המלצה - פורמולה 1 המרוץ האחרון לעונה מהמסלול בברזיל.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
היום ב 17:50 ב 5+.
מומלץ !
למי שעובד בשעה הזאת שידור חוזר בסביבות 23:00.
מומלץ !
למי שעובד בשעה הזאת שידור חוזר בסביבות 23:00.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אלונזו הולך להתנגש בהמילטון ולהוציא את שניהם מהמירוץ כדי לתת לרייקונן לקחת אליפות
(הריב\שנאה בינו לבין המילטון מזכיר במשהו את השנאה שהייתה בין סיינה הגדול לבין פרוסט לפני כמעט 20 שנה !!)
(הריב\שנאה בינו לבין המילטון מזכיר במשהו את השנאה שהייתה בין סיינה הגדול לבין פרוסט לפני כמעט 20 שנה !!)
osherov כתב לפני המירוץ:
אלונזו דפק את המילטון !!!!!!!
מדהים

רייקונן אלוף !!!!!!!אלונזו הולך להתנגש בהמילטון ולהוציא את שניהם מהמירוץ כדי לתת לרייקונן לקחת אליפות
(הריב\שנאה בינו לבין המילטון מזכיר במשהו את השנאה שהייתה בין סיינה הגדול לבין פרוסט לפני כמעט 20 שנה !!)...
מדהים
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
איך אומר הפתגם ?osherov כתב:osherov כתב לפני המירוץ:רייקונן אלוף !!!!!!!אלונזו הולך להתנגש בהמילטון ולהוציא את שניהם מהמירוץ כדי לתת לרייקונן לקחת אליפות
(הריב\שנאה בינו לבין המילטון מזכיר במשהו את השנאה שהייתה בין סיינה הגדול לבין פרוסט לפני כמעט 20 שנה !!)...
מדהים
...
עם כאלה חברים ( לקבוצה ) מי צריך אוייבים ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
למרות שהיום בבוקר אני שומע שמתנהלת חקירה נגד שלושה נהגים בגלל עבירות טכניות במידה והם יפסלו שניים מהם
המילטון יהיה האלוף !!!
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 00793&bz=1
המילטון יהיה האלוף !!!
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 00793&bz=1
הם סיימו לחקור והחליטו לא להעניש שום נהגהיום בבוקר בעיתון אמרו ש"בנתיים" רייקונן הוא האלוף אלא אם כן הוא יפסל בגלל איזה תרמית דלק או משהו כזה...
והכריזו עליו כאלוף הרשמי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שיחק אותה רייקונן
למרות שבסופו של דבר הגיע לו כי הוא ניצח הכי הרבה מרוצים.
אבל ליבי עם המילטון, חבל שהוא לא הרגיע את מלחמות האגו שלו עם אלונסו כדי לקחת את האליפות ולהשאירן לפוסט סיזן.
למרות שבסופו של דבר הגיע לו כי הוא ניצח הכי הרבה מרוצים.
אבל ליבי עם המילטון, חבל שהוא לא הרגיע את מלחמות האגו שלו עם אלונסו כדי לקחת את האליפות ולהשאירן לפוסט סיזן.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אבל המילטון ללא הוא ספק עשה אתמול טעות של טירון !
אחרי שעבר אותו גם קימי וגם אלונזו הוא היה במקום הרביעי ובהליכה הוא היה מצליח לשמור על המקום הזה ולזכות בתואר אבל שוב כמו טירון הוא ניסה לעקוב את אלונזו ועף מהמסלול (אח"כ עוד הוא נתקע בגלל בעייה בתיבת ההילוכים)
אחרי שעבר אותו גם קימי וגם אלונזו הוא היה במקום הרביעי ובהליכה הוא היה מצליח לשמור על המקום הזה ולזכות בתואר אבל שוב כמו טירון הוא ניסה לעקוב את אלונזו ועף מהמסלול (אח"כ עוד הוא נתקע בגלל בעייה בתיבת ההילוכים)