שידרוג של CDP
לא ממש יודע אם זה הפורום המתאים או אודיו דו ערוצי , אז אם אפשר אני אשים את זה בשניהם .
אני רוצה לשמוע מהמחשב ברמה טובה . אני מניח שאני צריך כרטיס קול אודיופילי וDAC שיוכל להכנס בתור מקור לפרה שלי , ומגבר אוזניות לשמוע עם אוזניות . כרגע אני רוצה ללכת על נושא האוזניות (כי למערכת אני אעדיף אולי לקנות את הסקוייזבוקס ).
איזה פתרון כולל הכי טוב אני יכול להשיג ב1500-3000 ש"ח ?
אני רוצה לשמוע מהמחשב ברמה טובה . אני מניח שאני צריך כרטיס קול אודיופילי וDAC שיוכל להכנס בתור מקור לפרה שלי , ומגבר אוזניות לשמוע עם אוזניות . כרגע אני רוצה ללכת על נושא האוזניות (כי למערכת אני אעדיף אולי לקנות את הסקוייזבוקס ).
איזה פתרון כולל הכי טוב אני יכול להשיג ב1500-3000 ש"ח ?
הפיכת המחשב לCDP
במקום לשדרג את הCDP הקיים שלי אני מעוניין לעשות את המחשב הישן שלי למערכת סטריאו שכרגע תעבוד על אוזניות , ואח"כ (אם אמצא פתרון לאורך של הכבל ) לחבר לפרה של המערכת שלי .
אני מבין שאני צריך כרטיס קול וDAC ומגבר לאוזניות . מה השילוב הכי טוב שאני יכול לקבל בטווח של בין 1500-3000 ש"ח ?
אני מבין שאני צריך כרטיס קול וDAC ומגבר לאוזניות . מה השילוב הכי טוב שאני יכול לקבל בטווח של בין 1500-3000 ש"ח ?
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני חושב שזה יותר מתאים לפורום אוזניות.
כרטיס קול - כל אחד בעל יציאה דיגיטלית יתאים.
אני יוצא בהנחה שאתה מזמין מחו"ל-
Zhaolu 2.5a w/ discrete amp upgrade
מדובר בDAC טוב עם מגבר ב50 דולר, שגם הוא די טוב אבל לא ברמה של מגברים ב100$ ומעלה.
סך הכל 250$.
שאר הכסף תשקיע באוזניות מהרמות של dt880/990 , k701, hd600
כרטיס קול - כל אחד בעל יציאה דיגיטלית יתאים.
אני יוצא בהנחה שאתה מזמין מחו"ל-
Zhaolu 2.5a w/ discrete amp upgrade
מדובר בDAC טוב עם מגבר ב50 דולר, שגם הוא די טוב אבל לא ברמה של מגברים ב100$ ומעלה.
סך הכל 250$.
שאר הכסף תשקיע באוזניות מהרמות של dt880/990 , k701, hd600
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין , תודה וסליחה ,
יאיר , איזה כרטיס קול טוב יכול לעבוד ישירות עם מגבר אוזניות , והאם יש קומבינציה שעומדת בתקציב ?
יוסי , הזאולו הוא בא עם USB ? כלומר אני מחבר אותו וכך מה שאני משמיע עים WINAMP יוצא ממנו או מהכרטיס קול של המחשב ?
UDIF האמת היא שאני לא יודע איזה מחשב הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7VT-600P והמעבד הוא AMD אתלון XP על ציפסט של VIA , זה כול מה שהתוכנה מראה לי , אני מקווה שזה עוזר
יאיר , איזה כרטיס קול טוב יכול לעבוד ישירות עם מגבר אוזניות , והאם יש קומבינציה שעומדת בתקציב ?
יוסי , הזאולו הוא בא עם USB ? כלומר אני מחבר אותו וכך מה שאני משמיע עים WINAMP יוצא ממנו או מהכרטיס קול של המחשב ?
UDIF האמת היא שאני לא יודע איזה מחשב הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7VT-600P והמעבד הוא AMD אתלון XP על ציפסט של VIA , זה כול מה שהתוכנה מראה לי , אני מקווה שזה עוזר
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הזאולו מגיע רק עם דיגיטלית ואופטית.
אם אין לך יציאה גם על הלוח.. תקנה כרטיס קול בכמה עשרות דולרים כמו chaintec AV-710 .
כל ההליך נשמע קצת מסורבל עכשיו אבל לדעתי זה הרבה יותר עדיף על כל כרטיס קול למחשב וקיים גם פוטנציאל שדרוג גדול.
גם תחשוב על כך שלDAC יש עוד יתרון כי אין לו צורך לעבד את האות הדיגיטלי בתוך סביבת מחשב.
אם אין לך יציאה גם על הלוח.. תקנה כרטיס קול בכמה עשרות דולרים כמו chaintec AV-710 .
כל ההליך נשמע קצת מסורבל עכשיו אבל לדעתי זה הרבה יותר עדיף על כל כרטיס קול למחשב וקיים גם פוטנציאל שדרוג גדול.
גם תחשוב על כך שלDAC יש עוד יתרון כי אין לו צורך לעבד את האות הדיגיטלי בתוך סביבת מחשב.