שאלה בקשר לכרטיס טלוויזיה וממיר קלטות וידאו!דחוף!
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וחשבתי אולי יש גם כרטיס טלוויזיה שעושה את זה...
ויש לי כמה שאלות:
1. האם הכרטיס הזה: Hauppauge WinTV PVR150 MCE הוא גם ממיר קלטות
וידאו ל DVD???
2. אם לא אז איזה כרטיס טלוויזיה במחיר הזה הוא גם ממיר קלטות וידאו??
3. האם האיכות של ה DVD היוצא מההמרה הוא באיכות כמו הקלטת/טובה יותר??
זה דחוף ביותר!!!
תודה לעוזרים!!
אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וחשבתי אולי יש גם כרטיס טלוויזיה שעושה את זה...
ויש לי כמה שאלות:
1. האם הכרטיס הזה: Hauppauge WinTV PVR150 MCE הוא גם ממיר קלטות
וידאו ל DVD???
2. אם לא אז איזה כרטיס טלוויזיה במחיר הזה הוא גם ממיר קלטות וידאו??
3. האם האיכות של ה DVD היוצא מההמרה הוא באיכות כמו הקלטת/טובה יותר??
זה דחוף ביותר!!!
תודה לעוזרים!!
1. כל כרטיס לכידה כולל הכרטיס המדובר ידע להקליט קלטות וידאו בתנאי שתכנס לו את אות הוידאו שיצא ממכשיר הוידאו שלך.
3. יש לך אפשרות לשחק עם איכויות ההקלטה. במידה ואתה בוחר את האיכות המרבית (בכרטיס המדובר כמדומני זה עד 8MBits/sec)
אתה לא אמור להרגיש בצורה משמעותית ירידה באיכות (אם כי בגלל ההמרות בין אות דיגיטלי לאנלוגי חזרה לדיגיטלי תהיה ירידה קלה באיכות)
3. יש לך אפשרות לשחק עם איכויות ההקלטה. במידה ואתה בוחר את האיכות המרבית (בכרטיס המדובר כמדומני זה עד 8MBits/sec)
אתה לא אמור להרגיש בצורה משמעותית ירידה באיכות (אם כי בגלל ההמרות בין אות דיגיטלי לאנלוגי חזרה לדיגיטלי תהיה ירידה קלה באיכות)
ראשית שים לב להבדלים בין הכרטיסים מהסוג עליו אתה שואל בשירשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#394847
בקשר לחיבור יש לך על הכרטיס שתי כניסות וידאו שאתה יכול לבחור ביניהם composite ו S-Video
(במידה ולממיר שלך יש יציאת S-Video אז עדיף לחבר דרכו אם לא אז דרך ה composite)
בנוסף יש לך 2 כניסות אודיו (left ו right) שאותם אתה מחבר ליציאת האודיו בממיר שלך
שים לב שישנה אפשרות גם גם להכניס אות דרך כניסת האנטנה (וידאו פחות איכותי)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#394847
בקשר לחיבור יש לך על הכרטיס שתי כניסות וידאו שאתה יכול לבחור ביניהם composite ו S-Video
(במידה ולממיר שלך יש יציאת S-Video אז עדיף לחבר דרכו אם לא אז דרך ה composite)
בנוסף יש לך 2 כניסות אודיו (left ו right) שאותם אתה מחבר ליציאת האודיו בממיר שלך
שים לב שישנה אפשרות גם גם להכניס אות דרך כניסת האנטנה (וידאו פחות איכותי)
אני לא בטוח אם אפשר לחבר לכרטיס הנ"ל שתי כניסות וידאו ואודיו נפרדות (אולי אם אחת מהם זה כניסת האנטנה)
במידה והתשובה היא לא אז בזמן שתרצה להקליט קלטות מהוידאו תצטרך להחליף את כניסת הוידאו והאודיו של הממיר לכניסת הוידאו ואודיו של מכשיר הוידאו
במידה והתשובה היא לא אז בזמן שתרצה להקליט קלטות מהוידאו תצטרך להחליף את כניסת הוידאו והאודיו של הממיר לכניסת הוידאו ואודיו של מכשיר הוידאו
אין לי בעיה להחליף בין החוטים של הממיר לוידאו...
זה כולה שנייה לנתק ושנייה לחבר...
אז צריך לחבר את החיבור אודיו ווידאו של הוידאו לכרטיס, ואיך אני בדיוק מבצע את ההמרה??
יש לי חוברת הוראות בעברית?
אם לא אתה יכול להגיד לי איפה בדיוק לוחצים כדי לבצע את ההמרה??
וכמה זמן בערך לוקחת ההמרה?
זה כולה שנייה לנתק ושנייה לחבר...
אז צריך לחבר את החיבור אודיו ווידאו של הוידאו לכרטיס, ואיך אני בדיוק מבצע את ההמרה??
יש לי חוברת הוראות בעברית?
אם לא אתה יכול להגיד לי איפה בדיוק לוחצים כדי לבצע את ההמרה??
וכמה זמן בערך לוקחת ההמרה?
הכי פשוט זה להשתמש באחת מתוכנות המדיה סנטר (אני משתמש בזאת שמותקנת בויסטה -VMC)אם לא אתה יכול להגיד לי איפה בדיוק לוחצים כדי לבצע את ההמרה??...
התוכנה תזהה את הכרטיס ותאפשר לך בצורה פשוטה להתחיל הקלטה (המקור במקרה שלך יכול להיות הממיר או מכשיר הוידאו) אח"כ יש אפשרות דרך המדיה סנטר לצרוב את כל ההקלטות ל DVD
ההמרה (הקלטה) תיקח בדיוק הזמן שיקח לנגן את החלק בקלטת הוידאו אותו אתה רוצה להקליט. כלומר אם אתה רוצה להקליט קלטת של שעתיים אז ההקלטה תקח שעתיים + הזמן שיקח לך לצרוב את ההקלטה ל DVD (כמה דקות)וכמה זמן בערך לוקחת ההמרה?...
איזה גירסת ויסטה יש לך ?
יש 4 גירסאות :
1. Basic
2. Home Premium
3. Business
4. Ultimate
רק לחבילת Home Premium ול Ultimate יש את התוכנה הנ"ל שנקראת
Windows Media Center
יש 4 גירסאות :
1. Basic
2. Home Premium
3. Business
4. Ultimate
רק לחבילת Home Premium ול Ultimate יש את התוכנה הנ"ל שנקראת
Windows Media Center
אוקיי אבל אם אתה יכול בעברית להגיד לי כי יש לי את הויסטה בעברית אז המדיה סנטר שלי בעברית...
אני רוב הסיכויים אקנה היום אז אם אני לא אסתדר אני אכתוב פה...
ד"א איך הכרטיס קולט את השלט??
יש לו מקלט שיוצא החוצה או שהכרטיס עצמו קולט?
אני רוב הסיכויים אקנה היום אז אם אני לא אסתדר אני אכתוב פה...
ד"א איך הכרטיס קולט את השלט??
יש לו מקלט שיוצא החוצה או שהכרטיס עצמו קולט?