חיבור מחשב לסמסונג R81 בעיות עזרה בבקשה
תנסה להוריד את הרזולוציה
ועוד דבר בד"כ זה הכבל תנסה כבל יותר קצר או כבל יותר עבה
בכל אופן תוריד את הרזולוציה ל 1360X768 60HZ
בכל אופן תוריד את הרזולוציה ל 1360X768 60HZ
אני מבין שאין לך יציאת DVI או HDMI מהמחשב ?
אם יש אז אתה צריך לחבר את המחשב למסך דרך אחד מהחיבורים האלה.
דרך החיבורים (הדיגיטלים) האלה אפשר להגדיר Native Rate במסך (בסמסונג זה נמצא תחת תפריט Picture Size משנים ל Just Scan)
אם יש אז אתה צריך לחבר את המחשב למסך דרך אחד מהחיבורים האלה.
דרך החיבורים (הדיגיטלים) האלה אפשר להגדיר Native Rate במסך (בסמסונג זה נמצא תחת תפריט Picture Size משנים ל Just Scan)
ללא ספק זאת יכולה להיות מגבלה של הכרטיס מסך שלך והמחשבאם היה הייתי מחבר כרגע המסך מוגדר על 1360 768 דרך המאפיינים תצוגה וכו'
יש סיכוי שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך ? הכרטיס ממש ישן riva tnt 2...
תנסה להוריד את הרזולוציה במחשב ולראות אם עדיין יש לך את הבעייה הזאת
אני לא מבין משהו
ה-R81 היא בין הטלוויזיות הבודדות שתומכות ב-NR דרך יציאת HDMI, למה לא לנצל את זה?
אתה פשוט קונה כבל HDMI ל-DVI, מחבר אותו לכרטיס מסך ביציאת DVI, מחבר אותו לטלוויזיה ביציאת HDMI 2 (היא זו שתומכת ב-NR)
מגדיר את הרזולוציה ב-1366X768 ב-60הרץ
ונהנה מאחד המסכים הטובים ביותר בעולם בכל מה שקשור להצגת תמונת מחשב.
ואם אין לך כבל HDMI ל-DVI או כרטיס מסך נורמלי פשוט, אז מומלץ שתקנה...זה באמת לא השקעה רצינית לעומת מחיר הטלוויזיה.
אתה פשוט קונה כבל HDMI ל-DVI, מחבר אותו לכרטיס מסך ביציאת DVI, מחבר אותו לטלוויזיה ביציאת HDMI 2 (היא זו שתומכת ב-NR)
מגדיר את הרזולוציה ב-1366X768 ב-60הרץ
ונהנה מאחד המסכים הטובים ביותר בעולם בכל מה שקשור להצגת תמונת מחשב.
ואם אין לך כבל HDMI ל-DVI או כרטיס מסך נורמלי פשוט, אז מומלץ שתקנה...זה באמת לא השקעה רצינית לעומת מחיר הטלוויזיה.
יצא למישהו לבדוק חיבור HDMI מהמסך ישירות לחיבור HDMI בלוחות החדשים של AMD עם ציפסט 690G
ששם יש כרטיס מסך X1250 של ATI כמובן ... (שמגיע עם מפצל HDMI ל DVI בלוח של GIGABYTE למשל)
התקנתי כמה מערכות כאלה בתור עיסוקי בתחום, וכל הזמן עולה לי השאלה המסקרנת הזו
האם ישנו הבדל כל שהוא בין חיבור עם מפצל DVI או חיבור ישירות ל HDMI על הלוח או הכרטיס
כי גם עכשיו יוצאים כרטיסי מסך HD 3850 עם יציאות HDMI מה שיבטל את הצורך במפצל הזה ...
ששם יש כרטיס מסך X1250 של ATI כמובן ... (שמגיע עם מפצל HDMI ל DVI בלוח של GIGABYTE למשל)
התקנתי כמה מערכות כאלה בתור עיסוקי בתחום, וכל הזמן עולה לי השאלה המסקרנת הזו
האם ישנו הבדל כל שהוא בין חיבור עם מפצל DVI או חיבור ישירות ל HDMI על הלוח או הכרטיס
כי גם עכשיו יוצאים כרטיסי מסך HD 3850 עם יציאות HDMI מה שיבטל את הצורך במפצל הזה ...
"מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו"