כבל קוקסיאלי נותן לי וידאו או אדיו???
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כבל קואקס שמתחבר לכניסה הכתומה נותן אודיו.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תלוי לאיפה ומאיפה חיברת אותו.
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יציאת הוידיאו תלויה בסוג היציאה בכרטיס הוידיאו:
קומפוזיט=יציאה בצבע צהוב
s-video=יציאה עגולה הדומה לחיבור המקלדת.
DVI
HDMI
VGA
אלו סוגי היציאות עכשיו נשאלת השאלה מה יש לך בכרטיס? איזה כאטיס יש לך ? ולאיזה מסך אתה מעוניין לחבר?
קומפוזיט=יציאה בצבע צהוב
s-video=יציאה עגולה הדומה לחיבור המקלדת.
DVI
HDMI
VGA
אלו סוגי היציאות עכשיו נשאלת השאלה מה יש לך בכרטיס? איזה כאטיס יש לך ? ולאיזה מסך אתה מעוניין לחבר?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
יש לי כרטיס מסך של GTX 8800 GIGABYTE ויש לו את החיבורים הבאים:
D-Sub/VGA TV Out DVI והוא הולך להתחבר לטלויזיה 32" של SHARP .
אני בשלבי קניית כרטיס קול כך שאני מחפש כרטיס ולו הכי פשוט רק שתהיה לו יציאת COAX .
ואני לא יודע מה מוצעים למכירה בשוק - כלומר מבחינת מחירים ודגם , אשמח להמלצה על כרטיס בסדר גודל של 200 - 250 ש"ח.

D-Sub/VGA TV Out DVI והוא הולך להתחבר לטלויזיה 32" של SHARP .
אני בשלבי קניית כרטיס קול כך שאני מחפש כרטיס ולו הכי פשוט רק שתהיה לו יציאת COAX .
ואני לא יודע מה מוצעים למכירה בשוק - כלומר מבחינת מחירים ודגם , אשמח להמלצה על כרטיס בסדר גודל של 200 - 250 ש"ח.
לכרטיס הקול שהמליצו לי עליו יש יציאת SPDIF 24 BIT
1)מה זו היציאה הזו?
2)האם כבל קואקסיאלי מתחבר אליו?
3)והאם כרטיס זה יספק מענה ל GAMER או חובב סרטיס כמו כרטיס שעולה 700 ש"ח של CREATIVE.
שורה תחתונה - אין לי אולפן הקלטות ואני לא DJ - יש לי שימוש 40% משחקים ו 60% סרטים
האם כרטיס זה יעמוד בציפיותי לדעתכם.
תודה רבה רבה
1)מה זו היציאה הזו?
2)האם כבל קואקסיאלי מתחבר אליו?
3)והאם כרטיס זה יספק מענה ל GAMER או חובב סרטיס כמו כרטיס שעולה 700 ש"ח של CREATIVE.
שורה תחתונה - אין לי אולפן הקלטות ואני לא DJ - יש לי שימוש 40% משחקים ו 60% סרטים
האם כרטיס זה יעמוד בציפיותי לדעתכם.
תודה רבה רבה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא יודע מה זה הכרטיס הזה, אבל שתבין - כניסה דיגיטלית (קואקסיאלית או אופטית) מוציאה מידע דיגיטלי, לפני הפענוח וההמרה לאנלוגי. זה ממש, אבל ממש לא משנה איזה כרטיס מוציא את האות הדיגיטלי, מה שמשנה זה הרסיבר שמקבל את האות ומפענח אותו. פשוט תקנה כרטיס קול הכי פשוט שיש עם יציאה דיגיטלית, כשבהחלט יש מצב שלכרטיס הקול המובנה on-board יש כבר יציאה כזו.
Silence speaks louder than words