Mendelson,
כשכתבתי שנכתבו כאן הרבה אי דיוקים לגבי BT לא התכוונתי לדברים שלך באופן ספציפי.
אין שום קשר בין התגובה של זיו לבין מה שאני אמרתי. אנחנו לא מתזמנים את התגובות שלנו להודעות שלך (או בינינו באופן כללי) ואתה יכול להפסיק לחשוש - לפחות מבחינתי אני לא נוטל חלק בשום קונספירציה נגדך (או נגד כל אחד אחר), אם בכלל יש כזו.
העלת נקודות שלא עומדות בקנה אחד עם הקונספטים הכי בסיסיים בטכנולוגיה הזו, ואני חושב שהבאתי הסבר מפורט למדי איפה אתה טועה (אני יכול להכנס יותר לעומק אבל אני חושש שהחבר'ה כאן ימותו משעמום), מהבנאדם הכי מוסמך שאפשר - בראם כהן בכבודו ובעצמו.
היות ושאלת לגבי אי דיוקים שלך באופן אישי, אז רק משהו ממש קטן שהייתי חייב לתקן מהודעה מוקדמת יותר שלך שלא ממש קשורה ל-BT:
היום קיימים בעולם מאות אתרים לאיחסון מידע ורובם לא מבקשים תשלום עבור זה .
...
אותם אתרים שעליהם אתה מדבר (אני מניח שאתה מתכוון ל-rapidshare, megaupload, ודומיהם) בהחלט מבקשים תשלום עבור השירות הזה. רק שהם עושים את זה באופן עקיף ולא תמיד גובים את התשלום ממך באופן אישי.
היות ורוב האתרים האלה חיים מ-traffic גבוה למדי, חלק נכבד מאוד מהמחזור שלהם מגיע מפרסומות (עדיין אפשר לעשות הרבה מאוד מתוכניות פרסום CPM או PPC, מודעות קונטקסטואליות ואפילו מבאנרים), מתחלקים ברווחים עם שירותי פרסום אחרים (rev share), מכירת מידע סטטיסטי ורשימות e-mails לצד שלישי, ותתפלא כמה אנשים משתמשים בשירותי הפרמיום שלהם בתשלום כי אין להם סבלנות לחכות בתור להורדה או שנגמרה להם ההקצבה בשירותים החופשיים.
זה אולי נשמע כמו סנטים בודדים אבל כשמסכמים את הכול יוצאת קופה יפה מאוד.