כרטיס עם קידוד חומרה.bixente כתב:
הכרטיס שלי לא יתמך במדיה סנטר ?...
הסיבה לכך היא שהתוכנה משתמשת בפעולות כמו timeshifting שנותנת לך לדוגמא לעשות pause לשידורים חיים, הפעולה הזאת מצריכה כרטיס עם קידוד חומרה כדי להקל על פעולת המעבד.bixente כתב: מוזר שאין בויסטה אפילו אפשרות לכידה פשוטה לא? הרי בכל תוכנה יש את זה....
לא, שאלתי על ראיית טלויזיה והקלטה.noam כתב:ממש בקצרה.
הכרטיס הזה עובד מעולה עם ויסטה.
אם הבנתי נכון בכלל לא שאלת על ראיית טלויזיה והקלטה נכון?
רק ראיה של סרטים והפעלה כללית....
ראיית סרטים ברור שזה יצליח
תודה בכל זאת