בעיות בחיפוש מארז לHTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

לאחר עבודת הכנה מדוקדקת (עד כמה שאפשר, כמובן), הגעתי להחלטה שה antek nsk2400
הוא המארז המועדף ביותר במסגרת תקציב ספציפית. גם פה בפורום הרבה המליצו עליו, גם בפורום AVS ובעוד מקומות באינטרנט. בלי קשר, יש לו סידור פנימי מצוין ביחס למארזים אחרים (מיקום ל CPU, ללוח האם וכו'). כיום, במדינת ישראל, הכי מהר שניתן לקבל אותו מהיבואן הרישמי זה חודש ושבוע (תחזית אופטימית). מיבואן מקבילי ניתן להשיג אותו ב 14 ימי עבודה.
האם מישהו פה יכול להמליץ לי, בבקשה, על מארז אחר ששקט לא פחות מה NSK והרכיבים הפנימיים בו מסודרים בצורה אידיאלית כאשר אם אני ארצה להוסיף או להחליף רכיבים בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה? כמובן כל זאת בטווח המחיר של 600 +\- ש"ח.

תודה מראש

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

kingikra כתב:לאחר עבודת הכנה מדוקדקת (עד כמה שאפשר, כמובן), הגעתי להחלטה שה antek nsk2400
הוא המארז המועדף ביותר במסגרת תקציב ספציפית. גם פה בפורום הרבה המליצו עליו, גם בפורום AVS ובעוד מקומות באינטרנט. בלי קשר, יש לו סידור פנימי מצוין ביחס למארזים אחרים (מיקום ל CPU, ללוח האם וכו'). כיום, במדינת ישראל, הכי מהר שניתן לקבל אותו מהיבואן הרישמי זה חודש ושבוע (תחזית אופטימית). מיבואן מקבילי ניתן להשיג אותו ב 14 ימי עבודה.
האם מישהו פה יכול להמליץ לי, בבקשה, על מארז אחר ששקט לא פחות מה NSK והרכיבים הפנימיים בו מסודרים בצורה אידיאלית כאשר אם אני ארצה להוסיף או להחליף רכיבים בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה? כמובן כל זאת בטווח המחיר של 600 +\- ש"ח.

תודה מראש
...
יש בזיגזג במלאי:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=5096

רק תבוא תיקח.
דודי.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

נשאר להם עוד אחד ואני צריך שניים. בלי קשר, זיגזג יקרים ב 300 ש"ח בכל הרכיבים שאני מחפש וב 480 ש"ח יותר אני יכול לקנות מהחנות שהתחלתי איתה, מארז של FUSION שלא בהכרח יותר טוב אבל עונה על כל מה שאני מחפש ונראה הרבה יותר מרשים.

תודה רבה על ההפניה.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

kingikra כתב:נשאר להם עוד אחד ואני צריך שניים. בלי קשר, זיגזג יקרים ב 300 ש"ח בכל הרכיבים שאני מחפש וב 480 ש"ח יותר אני יכול לקנות מהחנות שהתחלתי איתה, מארז של FUSION שלא בהכרח יותר טוב אבל עונה על כל מה שאני מחפש ונראה הרבה יותר מרשים.

תודה רבה על ההפניה.
...
האמת... אני התחלתי להרכיב מערכת אצלם ואז אריתי את המחירים של IVORY וקניתי שם בסוף. אני לקחתי את ה-FUSION הכסוף עם IR BLASTER.
דודי.

Rom_as
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני לא ממליץ לקנות באיבורי..
רוב החלקים אצלם מחודשים, או מזוייפים.
אולי הם מאוד זולים, אבל אפשר לראות את זה.
אני מכיר הרבה שקנו אצלם והרוב התאכזבו, גם מהמוצר וגם מהשירות הגרוע.

omer_ooo1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 1 פעם

אני קניתי את המארז הזה בגולדטופ בראשל"צ בשבוע שעבר

שליחה #6 

יש להם במלאי ויום אחרי ההזמנה כבר באתי לקחת אותו.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

מה שאתה אומר כאן

שליחה #7 

Rom_as כתב:אני לא ממליץ לקנות באיבורי..
...
אלו דברים חמורים מאוד ואתה חוסף עצמך לתביעת דיבה. יש לך הוכחות לכך? אתה עצמך ראית חלק מחודש?

בנוסף הם נותנים אחריות של 3 שנים על כל החלקים שלהם מלבד הזכרונות שעליהם יש אחריות לכל החיים(זה רק אצלם).

אני מכיר כאלו שהם לקוחות קבועים שלהם ואני בטוח שאותם מאוכזבים שאתה מכיר יהיו מאוכזבים בכל מקום שיקנו.

שיהיה ברור, אין לי שום מניות שם וזוהיא הקניה הראשונה שלי שם. מאחר ואני מרכיב את החלקים ויודע בדיוק מה יש לי בתוך המחשב ומה קניתי אני לא דואג. השירות היחיד שאני אצטרך מהם אם בכלל הוא להחליף לי רכיב פגום במסגרת אחריות, אני לא מצפה שזה יהיה על המקום וסביר שאצטרך לחכות אבל זה ככה בכל מקום כמעט.
דודי.

NirCohen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

...
דברים חמורים מאוד.
אני לקוח קבוע של אייבורי, הם חברה גדולה ומסודרת. לא פעם הלכתי אליהם לממש את האחריות שלהם (פעמיים הספק כוח נשרף בגלל תקלה בשקע) ולא היתה איתם אף בעיה, ואני יכול לציין שהשרות היה סביר +.
תוכל לפרט בבקשה על מקרים ספיציפים שאנשים שאתה מכיר התאכזבו מהם?

Rom_as
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

קראתי בפורום אחר ביקורות שלהם, ושם הרבה מאוד התאכזבו מהם.
אם אתם רוצים אני אשלח לכם בפרטי קישור.

biss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

Re: מה שאתה אומר כאן

שליחה #10 

dudil כתב:
...
אלו דברים חמורים מאוד ואתה חוסף עצמך לתביעת דיבה. יש לך הוכחות לכך? אתה עצמך ראית חלק מחודש?

בנוסף הם נותנים אחריות של 3 שנים על כל החלקים שלהם מלבד הזכרונות שעליהם יש אחריות לכל החיים(זה רק אצלם).

אני מכיר כאלו שהם לקוחות קבועים שלהם ואני בטוח שאותם מאוכזבים שאתה מכיר יהיו מאוכזבים בכל מקום שיקנו.

שיהיה ברור, אין לי שום מניות שם וזוהיא הקניה הראשונה שלי שם. מאחר ואני מרכיב את החלקים ויודע בדיוק מה יש לי בתוך המחשב ומה קניתי אני לא דואג. השירות היחיד שאני אצטרך מהם אם בכלל הוא להחליף לי רכיב פגום במסגרת אחריות, אני לא מצפה שזה יהיה על המקום וסביר שאצטרך לחכות אבל זה ככה בכל מקום כמעט.
...

בכל מיני מקומות שמעתי עליהם הרבה דברים רעים - בעיקר בנושא בעיות אמינות ושרות לפני ובמיוחד אחרי הקניה. אולם גם על אייכות המוצרים - אם כי מעולם לא באופן הספציפי שרום תיאר . האם זה רק עשן, ועוד כבד כל כך...
גם העובדה שבניגוד לחברות מוכרות אחרות אין להם אתר מסודר עם מחירי כל המוצרים כך שניתן לבדוק ולהשוות לא ממש הזמינה אותי לקנות שם.

האמת היא ניר ודוד, שדעותיכם הם הדעות הראשונות שאני שומעת בעד קניה בחנות.
לא הפריע לכם חוסר היכולת להשוות מחירים באופן נוח ?
האם קניתם שם מוצרים סגורים או שהם גם הרכיבו עבורכם את המחשב?
האם ייעצו לכם? (השמועה אומרת שאחיטופל טוב מהם)
האם הרגשתם שקיבלתם שרות טוב לפני ואחרי הקניה?

אני באמת תוהה היות וטרם קניתי את המחשב החדש ואני מחפשת שילוב של מחיר ושרות טוב.. ומי יודע 8)

ורק לשם הבהרה, אלו תהיות ושאלות בלבד, לא קביעה על אייכותה (הכזו או האחרת) של החנות, איכות שאיני יכולה לומר עליה אישית דבר :arrow:
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

האמת היא ניר ודוד, שדעותיכם הם הדעות הראשונות שאני שומעת בעד קניה בחנות.
---הסיבה היא שהם משווים כל הצעה שתתני להם מחנות אחרת, למחירים אין משמעות.
כמו כן יש מקום למיקוח. באתרים שבהם המחיר נתון, אין מה לדבר על הנחה והמחיר שיש זה מה שתשלמי. אני באתי אליהם עם תקציב, אמרתי להם מה אני רוצה וקיבלתי בדיוק את מה שרציתי במחיר זול במאות שקלים מאותה הצעה במקום אחר.

---הם מרכיבים לי מאחר וזה מקצר את זמן ההמתנה, מאחר ואני יודע בדיוק מה יש לי שם, זאת לא אמורה להיות בעיה, אם שמו משהו אחר אני אראה. (כבר הרכבתי כמה וכמה מחשבים...)
---לא, באתי עם רשימה מוכנהץ
---בקניה עצמה הנציג היה מאוד אדיב והיה עימי בקשר גם אחרי כדי לסגור דברים אחרונים, לעומת מוכרנים אחרים בחנות ששמה הוא שלוש אותיות באנגלית, שנותנים את ההרגשה שהם עושים לך טובה שנתנו לך להיכנס לחנות שלהם ואם לא מוצא חן בעיניך אז תפני את הכיסא כי יש עוד 10 שיבואו במקומך..
אחרי... נחיה ונראה.

אני באמת תוהה היות וטרם קניתי את המחשב החדש ואני מחפשת שילוב של מחיר ושרות טוב.. ומי יודע 8)
---אם את קונה מחשב סגור, ואינך מבינה בתחום, הייתי שולח אותך לזיגזג, סביר שתשלמי שם יותר, אולם השירות שתקבלי שווה כל שקל. לפני הקניה וגם אחריה, במיוחד אחריה.

ורק לשם הבהרה, אלו תהיות ושאלות בלבד, לא קביעה על אייכותה (הכזו או האחרת) של החנות, איכות שאיני יכולה לומר עליה אישית דבר :arrow:[/quote]
דודי.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

...
תשמע, אני עובד בחברת היי טק קטנה בבעלות אח שלי. אנחנו קונים מהם כבר חמש שנים מחשבים. שמעתי בעבר על מתלוננים למיניהם שטוענים את הדברים שאתה טוען. אני יכול להגיד לך שכל המחשבים שקנינו מהם היו אמינים מאוד. אפס תקלות בחמש שנים על 20 מחשבים בערך.
לגבי השרות אני דווקא מסכים איתך. מחכים שם המון זמן בתור וקשה מאוד להשיג אותם בטלפון.
במחירים, קשה מאוד להתחרות איתם.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

חברה, אני שמח שיש דיון צידי אבל מה עם מה ששאלתי?

תודה

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

באיבורי שאלת?

שליחה #14 

kingikra כתב:חברה, אני שמח שיש דיון צידי אבל מה עם מה ששאלתי?

תודה
...
נ
דודי.

biss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #15 

dudil כתב:האמת היא ניר ודוד, שדעותיכם הם הדעות הראשונות שאני שומעת בעד קניה בחנות.
---הסיבה היא שהם משווים כל הצעה שתתני להם מחנות אחרת, למחירים אין משמעות.
כמו כן יש מקום למיקוח. באתרים שבהם המחיר נתון, אין מה לדבר על הנחה והמחיר שיש זה מה שתשלמי. אני באתי אליהם עם תקציב, אמרתי להם מה אני רוצה וקיבלתי בדיוק את מה שרציתי במחיר זול במאות שקלים מאותה הצעה במקום אחר.

כדי לחדד את העניין, האם הם השוו לך להצעה הזולה בזאפ?
השוו לך להצעה במקום אחר לאחר שביררו איתם מלאי
או שניתן להוריד אותם מעבר לכל זאת ולקבל מחשב במפרט נתון שזול משמעותית מבכל מקום אחר?
אגב, מה לגבי תשלומים? האם לוקחים עלים ריבית או מממנים אותם?

---הם מרכיבים לי מאחר וזה מקצר את זמן ההמתנה, מאחר ואני יודע בדיוק מה יש לי שם, זאת לא אמורה להיות בעיה, אם שמו משהו אחר אני אראה. (כבר הרכבתי כמה וכמה מחשבים...)

לא הבנתי, הרכיבו לך במקום? לידך? (ממש פתחו אריזות?) או שאתה יכול לדעת מה יש שם לפי פתיחת המחשב ומבט בו או לחילופין בדיקה דרך הכתוב בווינדוס
(אגב, מישהו יכול להזכי לי איפה בווינדוס ניתן לבדוק את רכיבי המחשב)

---לא, באתי עם רשימה מוכנהץ
---בקניה עצמה הנציג היה מאוד אדיב והיה עימי בקשר גם אחרי כדי לסגור דברים אחרונים, לעומת מוכרנים אחרים בחנות ששמה הוא שלוש אותיות באנגלית, כן, גם אני שמעתי את "המחמאות" עליהם 8) שנותנים את ההרגשה שהם עושים לך טובה שנתנו לך להיכנס לחנות שלהם ואם לא מוצא חן בעיניך אז תפני את הכיסא כי יש עוד 10 שיבואו במקומך..
אחרי... נחיה ונראה.

---אם את קונה מחשב סגור, ואינך מבינה בתחום, הייתי שולח אותך לזיגזג, סביר שתשלמי שם יותר, אולם השירות שתקבלי שווה כל שקל. לפני הקניה וגם אחריה, במיוחד אחריה.

:arrow:
...

בחודשים האחרונים למדתי ואני עדיין לומדת על חומרת מחשבים על חומרת מחשבים לא מעט, כך שאני רחוקה מאוד מקלולסית או מאחת שניתן למכור לה מחשב ג'נרי או בעל מפרט מגוחך אחר, אם כי כמובן שיש לי עוד המווווון ללמוד ...

כעת מסיימת לעבוד על מפרט שאיתו מתכוונת להגיע לחנות.
ברור שהתקציב שלי מוגבל, אולם אמינות ושרות (בעיקר היות ואיני יודעת לפתוח ולתקן לבד) חשובים מאוד בעיני. לכן אני מחפשת מקום עם שילוב כזה, ורצוי מאוד שיהיה בעל מעבדה באזור ת"א.

בינתים באזור הזה שמעתי על SKYPC שהמחירים שלהם (למזומן 8O ) לא רעים והבנתי שהשרות שלהם לא רע גם. לא ממש בטוחה לגבי הנחות או השוואה לאחרים (מישהו יודע?) ויודעת שגובים ריבית על תשלומים.

האם אתם אומרים שאייבורי טובים וכדאי לשקול אותם וללכת לקבל מהם הצעת מחיר?
האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות אחרת טובה וזולה יחסית בסביבה?
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

וואו... ארוך...

שליחה #16 

כדי לחדד את העניין, האם הם השוו לך להצעה הזולה בזאפ?
---כן.
השוו לך להצעה במקום אחר לאחר שביררו איתם מלאי
או שניתן להוריד אותם מעבר לכל זאת ולקבל מחשב במפרט נתון שזול משמעותית מבכל מקום אחר?
---באתי עם תקציב מוגבל וקיבלתי בו הרבה יותר ממה שהייתי מקבל במקומות אחרים. אינני נוהג להתמקח במידה והמחיר שאני מקבל זהה\דומה למחיר שהקצבתי.
אגב, מה לגבי תשלומים? האם לוקחים עלים ריבית או מממנים אותם?
---המחירים הם למזומן.

לא הבנתי, הרכיבו לך במקום? לידך? (ממש פתחו אריזות?) או שאתה יכול לדעת מה יש שם לפי פתיחת המחשב ומבט בו או לחילופין בדיקה דרך הכתוב בווינדוס
(אגב, מישהו יכול להזכי לי איפה בווינדוס ניתן לבדוק את רכיבי המחשב)
---הזמנתי חלקים מסוימים, כמובן שאני אפתח את המחשב לראות מה ת'כלס יש בפנים... לא לסמוך על וינדוס... הוא קצת 'פתי' :)

את מחפשת מקום אמין, זול, ידידותי בקניה, עוד יותר ידידותי בתמיכה אחרי, באיזור ת"א.
את בטח מחפשת גם בחור אינטיליגנטי, רגיש, חברותי, עשיר, יפה, וג'נטלמן. (או שכבר מצאת ואשרי לך)

למרות שאני בטוח שיש כאלו, קשה מאוד למצוא אותם, בעיקר באיזור ת"א העמוס לעיפה בחנויות מחשבים ובקונים.

אני חוזר ואומר, בשביל תמיכה טובה את צריכה לקנות בחנות עם אנשים טובים ונחמדים. לא תמצאי כאלו ברשתות הגדולות, עובדה. מצד שני, גם חפרים קטנים לא חסר.

אני שוב מציע לך לגשת לזיגזג, חוץ מהמחיר (שלא כלכך יקר) הם עונים על כל דרישותייך.
(ולא, אין לי מניות גם שם לצערי). במידה ויש לך מישהו שמבין בעניין שאת סומכת עליו ויוכל לטפל לך בבעיות (אם תרצי אשמח להפנות אותך לכזה) אזי כדי לך לחפש את ההצעה הזולה ביותר ואיבורי היא אופציה בדיוק כמו KSP, שתי חנויות אלו בוודאות יתנו לך את המחיר הטוב ביותר והתמורה הטובה ביותר לכספך. מאחר ושתיהן רשתות גדולות עם אלפי פניות יומיות בנושא תקלות שחלקן מוצדקות ורובן לא, השירות שתקבלי יהיה בהתאם. כמו משרד הרישוי...

לגבי הטענות על חלקים מחודשים, משומשים, מלוכלכים וכו'... אינני רואה הצדקה כלכלית מצד החנויות ללכת למקומות אלו... כמו כן, כל אלו הן עבירות חמורות, אם מישהו היה יכול להוכיח זאת אז מזמן היו מוגשות תביעות בעניין.
דודי.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

מצטער על התגובה המאוחרת. נרכש אחלה מפרט של HTPC.
פרטים בהמשך

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”