אחים שלי עזרה דחוף..כמה שאלות על PVR 150
אתם יכולים להביא לי את כל התוכנות שאפשר לראות איתם טלויזיה עם כרטיס טלוזיה PVR 150....תודה אחים שלי
ועוד שאלה קטנה .........אני יכול להפעיל את השלט שבא איתו (עם הכרטיס) בוינדוס XP.....ומה זה IR או משו כזה שבא עם הכרטיס ..זה משו ארוך כזה עם ראש אדום כזה....מה הוא עושה?
ועוד שאלה קטנה .........אני יכול להפעיל את השלט שבא איתו (עם הכרטיס) בוינדוס XP.....ומה זה IR או משו כזה שבא עם הכרטיס ..זה משו ארוך כזה עם ראש אדום כזה....מה הוא עושה?
נערך לאחרונה על ידי 301289 ב 19/10/2007 0:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
רגע רגע רגע,zovirax כתב:מה אתה מתכוון להביא לך?
תגיד מה אתה בדיוק רוצה?
תוכנת HTPC להקלטות עם EPG? או סתם תוכנה לצפיה לייב?
תעשה קצת חיפוש בדביקים, יש שם מידע על MCE , SAGETV, MEDIA PORTAL...
אתה אחיו ? כמה אחים אתם ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בגישה כזאת לא תקבל הרבה תשובות .301289 כתב:ילד.....אתה מצחיק...
מה זה EPG לא חשוב לי הקלטות ..אני רוצה שתרשמו לי את כל התוכנות שאפשר לראות....בכרטיס טלוזיה..תוכנות כמו WIVTV200 או DScaler...תודה...ואם אתם מבינים ..אז תענו לי על השאלות ..שרשמתי למעלה ^...
חפש חומר ותתחיל לקרוא זאת הדרך הכי טובה ללמוד .
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נראה לי שאין לך מושג ירוק בכלום. קצת קשה לעזור במצב כזה בהתכתבות.
אולי תיכנס לחנויות שמוכרות HTPC, תשאל שם את השאלות, תקבל מושג בסיסי בשיחה פנים אל מול פנים ואז תוכל לשאול כאן שאלות יותר ספציפיות ונוכל לעזור יותר.
אולי תיכנס לחנויות שמוכרות HTPC, תשאל שם את השאלות, תקבל מושג בסיסי בשיחה פנים אל מול פנים ואז תוכל לשאול כאן שאלות יותר ספציפיות ונוכל לעזור יותר.
טיפש שאינו עקשן, אינו טיפש מספיק
אבל אחי תענה לי על שתי שאלות...מה זה ה IR הזה והאם אני יכול להשתמש בשלט בוינדוס XP?
אחי אם יש לך כרטיס טלויזיה PVR 150 ואתה מבין..את יכול לעשות לי טובה אחד ענקית....תביא לי את הICQ ונדבר שם כי יותר קשה זה לדבר ככה דרך פרום ...
אחי אם יש לך כרטיס טלויזיה PVR 150 ואתה מבין..את יכול לעשות לי טובה אחד ענקית....תביא לי את הICQ ונדבר שם כי יותר קשה זה לדבר ככה דרך פרום ...