תקליטים חדשים אצלי
-
roeek
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1349
השבוע נוספו מספר תקליטים חדשים בפורמט וויניל בלבד, לתקליטייה שלי בבית, וברגע זה אני שומע אותם אחד לאחד:
הנשרים - מלון קליפורניה הדפסת 180 גרם 2007
פליטווד-מק - שמועות - האלבום הטוב ביותר של ההרכב לדעתי, הדפסה חדשה של וורנר 2007
נראל ברקלי - סט. אלסוור - 2007 הרכב העומד מאחורי שיר השנה בבריטניה -CRAZY
אייר - מון ספארי 2006 - האלבום הטוב ביותר לדעת רבים של הרכב צרפתי זה..
מדונה - ריי אוף לייט 2006 - תקליט כפול - איכות פנומנלית - הפקה של וויליאם אורביט
אל דימיולה ג'ון מקלפלין ופאקו דה לוסיה - ערב שישי בסאן פרנסיסקו - 180 גרם הדפסה איכותית ביותר של חברת פרוג'קט (הדפסה חדשה)
שון לנון - אש ידודותית - אלבומו החדש 2007
כמעט לכולם מצורפים פריטים מיוחדים כגון פוסטרים, בוקלטים, מידע אקסטרה, ליריקס וכל מה שעושה טוב במדייה הנפלאה הזו!
הנשרים - מלון קליפורניה הדפסת 180 גרם 2007
פליטווד-מק - שמועות - האלבום הטוב ביותר של ההרכב לדעתי, הדפסה חדשה של וורנר 2007
נראל ברקלי - סט. אלסוור - 2007 הרכב העומד מאחורי שיר השנה בבריטניה -CRAZY
אייר - מון ספארי 2006 - האלבום הטוב ביותר לדעת רבים של הרכב צרפתי זה..
מדונה - ריי אוף לייט 2006 - תקליט כפול - איכות פנומנלית - הפקה של וויליאם אורביט
אל דימיולה ג'ון מקלפלין ופאקו דה לוסיה - ערב שישי בסאן פרנסיסקו - 180 גרם הדפסה איכותית ביותר של חברת פרוג'קט (הדפסה חדשה)
שון לנון - אש ידודותית - אלבומו החדש 2007
כמעט לכולם מצורפים פריטים מיוחדים כגון פוסטרים, בוקלטים, מידע אקסטרה, ליריקס וכל מה שעושה טוב במדייה הנפלאה הזו!
נערך לאחרונה על ידי roeek ב 20/10/2007 19:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- aviv007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 541
תתחדש ותהנה !
אין ספק שיש לך טעם טוב במוסיקה...
AIR עם מון-ספארי,מאלבומים היותר טובים שיש.כנ"ל לגבי טוקי ווקי ופוקט-סימפוני החדש (לצערי,כרגע בתקליטורים בלבד
).
אין ספק שיש לך טעם טוב במוסיקה...
AIR עם מון-ספארי,מאלבומים היותר טובים שיש.כנ"ל לגבי טוקי ווקי ופוקט-סימפוני החדש (לצערי,כרגע בתקליטורים בלבד
! Ride with the wind of change
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
אכן...אוסף מעניין
וטעם מעודן .
קבל
" אייר " באמת הרכב צרפתי מאוד מיוחד ומעניין.
מדונה כבר מזמן הפכה לשם נירדף של הפקה איכותית. (כנראה שהכסף עוזר והיא יודעת עם מי לעבוד )
( והנשרים.....ממשיכים לעבוד. ראה עידכון שלי בחדשות הפופ להופעה שלהם שלשום. )
פשוט תהנה !!!!
רפי_א
קבל
" אייר " באמת הרכב צרפתי מאוד מיוחד ומעניין.
מדונה כבר מזמן הפכה לשם נירדף של הפקה איכותית. (כנראה שהכסף עוזר והיא יודעת עם מי לעבוד )
( והנשרים.....ממשיכים לעבוד. ראה עידכון שלי בחדשות הפופ להופעה שלהם שלשום. )
פשוט תהנה !!!!
רפי_א
- svensk
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
את כל אלה יש במיוזיקדיירקט בויניל סטנדרטי, לא 180 גרם.aviv007 כתב:תתחדש ותהנה !
אין ספק שיש לך טעם טוב במוסיקה...![]()
AIR עם מון-ספארי,מאלבומים היותר טובים שיש.כנ"ל לגבי טוקי ווקי ופוקט-סימפוני החדש (לצערי,כרגע בתקליטורים בלבד).
...
נערך לאחרונה על ידי svensk ב 20/10/2007 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
רועי, הכל הגיע באותו המשלוח?
אה, וגם אני סוף סוף קניתי את האלבום ה180 גרם הראשון שלי:
ג'ף באקלי - GRACE...
180 גרם זה באמת כבד יותר משזה נשמע...
אה, וגם אני סוף סוף קניתי את האלבום ה180 גרם הראשון שלי:
ג'ף באקלי - GRACE...
180 גרם זה באמת כבד יותר משזה נשמע...
-
roeek
-
- חבר ותיק

OZEN - תתחדש!
את הכל קניתי כאן בישראל ,אגב.
אכן MOON SAFARY מוגדר כ-STANDARD VINYL הווה אומר-120 גרם,מה שלא מוריד מאיכותו.
את הכל קניתי כאן בישראל ,אגב.
אכן MOON SAFARY מוגדר כ-STANDARD VINYL הווה אומר-120 גרם,מה שלא מוריד מאיכותו.
The Black Wax
-
roeek
-
- חבר ותיק

אז קודם כל תודה.aviv007 כתב:תתחדש ותהנה !
אין ספק שיש לך טעם טוב במוסיקה...![]()
AIR עם מון-ספארי,מאלבומים היותר טובים שיש.כנ"ל לגבי טוקי ווקי ופוקט-סימפוני החדש (לצערי,כרגע בתקליטורים בלבד).
...
את פוקט סימפוני יש בוויניל כפול, והוא ניתן להשגה בחנות TOWER מגדל האופרה, ואם אני לא טועה הוא תקליט שהויניל שלו בצבע לבן..
הוא אחד התקליטים ששמעתי אצל אייל פור במסגרת הביקור שלי יחד עם עופר צפריר, שסוקר כאן בהרחבה השבוע...
- nirses
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
לו הייתי רוטשילד ...
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
כמה אהבה וכסף אתה משקיע בתחביב הזה, יופי.
תתחדש רועי.
תתחדש רועי.
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
ספר לנו עוד על איפה קנית ומחירים .. תתחדש ואני בקרוב אתן שמיעה קצת ל-AIR - שמעתי המלצות רבות אך שמיעה אמיתית עוד לא ערכתי להרכב הנ"ל.
-
roeek
-
- חבר ותיק

מחירים נעים בין 80-150 ש"ח לתקליט, ב-TOWER RECORDS סניף עזריאלי תל אביב.
בדרך כלל, תקליט רגיל יעלה 80-100
מיוחד - כפול או 180 גרם יעלה 120-150.
יש שם מבצע שהפריט ה-11 למי שצובר חותמות בכרטיס , יהיה בחינם, או תינתן הנחה בגובה ממוצע 10 הפריטים שבכרטיס.
את אל דימיולה רכשתי ישירות מאייל פור, היבואן של פרוג'קט, שפרט לפטפונים ומגברי פונו הוא מייבא מספר כותרים בהוצאתם וזה כולל כותרים קלאסיים, LED ZEPPELIN והאלבום הזה.
בדרך כלל, תקליט רגיל יעלה 80-100
מיוחד - כפול או 180 גרם יעלה 120-150.
יש שם מבצע שהפריט ה-11 למי שצובר חותמות בכרטיס , יהיה בחינם, או תינתן הנחה בגובה ממוצע 10 הפריטים שבכרטיס.
את אל דימיולה רכשתי ישירות מאייל פור, היבואן של פרוג'קט, שפרט לפטפונים ומגברי פונו הוא מייבא מספר כותרים בהוצאתם וזה כולל כותרים קלאסיים, LED ZEPPELIN והאלבום הזה.
The Black Wax
- Tsfir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
תתחדש
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
למי שמעוניין יש לי כ300 תקליטים כחדשים ללא שריטה.
פירסמתי בלוחות ממש ממש שמורים.
פירסמתי בלוחות ממש ממש שמורים.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
squeezbox תומך בתקליטים? איך זה הולך?
איך עושים next?
באמת, כל הכבוד על שמירת הגחלת, ותתחדש על הבציר האחרון.
ריי אוף לייט הוא דיסק מעולה, למרות שמבחינת איכותו, ב CD שיש לי, הוא לא משהו. (איך התקליט?).
ב Music היא כבר השקיעה בהפקה (20 ביט) ואיכותו, רפרנס ממש.
איך עושים next?
באמת, כל הכבוד על שמירת הגחלת, ותתחדש על הבציר האחרון.
ריי אוף לייט הוא דיסק מעולה, למרות שמבחינת איכותו, ב CD שיש לי, הוא לא משהו. (איך התקליט?).
ב Music היא כבר השקיעה בהפקה (20 ביט) ואיכותו, רפרנס ממש.
-
roeek
-
- חבר ותיק

בדרך כלל האלבומים של מדונה מושקעים ומופקים היטב. היא לא חוסכת באיכות ההקלטה וכל אלבום שלה מופיע בויניל, וכמעט תמיד הוא יהיה כפול כך שלא יהיו יותר מ-3 קטעים לצד, על פי רוב (דבר שבדרך כלל מגביר מאוד את איכות השמע).
באלבום RAY OF LIGHT - ההפקה היא יוצאת דופן כיוון שוויליאם אורביט לא ממש קשור לסגנון של מדונה, אורביט הוא יוצר של מוסיקת ניו-אייג' אלקטרונית, אלבומיו הטובים והחשובים היו בסדרת STRANGE CARGO.
כשמדונה פנתה אליו הוא בעצמו היה מופתע, אך התוצאה פשוא מעולה!
האלבום באיכות טובה מאוד, (אני יודע שה-CD בעיקר בהדפסת הד-ארצי בארץ הוא באיכות בינונית).
באלבום RAY OF LIGHT - ההפקה היא יוצאת דופן כיוון שוויליאם אורביט לא ממש קשור לסגנון של מדונה, אורביט הוא יוצר של מוסיקת ניו-אייג' אלקטרונית, אלבומיו הטובים והחשובים היו בסדרת STRANGE CARGO.
כשמדונה פנתה אליו הוא בעצמו היה מופתע, אך התוצאה פשוא מעולה!
האלבום באיכות טובה מאוד, (אני יודע שה-CD בעיקר בהדפסת הד-ארצי בארץ הוא באיכות בינונית).
The Black Wax
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

וואלה.
תודה על ההסבר.
איפה אתה עוקב אחרי ההפקות ואיכותן?
AIR Pocket Symphony כמובן.
תודה על ההסבר.
איפה אתה עוקב אחרי ההפקות ואיכותן?
AIR Pocket Symphony כמובן.
-
roeek
-
- חבר ותיק

הדברים שרשמתי נובעים מיידע אישי. על ויליאם אורביט שמעתי ואהבתי עוד בשנת 1994, וגם אני הופתעתי.
פוקט סימפוני הוא אלבום טוב מאוד של AIR, וזו התחלה מצוינת, אך יש הטוענים שהוא אלבום מעט חלש ולא מחדש מידי.
3 מתוך 4 האלבומים של AIR שיש לי, הם בויניל, והם מקפידים מאוד להנפיק כל אלבום בויניל וגם להוציא סינגלים של 7 אינץ', כשהסינגל האחרון שלהם, ONCE UPON A TIME, כולל צד שני שאינו כלול באלבום והוא מצויין! והוא נקרא: HIGH POINT.
כמו כן ממליץ לך לשמוע את פסקול הסרט "VIRGIN SUICIDE", שהם חיברו, וגם לראות את הסרט! סרט שרכשתי באופן פרטי ואני רואה אותו מידי פעם, המוסיקה שם פשוט עושה עבודה מעולה מעבר לסרט המעולה כלשעצמו. את הפסקול יש לי בויניל 180 גרם.
הסרט מספר, בקצרה, על משפחה שמרנית אמריקנית המתגוררת בפרבר אמריקני טיפוסי, אשר להם בנות בלבד הנחשבות לבנות היפות ביותר בעיירה אך מסתבר, כי הן ילדות אומללות מאין כמוהן.
הפסקול מעט כבד וטראגי בגלל הסרט, אך במשך 5 השנים האחרונות הוא מנוגן אצלי קבוע. תראה את הסרט ואז תשמע את הפסקול.
אתה פשוט תהנה!
פוקט סימפוני הוא אלבום טוב מאוד של AIR, וזו התחלה מצוינת, אך יש הטוענים שהוא אלבום מעט חלש ולא מחדש מידי.
3 מתוך 4 האלבומים של AIR שיש לי, הם בויניל, והם מקפידים מאוד להנפיק כל אלבום בויניל וגם להוציא סינגלים של 7 אינץ', כשהסינגל האחרון שלהם, ONCE UPON A TIME, כולל צד שני שאינו כלול באלבום והוא מצויין! והוא נקרא: HIGH POINT.
כמו כן ממליץ לך לשמוע את פסקול הסרט "VIRGIN SUICIDE", שהם חיברו, וגם לראות את הסרט! סרט שרכשתי באופן פרטי ואני רואה אותו מידי פעם, המוסיקה שם פשוט עושה עבודה מעולה מעבר לסרט המעולה כלשעצמו. את הפסקול יש לי בויניל 180 גרם.
הסרט מספר, בקצרה, על משפחה שמרנית אמריקנית המתגוררת בפרבר אמריקני טיפוסי, אשר להם בנות בלבד הנחשבות לבנות היפות ביותר בעיירה אך מסתבר, כי הן ילדות אומללות מאין כמוהן.
הפסקול מעט כבד וטראגי בגלל הסרט, אך במשך 5 השנים האחרונות הוא מנוגן אצלי קבוע. תראה את הסרט ואז תשמע את הפסקול.
אתה פשוט תהנה!
The Black Wax
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

יורד.כמו כן ממליץ לך לשמוע את פסקול הסרט "VIRGIN SUICIDE"....
- aviv007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 541
Playground Love
...אך,איזה שיר....דווקא לשאר האלבום אני פחות מצליח להתחבר... 
! Ride with the wind of change