בעיקר חדש...בתחום
רק לא לצחוק על החוסר ידע שלי....
הכוונה שמסך הLCD יהיה המוביל בבית כאשר רוב השימוש בא יהיה לראות טלויזיה מ''הוט'' ואני אוהב מוסיקה קלאסית
כך שאוכל לשמוע גם מוסיקה מהרמקולים שנצמיד לכל המערכת. יש ילדים בבית ומדי פעם רואים איזה DVD של ילדים.
אני מקווה שהוספתי מידע רלוונטי.
הכוונה שמסך הLCD יהיה המוביל בבית כאשר רוב השימוש בא יהיה לראות טלויזיה מ''הוט'' ואני אוהב מוסיקה קלאסית
כך שאוכל לשמוע גם מוסיקה מהרמקולים שנצמיד לכל המערכת. יש ילדים בבית ומדי פעם רואים איזה DVD של ילדים.
אני מקווה שהוספתי מידע רלוונטי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בחיבור רמקולים אני לא מבין אז ככה שאני לא יגיב בקשר לרמקולים.
לפי האחוזים שלך אני חושב שה TOSHIBA 37C3000 תספק אותך אבל זה תלוי בתקציב שלך, אבל בתקציב של 7-8K הטלוויזיה הזאת טובה מאוד בשידורי טלוויזיה וגם ב DVD לגבי הרמקולים אני לא יודע, אבל מי שמבין בזה בפורום יענה לך.
לפי האחוזים שלך אני חושב שה TOSHIBA 37C3000 תספק אותך אבל זה תלוי בתקציב שלך, אבל בתקציב של 7-8K הטלוויזיה הזאת טובה מאוד בשידורי טלוויזיה וגם ב DVD לגבי הרמקולים אני לא יודע, אבל מי שמבין בזה בפורום יענה לך.
טוב אז כך...אנחנו מתקדמים..
אני מכוון למוצרים הטובים, הנסיון לימד אותי לפנות לטוב ביותר במסגרת האפשרויות. אמרו לי לחפש SONY האם כך ?
התקציב המדובר למסך 12K - 7K
התקציב לרמקולים באזור 5K . אני מעוניין לשמוע מרמקולים חיצוניים אלו שאקנה.
מה לגבי מוסיקה ? איך שומעים ..עם מה..?
אני מכוון למוצרים הטובים, הנסיון לימד אותי לפנות לטוב ביותר במסגרת האפשרויות. אמרו לי לחפש SONY האם כך ?
התקציב המדובר למסך 12K - 7K
התקציב לרמקולים באזור 5K . אני מעוניין לשמוע מרמקולים חיצוניים אלו שאקנה.
מה לגבי מוסיקה ? איך שומעים ..עם מה..?