חיבור כבלים אנלוגי ל:TH42PG9 פנסוניק
ברצוני לרכוש את מסך הפלזמה הנ"ל אך אין לו חיבור RF? ואני צופה כרגע בכבלים אנלוגי.
כיצד ניתן לפתור זאת?
האם חיבטר של הRF לוידאו ויציאה של קומפוננט(יציאה צהובה) מהוידאו לפלזמה תפתור לי את הבעיה?
האם אאבד איכות כתוצאה מהחיבור המסורבל הזה?
יש לכם הצעות נוספות?
כיצד ניתן לפתור זאת?
האם חיבטר של הRF לוידאו ויציאה של קומפוננט(יציאה צהובה) מהוידאו לפלזמה תפתור לי את הבעיה?
האם אאבד איכות כתוצאה מהחיבור המסורבל הזה?
יש לכם הצעות נוספות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אם אין לך ממיר נורמלי בבית מדוע רצת לקנות פלזמה כל כך מהר?
לדעתי הממירים עם היציאות היותר טובות עדיין לא דיגיטלי אבל הרבה הרבה יותר טוב ממנה שיש לך היום.
לדעתי הממירים עם היציאות היותר טובות עדיין לא דיגיטלי אבל הרבה הרבה יותר טוב ממנה שיש לך היום.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לי יש ממיר אחד אנלוגי בבית.
מתחת ליציאת ה-RF יש שתי יציאות בצבעים אדום ולבן המסומנות AUDIO VIDEO.
בדקתי האם מדובר ביציאת אודיו סטריאו שמאל וימין או ביציאת אודיו מונו ויציאת וידאו קומפוזיט בשני?
ובכן, אם מדובר באותו ממיר, GENERAL INSTRUMENT, JERROLD IMPULSE אזי היציאה האדומה היא וידאו קומפוזיט והלבנה היא אודיו מונו.
מתחת ליציאת ה-RF יש שתי יציאות בצבעים אדום ולבן המסומנות AUDIO VIDEO.
בדקתי האם מדובר ביציאת אודיו סטריאו שמאל וימין או ביציאת אודיו מונו ויציאת וידאו קומפוזיט בשני?
ובכן, אם מדובר באותו ממיר, GENERAL INSTRUMENT, JERROLD IMPULSE אזי היציאה האדומה היא וידאו קומפוזיט והלבנה היא אודיו מונו.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הם יכולים לומר מה שהם רוצים.
לי יש.
בדוק.
והלכתי אפילו ובדקתי את זה, ניתקתי את ה-RF, לא היה שידור. חיברתי יציאת וידאו בממיר לכניסת קומפוזיט ב-TV, העברתי בשלט את ה-TV לכניסת וידאו - והיה שידור (בלי סאונד כי לא חיברתי).
אז כאמור - יש ממיר כזה ואם יעזור לך אני אעלה תמונה של האחוריים שלו.
לי יש.
בדוק.
והלכתי אפילו ובדקתי את זה, ניתקתי את ה-RF, לא היה שידור. חיברתי יציאת וידאו בממיר לכניסת קומפוזיט ב-TV, העברתי בשלט את ה-TV לכניסת וידאו - והיה שידור (בלי סאונד כי לא חיברתי).
אז כאמור - יש ממיר כזה ואם יעזור לך אני אעלה תמונה של האחוריים שלו.