אפוקליפטו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
באמת אחד הסרטים הטובים שראיתי השנה.
צפייה ביצירת המופת הזאת בכל פורמט פחות מ Blu-ray - עושה לו עוול.
צפייה ביצירת המופת הזאת בכל פורמט פחות מ Blu-ray - עושה לו עוול.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
סרט אלים לדעתי , אני רואה אותו בחלקים ( רואה קטע , נבהל , רואה עוד קטע . נבהל
)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ראיתי אותו אתמול די במקרה, לא מעט בגלל העניין שיש לי עם תרבות המאיה... חשבתי שיציגו את ההישגים של התרבות וכן המצאת השוקולד (! כן וזו לא טעות!), אך במקום זה התמקדו בפולחנים המזעזעים של הקרבת בני אדם, סרט שאינו קל לצפייה! אם כי הוא משקף את מה שידוע להיסטוריונים כיום..
The Black Wax
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ניסיתי לראות אותו היום אחרי ששמעתי המלצות רבות ונשנות והתייאשתי די מהר. אני לא ממש מבין את הפטיש אלימות הזה של מל גיבסון. לפחות טרנטינו עושה את זה עם סטייל ועם חוש הומור.

Need more cowbell
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
חברים,
קצת נסחפתם לא? הסרט אלים אבל הרבה פחות ממה שחובביי האימה רגילים לצפות.
בכל מקרה אני כבר מזמן הצעתי לחברי לצפות בו,לי יצא לראות אותו פעם ראשונה ב DVD,וכשיצא ב BD,ההבדל הוא כל כך תהומי,לדעתי כמו שציין זיו לראות אותו בפורמט אחר שאינו HD זה פשוט פיספוס.
יש שם קטעים שאילולא החדות הגבוהה קשה לשם לב ולראות את כל הפרטים.
בכל מקרה סרט טוב מאוד.
קצת נסחפתם לא? הסרט אלים אבל הרבה פחות ממה שחובביי האימה רגילים לצפות.
בכל מקרה אני כבר מזמן הצעתי לחברי לצפות בו,לי יצא לראות אותו פעם ראשונה ב DVD,וכשיצא ב BD,ההבדל הוא כל כך תהומי,לדעתי כמו שציין זיו לראות אותו בפורמט אחר שאינו HD זה פשוט פיספוס.
יש שם קטעים שאילולא החדות הגבוהה קשה לשם לב ולראות את כל הפרטים.
בכל מקרה סרט טוב מאוד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אני יודע שזה לא קשור אבל..איך אתם רואים סרטי hd ? נגן כזה עולה 5k ...
אז שמעתי משהו על מחשב סלוני [htpc] . אז מה זאת אומרת,שאם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בכבל s video פשוט [אני חושב,צהוב וכחול אם זה אומר לכם משהו] אני אראה סרטי hd וההבדל יהיה עצום?
אז שמעתי משהו על מחשב סלוני [htpc] . אז מה זאת אומרת,שאם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בכבל s video פשוט [אני חושב,צהוב וכחול אם זה אומר לכם משהו] אני אראה סרטי hd וההבדל יהיה עצום?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
כבר קניתי כבלים כאלה לפני שנה,אני פשוט לא יודע איך קוראים להם...כבר חיברתי את המחשב לטלוויזיה מזמן....
הכבלים האלה עלו אולי 100 שקל..שני כבלים...מזכירים קצת s video ....כחול וצהוב...אז אני מניח שזה vga...
אז אם אני מחבר אני אראה סרטי hd ? ויש הבדל גדול בין סרט רגיל לסרט hd? כי הגודל של סרט hd הוא בערך פי 7 מסרט רגיל...
הכבלים האלה עלו אולי 100 שקל..שני כבלים...מזכירים קצת s video ....כחול וצהוב...אז אני מניח שזה vga...
אז אם אני מחבר אני אראה סרטי hd ? ויש הבדל גדול בין סרט רגיל לסרט hd? כי הגודל של סרט hd הוא בערך פי 7 מסרט רגיל...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?