שאלה לגבי הקשר בין תעודת אחריות לחשבונית
הורי מעוניינים לרכוש LCD 37 כנראה טושיבה בכל אופן לאחר בדיקה בחניות נאמר לי שלמרות שאתרים רבים רושמים ומציינים שהאחריות היא של ניופאן ואפילו אם אקבל תעודת אחריות של ניופאן הבעיה תיהיה עם החשבונית שעליה מופיע שם בית העסק שאותה חנות לא עובדת עם ניופאן ולכן במקרה של תקלה האחריות לא תקפה ( כלומר התעודה סך הכל נותן לי פרטים על תחנות שרות ומה כוללת האחריות )
האם זה נכון כיוון שפערי המחיר די גדולים ודרך אגב לא רק בטושיבה גם בפיליפס החדשה 5322
מה אתם אומרים ?
פערי המחיר כ 500-800 ש"ח בין חנות לאינטרנט
האם זה נכון כיוון שפערי המחיר די גדולים ודרך אגב לא רק בטושיבה גם בפיליפס החדשה 5322
מה אתם אומרים ?
פערי המחיר כ 500-800 ש"ח בין חנות לאינטרנט
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
נשמע לי הזוי אם עסק יעשה כזה דבר.... ימכור לך עם אחריות פראלל ויתן לך תעודת אחריות של ניופאן?
מעולם לא שמעתי שמישהו עשה כזה דבר, ולא נראה לי הגיוני שבעל עסק יעשה כך ללקוחות שלו.
מעולם לא שמעתי שמישהו עשה כזה דבר, ולא נראה לי הגיוני שבעל עסק יעשה כך ללקוחות שלו.
- erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני שמעתי גם משהו דומה...
אחד האתרים המפרסמים בזאפ שהיו זולים ברמת אלו שמוכרים מיבואן פרללי
הציע לי טלויזיויה ואמר שהאחריות של ניופאן ובקבלה בית העסק הוא שקם אקטריק שעקרונית הוא ספק מורשה של ניופאן.
האם משהו נתקל במקרים דומים??? (והאם ניתן לסמוך על הצעה כזו?!)
הציע לי טלויזיויה ואמר שהאחריות של ניופאן ובקבלה בית העסק הוא שקם אקטריק שעקרונית הוא ספק מורשה של ניופאן.
האם משהו נתקל במקרים דומים??? (והאם ניתן לסמוך על הצעה כזו?!)
- keyser
- עוסק בתחום

קבלה זה משהו אחד, ותעודת אחריות זה משהו אחר.erezha כתב:אני שמעתי גם משהו דומה...
האם משהו נתקל במקרים דומים??? (והאם ניתן לסמוך על הצעה כזו?!)...
את הקבלה אתה מקבל מבית העסק ממנו אתה רוכש. האחריות היא של היבואן/חברת השירות שמספקת למוצר אחריות.
מה שפותח השירשור מתאר זה משהו אחר. הוא חושש שייתנו לו תעודת אחריות של יבואן שכלל לא נותן את האחריות...
- keyser
- עוסק בתחום

Re: אחריות
saleshop כתב:חוק שירות ואחריות לאחר מכירה אומר דבר ברור!
האחריות היא על היבואן עצמו, ללא קשר למקום שנקנה (אין בחוק הגדרה כזאת אתר או חנות מורשת!!!)
במידה ולדוגמא היבוא של הטלווזיה הוא של ניופאן הם אלו שצריכים לתת את השירות......
אלא אם לא ניתן לאתר בשום אופן את היבואן (נעלם/פשט רגל וכדו'), ואז האחריות עוברת אל המקום ממנו הוא נקנה.