הדור שלי פחות או יותר...
.

אני חייב לומר שאת השירים האלו גם אני הייתי שם ברשימה הפותחתBooboo כתב:אני מאוד אוהב את רון מיברג, אבל הוא טיפונת מקובע בהעדפות שלו.
הכיוון שלו נוטה חזק לבלוז/רוק אמריקאי, עם טיפונת "הבלחות" אנגליות.
לכן אני ממש לא אתפלא אם השירים שיתחרו על המקום הראשון אצלו יהיו:
Like a Rolling Stone - Bob Dylan
Hotel California - The Eagles
Layla - Derek & The Dominos
Light My Fire - The Doors
I Put a Spell On You - Creedance Clearwater Revival
Deja Vu - Crosby, Stills Nash & Young
Go Your Own Way - Fleetwood Mac
Jumpin' Jack Flash - Rolling Stones
Jailhouse Rock - Elvis Presley
Born To Run - Bruce Springsteen
All Right Now - Free
Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
ברור שייתכנו שירים אחרים של האומנים שהזכרתי, אבל אני מוכן להתערב שבעשיריה הפותחת לא יהיו אומנים אחרים מאלה...

אם רוב העולם, ואפשר לבדוק את זה בקלות עפ"י מכירות (ובשנים האחרונות הורדות...) אוהב רוק "קלאסי" יותר מאשר מטאל, סביר להניח שקודם כל תהיה רשימה של רוק "קלאסי", ורק הרבה אחרי רשימה של מטאל (או פיוז'ן) שאני אישית אוהב אבל עדיין יש הרבה שלא.oferlaor כתב:מסכים עם אייל, קשה להשוות ברווזים לטרקטורים, נעשו כל כך הרבה שירים מוצלחים בכ"כ הרבה קטגוריות ואי אפשר לדרג אותם בכלל...
כל אדם שרוצה ללמוד משהו, ובמיוחד להתחיל, זקוק למורה או למנחה.oferlaor כתב:וגם אם נצליח, לשם מה זה טוב למען השם?!...

Booboo כתב:אני התחלתי את המסע שלי ברוק המתקדם מתוך רשימת "100 הטובים" שפירסם יואב קוטנר לפני כעשרים שנה במגזין "7 ימים".oferlaor כתב: רשימה של "100 הכי טובים" למשל נותנת נקודת התחלה מצוינת, בשביל זה זה טוב.
מהרשימת התחלה הזאת אפשר אח"כ לגבש טעם אישי אחר לגמרי, אבל אי אפשר לגבש טעם אישי מהאזנה לגלגל"צ!...
אם אני זוכר נכון, לא דובר ברשימה שהוא הרכיב אלא ברשימה שנבחרה על ידי מאזיני התוכנית "קצת אחרת" ששודרה אז ברדיו...