מהירות הורדה נמוכה ב-USENET
ואללה,עלה ל-450-500
.
לאחר מכן העליתי ל-20-והריי זה פלא-מוריד על 620 קבוע..
אולי אם אמשיך להעלות-אספיק גם לעבור את מהירות הקול?
וברצינות:האם זה טוב ואפשר להשאיר על 20?
תודה
לאחר מכן העליתי ל-20-והריי זה פלא-מוריד על 620 קבוע..
אולי אם אמשיך להעלות-אספיק גם לעבור את מהירות הקול?
וברצינות:האם זה טוב ואפשר להשאיר על 20?
תודה
נערך לאחרונה על ידי gameboy ב 16/10/2007 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אצלי יש בעיה כזאת. אני מחובר בחיבור 5 מגה לנטויז'ן ADSL.
יש לי חשבון פרימיום בגיגהניוז ואני משתמש בתוכנה NEWZBIN PRO. פעם הייתי מוריד על המקסימום, אז ההורדות ירדו בין 200 ל350 ועכשיו הן בקושי על 150. איזה פורט כדאי להגדיר? או שזה קורה לכולם עכשיו?
זה פשוט בלתי נסבל. אני לא משלם פרמייה לבזק, נטויז'ן ולגיגהניוז בשביל להוריד על רבע מהמהירות שאני יכול במקרה הטוב. זאת פשוט בושה.
יש לי חשבון פרימיום בגיגהניוז ואני משתמש בתוכנה NEWZBIN PRO. פעם הייתי מוריד על המקסימום, אז ההורדות ירדו בין 200 ל350 ועכשיו הן בקושי על 150. איזה פורט כדאי להגדיר? או שזה קורה לכולם עכשיו?
זה פשוט בלתי נסבל. אני לא משלם פרמייה לבזק, נטויז'ן ולגיגהניוז בשביל להוריד על רבע מהמהירות שאני יכול במקרה הטוב. זאת פשוט בושה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
flsh
גם אצלי בשבועיים שלושה האחרונים, המהירות ירדה ל 100-200 (במקום 300 קבוע).
מחובר לבזק בינלאומי.
אין לי כוח להתחיל עם הטלפונים של הבירורים...
גם אצלי בשבועיים שלושה האחרונים, המהירות ירדה ל 100-200 (במקום 300 קבוע).
מחובר לבזק בינלאומי.
אין לי כוח להתחיל עם הטלפונים של הבירורים...
flsh כתב:אני מניח שהוא או ישלח לך אימייל, או שהמהירות שלך תרד בחזרה.
מצד שני, מדובר בסך הכל בשלושה ימים שמהווים פרסום וניסיון טוב בשבילו כך שאני בספק שהוא יתלונן בטווח הארוך.
עריכה: למישהו יש פתרון לבעיה שלי?...
בדקתי והגעתי למסקנה שב 20 חיבורים המהירות הורדה עומדת על 600-630 שזה בערך המקסימום.. זה נחשב לחריג כמות החיבורים הזאת ? כי 10 חיבורים מוריד לי את המהירות ל 450-500 .. (בלי קשר לשלושה ימים. אני כנראה אעשה מנוי לחודש בתום השלושה ימים האלה)
יש חשבונות של 10 חיבורים + 10 חיבורי SSL כך ש20 חיבורים יש. אני מחובר עם 20 (10 ו10) רק אצלי משום מה המהירות ירדה דרסטית מה580-640 שהייתי רגיל אליה לרבע (בלי אנטיוירוס ל300 אבל אין מצב שאני אשאיר את המחשב לילה שלם בלי אנטי וירוס).
אני מניח שתקופת הניסיון תהיה על מקסימום בשביל "למכר" אותך למהירות גבוה. אל תדאג בקשר ל20 החיבורים, אתה יכול לרשום גם 30. לא תקבל יותר ממה שהספקית מקצה לך.
אני מניח שתקופת הניסיון תהיה על מקסימום בשביל "למכר" אותך למהירות גבוה. אל תדאג בקשר ל20 החיבורים, אתה יכול לרשום גם 30. לא תקבל יותר ממה שהספקית מקצה לך.
יש לי שאלה לאנשים עם גיגהניוז וחבילה של 5 מגה (או יותר) של ברק 013. האם אתם מצליחים להוריד כעת על יותר מ 300-400 ק"ב ?, ביומיים האחרונים אני לראשונה לא מצליח לעבור את המהירות הזו בהורדות יוזנט, בעוד בהורדות רגילות באינטרנט אין בעיה...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
ברק נטויזיון וכל שאר הירקות מהוות בעיות עם ראוטינג מחול בפרוטוקולים מסויימים ( לפחות ככה אצלי ) לא יודע אם זה גם בפורטוקול של ה USENET אבל ב-FTP, נטויזיון ברק ושאר הירקות חוץ מבזק נותנים *** ראוטינג ומהירויות פשוט עלובות, גם בזק החלו לפשל ורק בשעות מסויימות אני מקבל מהירויות טובות..
לא יודע אם זה קשור אבל הוצאתי קצת זעם באשכול D: