מארז ולוח אם
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם מישהו עובד עם מארז של antec fusion? ישנו הדגם עם ה-vfd שנראה מרשים יותר (שחור). איך הוא מבחינת שקט, מקום? האם הספק שבא איתו איכותי?
מה דעתכם בקשר ללוח אם Sapphire - PE-AM2RS690MH? האם למישהו יש אותו? איך הוא בחיבור לפלאזמה דרך יציאת ה-HDMI שלו? לפי הביקורות שקראתי הוא לא רע בכלל, אבל יעזור לי להחליט אם למישהו מארץ הקודש יש ניסיון איתו...
תודה
מה דעתכם בקשר ללוח אם Sapphire - PE-AM2RS690MH? האם למישהו יש אותו? איך הוא בחיבור לפלאזמה דרך יציאת ה-HDMI שלו? לפי הביקורות שקראתי הוא לא רע בכלל, אבל יעזור לי להחליט אם למישהו מארץ הקודש יש ניסיון איתו...
תודה
בגן חיות סיני יש ליד כל כלוב שני שלטים:
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לי יש את ה-Antec Fusion (עד כמה שידוע לי אין Fusion בלי VFD, לכולם יש), ויש לי לוח אם Sapphire PI-AM2RS690MHD, שהוא דומה מאוד לשלך (אותו chipset). אני משתמש בחיבור ה-HDMI לחיבור מסך ה-LCD שלי ומרוצה עד הגג - הרזולוציה שמוגדרת אצלי היא 1360 על 768, רזולוצייה טבעית של המסך.
המארז עצמו מעולה, קריר ושקט מאוד. בקיצור, גם המארז וגם לוח האם מומלצים מאוד.
המארז עצמו מעולה, קריר ושקט מאוד. בקיצור, גם המארז וגם לוח האם מומלצים מאוד.
אתה יכול לציין מפרט?pixies כתב:לי יש את ה-Antec Fusion (עד כמה שידוע לי אין Fusion בלי VFD, לכולם יש), ויש לי לוח אם Sapphire PI-AM2RS690MHD, שהוא דומה מאוד לשלך (אותו chipset). אני משתמש בחיבור ה-HDMI לחיבור מסך ה-LCD שלי ומרוצה עד הגג - הרזולוציה שמוגדרת אצלי היא 1360 על 768, רזולוצייה טבעית של המסך.
המארז עצמו מעולה, קריר ושקט מאוד. בקיצור, גם המארז וגם לוח האם מומלצים מאוד....
מחירים?
אני עוקב זה זמן רב אחרי הבקורות על מארז, עם איזה מעבד אתה עובד?
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על התשובה.
לגבי המארז: האם הספק שמגיע איתו הוא של Antec או של יצרן אחר? האם ההספק שלו הוא כמו של כל הספקים הסיניים (שבעצם אפשר אולי להגיע לחצי ממה שמוצהר)?
עד כה נמכר בארץ המארז הכסוף ללא VFD, היום אפשר למצוא גם את המארז השחור שלהם עם VFD בהפרש של 100 ש"ח בערך, כלומר האם אפשר לסמוך על כוח העיבוד של המעבד ועל החומרה שבלוח האם?
שאלה נוספת: האם המעבד של AMD Athlon 64 X2 3800 מספיק למערכת HTPC? אני מתכוון להשתמש בלוח האם שציינתי בתחילת השרשור ולא להוסיף כרטיס מסך - המחשב ישמש בעיקר לצפייה ומעט מאד (אם בכלל) למשחקים.
לגבי לוח האם: האם יש לו יציאת קול אופטית? בלוח עצמו אין ועד כמה שראיתי ה-bracket שבא איתו מכיל רק יציאה קואקסלית... האם ישנו bracket שמכיל יציאה אופטית שמתאים ללוח?
לגבי המארז: האם הספק שמגיע איתו הוא של Antec או של יצרן אחר? האם ההספק שלו הוא כמו של כל הספקים הסיניים (שבעצם אפשר אולי להגיע לחצי ממה שמוצהר)?
עד כה נמכר בארץ המארז הכסוף ללא VFD, היום אפשר למצוא גם את המארז השחור שלהם עם VFD בהפרש של 100 ש"ח בערך, כלומר האם אפשר לסמוך על כוח העיבוד של המעבד ועל החומרה שבלוח האם?
שאלה נוספת: האם המעבד של AMD Athlon 64 X2 3800 מספיק למערכת HTPC? אני מתכוון להשתמש בלוח האם שציינתי בתחילת השרשור ולא להוסיף כרטיס מסך - המחשב ישמש בעיקר לצפייה ומעט מאד (אם בכלל) למשחקים.
לגבי לוח האם: האם יש לו יציאת קול אופטית? בלוח עצמו אין ועד כמה שראיתי ה-bracket שבא איתו מכיל רק יציאה קואקסלית... האם ישנו bracket שמכיל יציאה אופטית שמתאים ללוח?
בגן חיות סיני יש ליד כל כלוב שני שלטים:
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
הראשון עם שם החיה
ובשני המתכון המומלץ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המפרט שלי, בנוסף לאמור לעיל: מעבד 4200 בגירסת ה-65 וואט, מאוורר שקט למעבד ThermalTake Golden Orb II, שני זכרונות 667 מגהרץ של 1 ג'יגה של Kreton, הארד דיסק 320 ג'יגה של WD מסידרת ה-AAKS (ממשק SATA II), כרטיס טלוויזיה AverMedia M785 בקיט עם שלט, מקלט ומשדר IR תואמי מיקרוסופט.אתה יכול לציין מפרט?
מחירים?
אני עוקב זה זמן רב אחרי הבקורות על מארז, עם איזה מעבד אתה עובד?...
שידרוג קרוב צפוי - הארד דיסק נוסף של 500 ג'יגה מאותה סידרה, ה-AAKS (מדהים איך ה-300 ג'יגה נגמרו לי כל כך מהר...
המפרט הנ"ל נרכש מפלונטר בסביבות מאי בכ-4000 ש"ח. היום יעלה פחות עבור אותו מפרט...
בדקתי עכשיו, הספק שהגיע איתו הוא מקורי של אנטק. ההספק המוצהר הוא 430W, אין לי מושג מהו בפועל, וגם אין לי כל כך צורך כרגע בהרבה הספק.לגבי המארז: האם הספק שמגיע איתו הוא של Antec או של יצרן אחר? האם ההספק שלו הוא כמו של כל הספקים הסיניים (שבעצם אפשר אולי להגיע לחצי ממה שמוצהר)?
לגבי לוח האם: האם יש לו יציאת קול אופטית? בלוח עצמו אין ועד כמה שראיתי ה-bracket שבא איתו מכיל רק יציאה קואקסלית... האם ישנו bracket שמכיל יציאה אופטית שמתאים ללוח?...
המארז שאני קניתי הוא כסוף עם VFD, בגירסה V1 כלומר ללא מקלט IR. מתי שאני קניתי לא הייתה אופצייה לרכישה ללא VFD. ב-4200 הצלחתי לנגן את הקובץ הכי כבד של 1080P מאתר ההדגמות של מיקרוסופט בניצול של כ-90% CPU.
מעבד של 3800 ינגן לך ללא בעייה את רוב החומר שניתן להוריד היום, לרבות פרקים באיכות 720P X264 של סדרות HDTV. סביר להניח שיהיה קצת קושי לנגן איתו HD DVD או בלו-ריי אמיתי בקצב מלא. אם אתה קונה עכשיו מחשב חדש, הייתי ממליץ בחום לקנות אפילו מעבד טיפה מהיר משלי, 4400 ומעלה. אם כבר יש ברשותך את ה-3800, הישאר איתו לעת עתה. בכל מקרה, קנייה של כרטיס מסך כלשהו היא מיותרת לדעתי במפרט הנ"ל ובשימושים שלך.
עד כמה שידוע לי ללוח אין יציאה אופטית, רק קואקסיאלית. לי זה לא ממש משנה כי כרגע יש לי רסיבר סטריאו ישן, והיום בכל רסיבר חדש שקונים יש גם כניסות קואקסיאליות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מרוצה עד הגג. כרטיס אמין מאוד וההקלטות איכותיות.