אני רוצה לקנות לאבי קולנוע ביתי במתנה , אשמח לקבל רקע( מהם מרכיבי הקולנוע הביתי חוץ מ DVD כמובן ...) אין לי רקע בנושא הסברים מפורטים יתקבלו בשמחה
כמו כן, הייתי רוצה לקבל המלצות לחברות איכותיות, תווך מחירים , מה לבדוק בעת הקניה,טיפים להצבת החלקים בחדר וכו...
אתה קונה מתנה לאב או לעצמך
אם אתה גר איתו, אז זה דרך טובה לקנות מתנה (שתמיד חלמתה אליהה) ל...
אני למשל רוצה לקנות מערכת ק''ב ליום הולדת שלי ולא מצליח להסביר לאישתי למה בדיוק אני רוצה להכנים לבית חמש קופסאות עץ גדולות (רמקולים) ועוד שני מכשירים
מערכת ק''ב בסיסית מורכבת מחלקים הבאים:
1. נגן DVD
2. מגבר/רסיבר
3. טלוויזיה/מקרן
4. סט 5 רמקולים (2 קידמיים, רמקול סנטר, 2 אחוריים) אם אפשרות להוספת SUBWOOFER לשיפור אפקטים מיחדים בסרטים, כמו פיצוצים, יריות וכד'.
באחד המאמרים שקראתי ו בו דובר על בחירת DVD
נכתב על יציאת תמונה קומפוננט , כמו כן, צוין שהיא חייבת להמצא בטלויזיה.
הטלויזיה שיש בבית ולצערי אין תקציב להחליפה למשהו משוכלל יותר היא
SANYO שנקנתה לפני 1.5 שנים בערך
לאחר בדיקה התברר שהיציאה הנ"ל לא נמצאת בטלויזיה ,
האם ישנה דרך "להוסף" יציאה לטלויזיה באופן מלאכותי
(הכוונה , אולי ישנו מפצל מיוחד או רכיב חיצוני אחר ש יאפשר להוסיף את יציאת הקומפוננט) ???
מצאתי לפני כמה רגעים דוגמה באינרנט לקולנוע ביתי , אשמח לקבל את דעת חברי הפורום עליה
האם אפשר למצוא מערכת זו בחנויות , באיזו עלות בערך????????
מפרט המערכת שמצאתי:
מערכת קולנוע ביתי מתוצרת MARANTZ, הכוללת מכשיר משולב רסיבר ו-DVD, ביחידה דקה אחת, דגם ER-1400, ומערכת 5 רמקולים איכותיים עם סאב-וופר, דגם SS-1400.
מפרט טכני:
יחידה משולבת רסיבר + DVD:
רסיבר5.1 ערוצים הכולל מפענחי || DOLBY PRO LOGIC , DTS, DOLBY DIGITAL.
בעל 70 אפקטים של סראונד - להתאמה מושלמת לכל סרט או תוכנית טלויזיה.
הספק - למערכת רמקולים: 5*50W, ולסאב וופר: 100W
טיונר FM/AM/LW איכותי.
נגן DVD מולטיזון - מותאם לעבודה עם סרטים מכל איזור בעולם.
טכנולוגיית Progressive Scan לקבלת תמונה חדה ומדויקת ביותר.
קןרא פורמטים, cd-r/rw, mp3, hdcd, kodak photo cd: DVD-:V: dvd -r/rw, dvd+r/rw, cd
תצוגת מסך במספר שפות.
שלט רחוק.
חיבורי וידאו: Composite out, S-Video out, Component out, Scart out.
חיבורי אודיו: 2CH audio out, 5.1CH speaker out, Digital coaxial in, Headphone out.
מידות בס"מ: ר-42, ע-33, ג-5.6.
מערכת רמקולים
כוללת: 4 רמקולי רמקול עמודים (Tower design), רמקול סנטר איכותי וסאב-וופר רב עוצמה.
רמקולים עמודים (כ"א): 3 אלמנטים בגודל 2``. הספק: 50W, התנגדות: 6 אום, נצילות: 88 db, טווח תדרים 18kHz-45Hz.מידות (בס"מ): ר-6, ע-9.5,ג-113.
רמקול סנטר: 3 אלמנטים בגודל 2``, הספק: 50W, התנגדות: 6 אום, נצילות: 88Db, טווח תדרים:18kHz-45Hz, מידות (בס"מ): ר-34, ע-9.5, ג-6.
סאבוופר (פסיבי) 6.5``. הספק: 100W, התנגדות 3 אום, טווח תדרים: 180kHz-25Hz. מידות (בס"מ): ר-18, ע-32, ג-35.5.
תודה רבה על תשומת הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה דעתכם על רכישת ק"ב ב"מחסני חשמל" , אם מישהו מכיר ק"ב ביתי באיכות טובה שנמכר שם?
אשמח לשמוע את דעתו בעניין
כמו שהבנתי , אצתרך לחרוג מהתקציב המחיר המירבי שאני יכל להשקיע 3500-4000
בתקציב הזה ההיתי קונה רסיבר של דנון הפשוט ביותר למשל ה AVR 1404 או ה 1604
וסט רמקולים של חברה מוכרת למשל JAMO E350 וDVD פשוט. זאת הפשרה הכי סבירה בתקציב הזה.