MARANTZ PM-7200 האם משהו מכיר ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
goldyl פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

MARANTZ PM-7200 האם משהו מכיר ? ויכול לתת חוות דעת

goldyl פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אף אחד לא יכול לתת חוות דעת ?

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

מגבר חזק שעד ה 25 ווט הראשונים שלו יכול לעבוד ב קלאס A גם שאינו עובד בקלאס A הוא מיתחמם מאוד אינו חזק בבאסים בעל אופי סטמי כלומר בלי חתימת צליל אופיינית לא שאים תישמע רמקול מחובר אליו תוכל לנחש לאיזה מגבר הוא מחובר (כמו שניתן לנחש ברוטל בנאד ב AMC) כניסת ראש מגנטי בלבד, תוצרת סין, שנאי מתח מרבע ופשוט (עים ריתוכים) לפני שנה נימכר בסינימה פרדיסו ב 2900 ש"ח לפני כשנה, AMC רוטל וNAD משולבים באותו תקציב והרבה יותר מוזיקלים לטעמי.
מגבר סתמי באופי הצליל שלא אבל מהווה תמורה לא רעה ב MID END, היה לי כזה ליפני שנה החלפתי אותו מהר מאוד ל DENON PMA-1500AE שעד היום ארוז אצלי כי בסוף קסם לי הצליל סט של NAD פרה C162 ו פאור C270.
לא מגבר מבריק אבל גם לא יקר, יכול להיות שיש מי שיעריך את הסטמיות של הצליל שלא.
בכל אופן בתקציב שלא הייתי הולך על ה DENON PMA-700 ששמעתי לא מיזמן והופתעתי מאוד מימנו לטובה הוא די הפוך מהמרנץ יש לא אופי והוא מוזיקלי מאוד...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

michaelhar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254
קיבל תודות: 0

חוות דעתך מ- denon pma1500a

שליחה #4 

מה חוות דעתך ?
אני נמצא כרגע בשלב של חיפוש אחר מגבר סטריאו.
אהבתי מאוד את הצליל של pma700, האם ה-1500 הוא קפיצת מדרגה איכותית יותר
מבחינת הסאונד?

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #5 

ה AE 1500 מאוד מזכיר הגברת מנורות, אין פה עיניין של דעה שנהם מגברים טובים זאת שאלה של טעם אישי ושמיעה בשילוב הרמקולים... ה1500AE מכיל 3 שנאים מיוצר ביפאן וזכה בפרס מגבר השנה ב 2006ומחירו שונה לגמרי מ700
כל מגבר נישמע שונה עים כל רמקול, מגבר ניפלא יכול להישמע רע מאוד עים רמקול X ופצצה עים רמקול Y זה שאלה של טעם התאמה וסינרגיה בן הרמקול למגבר והטעם האישי של התוצאה הסופית על ידי הקונה, דרך אגב ה 1500AE שלי למכירה בלוחות ועדיין בקופסא.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

ron_a
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה #6 

אני לפני כחודשיים חיפשתי מגבר ושמעתי אותו, לא התלהבתי ממנו בכלל.......
שמעתי גם את denon PMA700 שנשמע לא רע בכלל,
לבסוף רכשתי denon PMA1055 שנשמע לדעתי טוב משניהם וזול יותר מ PMA700

michaelhar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 254

שליחה #7 

האם בדקת את המגברים על אותם רמקולים?

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #8 

מגבר מצויין עם הרמקולים הנכונים. ה-CLASS A שלו מוסיף לטעמי מאד וכאשר השוותי אותו ל-CAMBRIDGE AUDIO בתקציב דומה, העדפתי את הMARANTZ. חתימת הצליל של ה-MARANTZ די הפוכה מה-NAD, כאשר הראשון הוא יותר LAID BACK בעוד השני פאנצ'י ובועט.

השאלה היא אלו רמקולים יש לך? לא בטוח שהוא יתאים לך (כמו כל מגבר אחר).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”