עדכון למדיה פורטל: MediaPortal 0.2.3.0 RC3
[left]Here it is! The (hopefully) last Release Candidate on our road to your ultimative HTPC experience - grab MediaPortal 0.2.3.0 RC3 while it is hot! Recently some bigger code changes were needed to get rid of limititations we couldn't bear any longer. Therefore we decided to throw out another Pre-Release.
One of the fundamental changes is our switch to NSIS (Nullsoft Scriptable Install System). NSIS gives us more flexibility creating advanced installers which will allow a lot of customisation. With the RC3 release we mainly want to make sure that this new installer is working nicely.
Further changes have been done mainly to the music section which database is almost a complete rewrite. Inspired by MeediOS we simplified the database layout but also improved its performance. And when you're done with scanning your music shares you might enjoy the new grabber for artist images and album covers which has been added to the audioscrobbler plugin.
We are already curious about your experience. If your feedback is mostly positive then the MediaPortal 0.2.3.0 final version will be released quite soon.[/left][left][/left][left][/left]
One of the fundamental changes is our switch to NSIS (Nullsoft Scriptable Install System). NSIS gives us more flexibility creating advanced installers which will allow a lot of customisation. With the RC3 release we mainly want to make sure that this new installer is working nicely.
Further changes have been done mainly to the music section which database is almost a complete rewrite. Inspired by MeediOS we simplified the database layout but also improved its performance. And when you're done with scanning your music shares you might enjoy the new grabber for artist images and album covers which has been added to the audioscrobbler plugin.
We are already curious about your experience. If your feedback is mostly positive then the MediaPortal 0.2.3.0 final version will be released quite soon.[/left][left][/left][left][/left]
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני חייב לומר שמרגישים שיפור קריטי!!!!!
הכל זורם יותר טוב, כשעוברים מחלון מלא וחלון קטן זה מהיר.
כשאני נכנס לסרט , זה מיידי, ולא כמו מקודם שלוקח כמה שניות.
אולי היציבות שדברנו עליה תגיע מהר יותר?
נראה לי שהסקין החדש הביא הרבה מאוד משתמשים לתוכנה הזו, הפיתוח שלה מאיץ
הכל זורם יותר טוב, כשעוברים מחלון מלא וחלון קטן זה מהיר.
כשאני נכנס לסרט , זה מיידי, ולא כמו מקודם שלוקח כמה שניות.
אולי היציבות שדברנו עליה תגיע מהר יותר?
נראה לי שהסקין החדש הביא הרבה מאוד משתמשים לתוכנה הזו, הפיתוח שלה מאיץ
מישהו עובד עם זה בכלל !!
אני די מכור לגירסא של חברת SAGETV ולו בגלל סיבה אחת היא יציבה !!!!!!!!!! לא נתקעת עובדת מהר מאד, גם בתפריטים, גם בסרטים וכו...
נכון אין לה תמיכה בעברית, נכון חסרים תוספים ו PLUGINS שיש בחבילות אחרות אבל היא מאד יציבה ומהירה.
אני מחפש משהו שיצליח לשכנע אותי לעבור לגירסא אחרת.
ראיתי כאן באתר שהחברה הנחמדים של MEDIAPORTAL הוציאו גירסא חדשה אז החלטתי לתת לזה נסיון, אבל !!!!!!!!!
שום שיפור איטי קופצני ולא יציב !!!! האם יש משהו שאני עושה לא נכון.
חוץ מהתקנה נקייה אני לא מוסיף כלום ובכל זאת איכות קליטה ירודה, עומס רב על המעבד ממש מעצבן האם צריך לעשות משהו נוסף?
תודה
נכון אין לה תמיכה בעברית, נכון חסרים תוספים ו PLUGINS שיש בחבילות אחרות אבל היא מאד יציבה ומהירה.
ראיתי כאן באתר שהחברה הנחמדים של MEDIAPORTAL הוציאו גירסא חדשה אז החלטתי לתת לזה נסיון, אבל !!!!!!!!!
חוץ מהתקנה נקייה אני לא מוסיף כלום ובכל זאת איכות קליטה ירודה, עומס רב על המעבד ממש מעצבן האם צריך לעשות משהו נוסף?
תודה
הצלחתי סוף סוף להתקין את הגירסה החדשה MediaPortal 0.2.3.0 RC3, והיא עובדת היטב.
הדרך היחידה שהצלחתי להתקין אותה חלק הייתה ע"י הגדרה של מחיצה חדשה של ההתקנה, כל הניסיונות לנקות שאריות מההתקנה הקודמת נכשלו כולל מבצע ניקוי של ה-Registry...
בשלב זה אני בוחר שלא להתקין את הסקין הסקסי Xface, הוא לא מדובאג עדיין כמו שצריך מול הגירסה שהתקנתי.
היום אני מתקין כרטיס לכידה PVR-150 ונקווה לטוב....

הדרך היחידה שהצלחתי להתקין אותה חלק הייתה ע"י הגדרה של מחיצה חדשה של ההתקנה, כל הניסיונות לנקות שאריות מההתקנה הקודמת נכשלו כולל מבצע ניקוי של ה-Registry...
בשלב זה אני בוחר שלא להתקין את הסקין הסקסי Xface, הוא לא מדובאג עדיין כמו שצריך מול הגירסה שהתקנתי.
היום אני מתקין כרטיס לכידה PVR-150 ונקווה לטוב....
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Re: מישהו עובד עם זה בכלל !!
אם העיקר אצלך הוא טלוויזיה ותר על ה MP.banjo כתב:אני די מכור לגירסא של חברת SAGETV ולו בגלל סיבה אחת היא יציבה !!!!!!!!!! לא נתקעת עובדת מהר מאד, גם בתפריטים, גם בסרטים וכו...
ראיתי כאן באתר שהחברה הנחמדים של MEDIAPORTAL הוציאו גירסא חדשה אז החלטתי לתת לזה נסיון, אבל !!!!!!!!!שום שיפור איטי קופצני ולא יציב !!!! האם יש משהו שאני עושה לא נכון.
תודה...