*חדשות* USENET תחת התקפה של ה RIAA!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #141 

tevel3 כתב:לפני שנה + mpaa ניסו לתבוע אתרי טורנט ואת usenet
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060224-6253.html
מאז פבואר 2006 לא קרה כלום.
אז.... אני חושב שאין ממש סיבה לחשוש עכשיו
...
שים לב שלא מדובר ב-usenet או אפילו ספקי usenet. מדובר באתרי אינדוקס קטנים יחסית שישבו עליהם הרבה זמן עד שתבעו אותם.

אני חושב שתמיד תהיה סיבה לחשוש אבל צריך להשאר בפרופורציות: (כמעט) אף אחד לא רודף משתמשים, רובנו איפשהו באמצע - סרדינים קטנים יחסית לכרישים שנמצאים על הכוונת וגם לא טיפשים מספיק בשביל להיות מטרה קלה - וכמונו יש עוד עשרות מליונים. הסיכוי שיפלו דווקא אלינו קטן מהסיכוי לזכות בפרס הגדול בלוטו 4 פעמים ברציפות. 8)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46417
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #142 

dragonflyXXL, תודה על הלינקים המצויינים :אחלה:

Mendelson,
גם לשימוש ב USENET יש המון מדריכים ברשת אך עדיין חשבנו לנכון להוציא מדריך אינפורמטיבי בעברית תחת כנפי האתר. תגובות החברים החיוביות הראו לנו כי המדריך היה במקום, נחוץ ובהחלט עזר לענות על כל השאלות שהיו בתחום.
כהוכחה לכך ניתן לספור על יד אחת את כמות השאלות שפורסמו באתר מאז פרסום המדריך (0 שאלות). גם דירוג הכתבה אשר נעשה על ידי חברי האתר עומד על 5 (הערך המקסימלי).

בדבר אחד אתה באמת צודק, כנראה שאתה לא האדם הנכון לכתיבת המדריך.

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה #143 

זיו שלום ,
אני שמח שהגענו להבנה ושנינו מסכימים לגבי זה שאני לא האדם הנכון לכתיבת מדריך כזה .

זה לא רק האידאולוגיה שמונעת ממני לעשות זאת בגלל שאני נגד שיתוף תכנים גנובים מכל סוג , אלא גם התגובות שלי שמשרשור לשרשור מתגלות מלאות אי דיוקים לגבי הנושא ה-BT . ואני חשבתי שאני מכיר את התחום הזה דיי טוב ... היתי תמים .
אני חושב שהגיע הזמן שתעמידו אותי במקום על כל האי דיוקים האלה שאני כותב ואולי תגלו לחברי האתר מה עומד מאחורי האי דיוקים האלה כי מזה שאתם רק כותבים שקיימים אי דיוקים רבים במה שאני כותב מבלי לציין מהם האי דיוקים בפועל , לא הרבה אנשים , כולל אני , יבינו על איזה אי דיוקים ספציפים אתם מדברים .
אני בעצמי סקרו לדעת על איזה אי דיוקים מדובר . אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים שלא ידעתי קודם .

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #144 

Mendelson,
כשכתבתי שנכתבו כאן הרבה אי דיוקים לגבי BT לא התכוונתי לדברים שלך באופן ספציפי.

אין שום קשר בין התגובה של זיו לבין מה שאני אמרתי. אנחנו לא מתזמנים את התגובות שלנו להודעות שלך (או בינינו באופן כללי) ואתה יכול להפסיק לחשוש - לפחות מבחינתי אני לא נוטל חלק בשום קונספירציה נגדך (או נגד כל אחד אחר), אם בכלל יש כזו.

העלת נקודות שלא עומדות בקנה אחד עם הקונספטים הכי בסיסיים בטכנולוגיה הזו, ואני חושב שהבאתי הסבר מפורט למדי איפה אתה טועה (אני יכול להכנס יותר לעומק אבל אני חושש שהחבר'ה כאן ימותו משעמום), מהבנאדם הכי מוסמך שאפשר - בראם כהן בכבודו ובעצמו.

היות ושאלת לגבי אי דיוקים שלך באופן אישי, אז רק משהו ממש קטן שהייתי חייב לתקן מהודעה מוקדמת יותר שלך שלא ממש קשורה ל-BT:
היום קיימים בעולם מאות אתרים לאיחסון מידע ורובם לא מבקשים תשלום עבור זה .
...
אותם אתרים שעליהם אתה מדבר (אני מניח שאתה מתכוון ל-rapidshare, megaupload, ודומיהם) בהחלט מבקשים תשלום עבור השירות הזה. רק שהם עושים את זה באופן עקיף ולא תמיד גובים את התשלום ממך באופן אישי.
היות ורוב האתרים האלה חיים מ-traffic גבוה למדי, חלק נכבד מאוד מהמחזור שלהם מגיע מפרסומות (עדיין אפשר לעשות הרבה מאוד מתוכניות פרסום CPM או PPC, מודעות קונטקסטואליות ואפילו מבאנרים), מתחלקים ברווחים עם שירותי פרסום אחרים (rev share), מכירת מידע סטטיסטי ורשימות e-mails לצד שלישי, ותתפלא כמה אנשים משתמשים בשירותי הפרמיום שלהם בתשלום כי אין להם סבלנות לחכות בתור להורדה או שנגמרה להם ההקצבה בשירותים החופשיים.
זה אולי נשמע כמו סנטים בודדים אבל כשמסכמים את הכול יוצאת קופה יפה מאוד.

Mendelson
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה #145 

dragonflyXXL ,
תודה רבה על ההבהרות . האמת , קצת חששתי שאתה עושה יד אחת עם זיו כששניכם משתמשים באותו מושג של "אי דיוקים" אבל במיוחד כששניכם משתמשים במושג הזה ומשאירים מאחוריו ענן עם הרבה סימני שאלה על כך ששניכם חוץ מזה שמטילים בספק את הדברים שמשתמשים אחרים כותבים , לא ממש מתאמצים , אפילו לא בקצת , להסביר על מה אתם מתכוונים .
במקום זאת שולחים את הקוראים ללינקים שמדברים על הטכנולוגיה ועל זה שפיתח אותה לבדוק איך אנחנו בהבנת הנקרא .

כשאני כותב לגבי תגובה של מישהו אחר על כך שהוא לא דייק או שהוא טעה , אני גם מסביר על מה מדובר ולא רק כותב שהוא טעה . היתי שמח לראות אותה תגובה גם מצידכם , לא כדי לבדוק אם אתם יודעים על מה שאתם כותבים אלא יותר כדי שאהיה מסוגל ללמוד ממכם במה אני טועה . אני עדיין אשמח אם תוכלו לציין על איזה "אי דיוקים" אתם מתכוונים לגבי נושא ה-BT , גם אם את האי דיוקים האלה לא אני כתבתי .

לגבי אתרי איחסון ללא תשלום , התכוונתי בדיוק למה שכתבתי . megaupload ו- rapidshare הם לא דוגמה טובה כי כמו שאתה מציין הם אתרי איחסון בתשלום . אני התכוונתי למאות האתרים האחרים העוסקים באיחסון שבהם האיחסון הוא חינם .
לא היתי קורא לזה אי דיוק כי את שמות האתרים הנ"ל לא אני ציינתי , אלא אתה .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #146 

Mendelson = חגי,

לפי חוקי האתר מישהו שהורחק בעבר מהאתר אינו יכול לחזור.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #147 

Mendelson כתב:dragonflyXXL ,
תודה רבה על ההבהרות . האמת , קצת חששתי שאתה עושה יד אחת עם זיו כששניכם משתמשים באותו מושג של "אי דיוקים" אבל במיוחד כששניכם משתמשים במושג הזה ומשאירים מאחוריו ענן עם הרבה סימני שאלה על כך ששניכם חוץ מזה שמטילים בספק את הדברים שמשתמשים אחרים כותבים , לא ממש מתאמצים , אפילו לא בקצת , להסביר על מה אתם מתכוונים .
במקום זאת שולחים את הקוראים ללינקים שמדברים על הטכנולוגיה ועל זה שפיתח אותה לבדוק איך אנחנו בהבנת הנקרא .

כשאני כותב לגבי תגובה של מישהו אחר על כך שהוא לא דייק או שהוא טעה , אני גם מסביר על מה מדובר ולא רק כותב שהוא טעה . היתי שמח לראות אותה תגובה גם מצידכם , לא כדי לבדוק אם אתם יודעים על מה שאתם כותבים אלא יותר כדי שאהיה מסוגל ללמוד ממכם במה אני טועה . אני עדיין אשמח אם תוכלו לציין על איזה "אי דיוקים" אתם מתכוונים לגבי נושא ה-BT , גם אם את האי דיוקים האלה לא אני כתבתי .

לגבי אתרי איחסון ללא תשלום , התכוונתי בדיוק למה שכתבתי . megaupload ו- rapidshare הם לא דוגמה טובה כי כמו שאתה מציין הם אתרי איחסון בתשלום . אני התכוונתי למאות האתרים האחרים העוסקים באיחסון שבהם האיחסון הוא חינם .
לא היתי קורא לזה אי דיוק כי את שמות האתרים הנ"ל לא אני ציינתי , אלא אתה .
...
לא חשבתי שהשימוש במונח "אי דיוקים" (שאגב השתמשת בו גם אתה) הופך אותי לקונספירטור אבל סבבה. מקובל עלי... שנתחיל?
1.ב-BT , הורדת מהירות ההעלה למינימום לא תשפיע על מהירות ההורדה . אתם מתבלבלים כאן עם השיטה הקיימת ב-EMULE .
2.ניתן להוריד את מהירות ההעלה למינימום אבסולוטי ב-BT . כן , זה יכול להיות אפס מוחלט .
3.בזמן הורדת קובץ באמצעות ה-BT , השיתוף אינו חובה . קיימת אפשרות לשתף אפס ביטים גם בזמן הורדת תכנים של עשרות גיגה . במקרה הזה הרטיו יהיה אפס עד סיום הורדת התוכן .
...
תרגום הציטוטים של בראם הוא מאוד ברור: מי שמוריד - מעלה. אין ארוחות חינם, למרות שאפשר לשבור את הקוד ולרמות את המערכת. אם לא תעלה יכולת ההורדה שלך תפגע. יש גם הסבר למה זה קורה ואיך הפרוטוקול והטראקר מאמתים את קצב ההעלאה שלך ומווסתים בהתאם את קצב ההורדה שלך. אח"כ יש גם הסבר עוד יותר מפורט על choking של peers ואיך המערכת מוודאת שבכל זמן נתון ה-peers המובילים שאליהם אתה מחובר הם גם האופטימליים הן מבחינתך והן מבחינת שאר הרשת, כך שאף peer אחר ברשת לא ייפגע.

אתה צריך הסבר עוד יותר מפורט?

לגבי ה"אתרים לאיחסון שאינם בתשלום" שאינם megaupload או rapidshare או דומיהם: אתה מוזמן להציג דוגמאות של אתרים שלא משתמשים באף אחת מהשיטות שציינתי למימון התפעול שלהם ועושים את הכל הכל בהתנדבות וללא כל תמורה מאף אחד חוץ מהתקציב הפרטי שהם מביאים מהבית, ואני מוריד את הכובע שאין לי ותורם להם מכספי הפרטי על היוזמה. בהצלחה בחיפושים.... אל תשכח לשלוח גלויות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46417
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #148 

מי שמכיר את הגרסה המקורית, יהנה :)
http://www.youtube.com/watch?v=P3PaMPtXVJA

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”