עדכון פיצ'רים לבעלי הרמוני
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בהחלט מעניין!
[left]
Features
1. Device power-on reordering.
It is now possible to specify the order in which the Harmony Remote powers on your devices for each activity.
2. Automated add multi-zone device setup.
If you own a multi-zone AV Reciever or amplifier, the Remote Control Software will automatically step you through the process of configuring the multi-zone device.
Enhancements
1. Improved add devices wizard.
The interface for adding a new device to your account has been improved and made more user friendly.
2. Improved model matching.
New model detection methods have been implemented to ensure Remote Control Software recognizes the model of the device you are trying to add.
3. Improved similar device matching.
4. New button customization interface.
The button mapping page has now adopted a tabular look and feel for navigating between standard and additional buttons. It is also much easier re-order buttons as they appear on the LCD screen with this new interface.
5. New favourite channel interface.
The new favourite channel interface makes it much easier to customize favourite channels on your Harmony Remote.
[/left]
[left]
Features
1. Device power-on reordering.
It is now possible to specify the order in which the Harmony Remote powers on your devices for each activity.
2. Automated add multi-zone device setup.
If you own a multi-zone AV Reciever or amplifier, the Remote Control Software will automatically step you through the process of configuring the multi-zone device.
Enhancements
1. Improved add devices wizard.
The interface for adding a new device to your account has been improved and made more user friendly.
2. Improved model matching.
New model detection methods have been implemented to ensure Remote Control Software recognizes the model of the device you are trying to add.
3. Improved similar device matching.
4. New button customization interface.
The button mapping page has now adopted a tabular look and feel for navigating between standard and additional buttons. It is also much easier re-order buttons as they appear on the LCD screen with this new interface.
5. New favourite channel interface.
The new favourite channel interface makes it much easier to customize favourite channels on your Harmony Remote.
[/left]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט נשמע מעניין.
עידכון..
לאחר שהכנסתי השהיה (דירוג) בתהליך ההדלקה וכיבוי המכשירים נתקלתי בתקלה שלא ציפיתי לה.
תכנתתי את השלט להדליק קודם את ה DVD ואח"כ בהשהיה של שניה את הפרוססור.
המקום זאת הוא הדליק לי את ה VD ואת הפרוססור ולאחר שניה כיבה את הפרוססור
אי לכך חזרתי לשיטה הישנה של הדלקת כול המכשירים בזמן זהה.
מישהו נוסף ניתקל בבעיה
עידכון..
לאחר שהכנסתי השהיה (דירוג) בתהליך ההדלקה וכיבוי המכשירים נתקלתי בתקלה שלא ציפיתי לה.
תכנתתי את השלט להדליק קודם את ה DVD ואח"כ בהשהיה של שניה את הפרוססור.
המקום זאת הוא הדליק לי את ה VD ואת הפרוססור ולאחר שניה כיבה את הפרוססור
אי לכך חזרתי לשיטה הישנה של הדלקת כול המכשירים בזמן זהה.
מישהו נוסף ניתקל בבעיה
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אם כבר מזכירים את ה Harmony
כיצד אני דואג שהמזגן שהוספתי ב devices לא יכבה כאשר אני מכבה activity כלשהו.
בעבר הוספתי את המזגן וכאשר כיביתי את פעולת צפיה בטלויזיה,אמנם כובתה הטלויזיה והרסיבר והממיר נשאר דלוק מאחר והגדרתי אותו כפועל תמיד, אך גם המזגן כבה.
בזמנו פשוט הסרתי את המזגן וזה הזמן להחזיר אותו.
כמו כן מהי ההגדרה המדוייקת למזגן אלקו הייטק ?
אמנם הגדרתי אותו בזמנו על פי זיהוי, אבל אני מניח שכבר מישהו דאג להכניס את כל ההגדרות של האלקו כפי שהיה עם הרסיבר ופלאזמה שלי.
כיצד אני דואג שהמזגן שהוספתי ב devices לא יכבה כאשר אני מכבה activity כלשהו.
בעבר הוספתי את המזגן וכאשר כיביתי את פעולת צפיה בטלויזיה,אמנם כובתה הטלויזיה והרסיבר והממיר נשאר דלוק מאחר והגדרתי אותו כפועל תמיד, אך גם המזגן כבה.
בזמנו פשוט הסרתי את המזגן וזה הזמן להחזיר אותו.
כמו כן מהי ההגדרה המדוייקת למזגן אלקו הייטק ?
אמנם הגדרתי אותו בזמנו על פי זיהוי, אבל אני מניח שכבר מישהו דאג להכניס את כל ההגדרות של האלקו כפי שהיה עם הרסיבר ופלאזמה שלי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.