זוג רמקולים HTS 6001 KEF לסלון - כדאי?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ronshow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתלבט האם לקנות את הדגם הנ'ל בתור מערכת חדשה לסלון ביתי. אינני מעוניין במערכת סראונד.. האם זוג רמקולים כאלה יספקו את צרכי לשימוש להאזנה למוסיקה וכן לקולנוע ביתי? בנוסף, קראתי באינטרנט שזהו רמקול 'אקטיבי', האם זה אומר שאין לי צורך במגבר? שאלתי האחרונה היא: המוכר בחנות המליץ לי לצרף לסט הזה גם סאב.. האם זה באמת הכרחי ועד כמה זה נחוץ לי? תודה רבה מראש! רון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היי רון
לא שמעתי את הרמקולים הללו, אולם הפיסיקה הפשוטה אומרת שבגודל שלהם ולחלל גדול (מהו גודל הסלון?) סביר להניח שהרבה באס לא יהיה להם ומפה כנראה, באה ההמלצה של המוכר.
רמקול אקטיבי פירושו שהוא כולל מגבר פנימי.
אני לא חושב שה-HTS6001 הם כאלו, הוא כנראה התכוון לסאב.
ה-6001 מוגדר כרמקול סטלייט (לוויני) וללא המעמד הרצפתי שלו (שמגדיל את נפח התיבה ומוסיף באס) לדעתי, לא יהיה לך מספיק באס כשהם לבדם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ronshow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

קודם כל, תודה רבה על התגובה המהירה! גודל הסלון הוא: 4.5X4.5, יש איזהשהו סאב מסויים שאתה ממליץ עליו? (או שזה לא ממש חשוב הדגם הספציפי, אלא יותר הפירמה?) האם הרמקולים צריכים להיות "מסונכרנים" עם הסאב?

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
קיבל תודות: 13 פעמים

נראה לי שאתה סגור על קונספציה

שליחה #4 

של לווינים + סאב.

אם מבחינה אסטתית זה הפתרון היחידי - אז לך עליו. אבל אם לא, שווה לבדוק גם אפשרויות אחרות.
איל פור

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”