מסך כחול בהתקנת HAUPAUGE PVR 150 , לא מצליח להתקין.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע מחנות רשת מוכרת ב730 ש"ח.
הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול.

לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תאימות לחומרה\תוכנה\דריבר מסוים היתי רוצה לשאול אם מישהו נתקל בזה או מכיר פיתרון ?

קצת מידע על המפרט:
------------------------
Abit NF7-SL ביוס אחרון
סמפרון 2400
חצי גיגה זכרון TWINMOS CAS 2.5
200 גיגה SATA2 WD200JS
NEC 3540
גיפורס 5200 של GAINWARD 128 מגה
סט אלחוטי של מיקרוסופט
מארז קולרמאסטר קאואליר2 עם ספק 300.
WINXP PRO SP2 עם כל העידכונים בעזרת AutoPatcherXP
נורטון אנטיווירוס 2005 זוןאלארם 6 ואנטיספיוורים.
דריברים אחרונים לציפסט (רמיקס של PLANET NVIDIA ל NFORCE2) ולכרטיס מסך.
דריבר אחרון לבקר SATA 3112.
חוץ מיזה מעט מאוד תוכנות כמו WINDVD7 ומדיהפלייר קלאסיק.
המערכת די טרייה בת פחות משבועיים וההתקנה עברה ללא בעיות ועם פירמוט מלא.

וכמובן Haupauge WinTV PVR 150 שנרכש לפני פחות משבוע , אם זה יעזור יש לי גם תמונה של הכרטיס עצמו.

תודה לכל העוזרים...

ra11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
שם מלא: רונן
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יכול להיות שניסית להתקין את WINTV 2000 לפני שהכרטיס היה מותקן?

יש קובץ שאמור לנקות את כל התוכנות והדרייברים של הכרטיס HCWCLEAR

http://hauppauge.lightpath.net/software ... wclear.exe

נסה לנקות ואז להתקין מחדש

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

למעשה באמת יכול להיות כי ההתקנה שאלה אם אני רוצה להמשיך בהתקנה למרות שלא זוהה כרטיס ואמרתי כן.
בכל מיקרה כבר ניסיתי את התוכנה המדוברת (לאחר שקראתי עליה בהוראות התקנת הדריברים באתר היצרן) וסימנתי לה להעיף את הכל , אמנם פעולה זו נתנה איזו שגיאה (על תוכנית דוס) אבל כול התוכנות (חוץ מהתוכנות צד שלישי) הוסרו אז אני מניח שהיא עבדה.
לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדיסק אבל כשהוא אמר שוב שהוא לא מזהה כרטיס - עצרתי ופניתי פה לפורום.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ra11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תסיר שוב את התוכנה, את הדרייברים ואת הכרטיס ואז תנסה להעביר את הכרטיס ל-PCI SLOT, תפעיל את המחשב, לאחר שהמערכת תזהה את הכרטיס, תתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלת עם הכרטיס

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אנסה את זה בהזדמנות (המחשב קצת קבור מתחת לכל הרכיבים). בכל מיקרה ידוע לך על בעייה של התקנה לא לפי הסדר ומסכים כחולים עם כרטיס זה ?
בכל מיקרה זה בדיוק מה שעשיתי בהתקנה הראשונה - רק שSETUP בדיסק (אני מניח שלזה התכוונת) מודיע שהוא לא מוצא כרטיס WINTV.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ra11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

גם לי היו קצת בעיות בהתקנה הראשונית - בגלל שהתקנתי את ה-WINTV לפני הכרטיס, הפתרון שהצעתי לך בהתחלה פתר את הבעיה.(HCWCLEAR)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

תוודא דרך האתר שלהם שאתה מתקין את הגירסא האחרונה ביותר של הדרייבר.

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #8 

האם הדרייבר הוא בצורת תוכנית (EXE.*) או דרייבר רגיל?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

לגבי ההתקנה - מדובר בSETUP שנמצא בROOT של הCD שמקבלים עם הכרטיס. ניסיתי גם את ה EXE שנמצא בספרייה PVR וכנראה שמדובר בדרייבר הכי עדכני.

לגבי האתרים - HAUPAUGE ממש קשים , באתר האמריקאי יש גירסה אחת , בבריטי גירסה אחרת - זה ממש לא ברור , וגם בבריטי רשום PVR250 בקובץ. בכל מקרה הגירסה הכי עדכנית שנמצאת דווקא באתר האמריקאי לפי מה שראיתי תואמת את הגירסה בדיסק תחת המחיצה PVR. על האריזה של הכרטיס שלי רשום UK , על הכרטיס כלום.

מה שמוזר שעוד לפני שהתקנתי משהו , הSETUP הראשוני שמגיע עם הדיסק טען שהוא לא מזהה כרטיס WINTV. (למרות שWIN מזהה חומרה חדשה) - האם מישהו נתקל בזה ? כי לפני כל הנסיונות של הסרות והתקנות אני חושב שזו נקודת המפתח.

ד"א - RA11 : באילו בעיות ניתקלת ? מסכים כחולים או אי זיהוי של הכרטיס ע"י תוכנת ההתקנה ?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #10 

בד"כ כשמודבר בדרייבר SETUP עדיף קודם להתקין את הדרייבר ואחרי זה להתקין את החומרה.
תמחק את הדרייבר> תמחק את כל התוכנות שקשורות אליו>תכבה את המחשב ותסיר את הכרטיס
תדליק את המחשב...
תתקין את הדרייבר>תכבה את המחשב>תתקין את הכרטיס> תדליק את המחשב. כעת החומרה תזוהה ויותקן הדריבר באופן אוטומטי
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

טוב בינתיים בעודי מנסה להבין מה קורה איבדתי את הסאונד מכל העסק (כמו שתואר למעלה) , רק שהפעם לא הצלחתי להחזיר אותו - הדריבר קיים אך לא ניתון להפעיל סאונד.
כל זה נתן לי רעיון וביטלתי את הכ.קול בביוס וגם את הFIREWIRE.
לאחר העלייה ההתקנה של הדריבר עברה חלק , והSETUP לא נתן הודעה שהוא לא מזהה את הכרטיס.

מה שכן בעייה חדשה נוצרה - אני לא מצליח לראות דרך התוכנה וידאו. חיברתי לCOMOSITE את הממיר של יס ואין לי שום תמונה ניסיתי לשחק קצת ולא עזר :cry: . אולי יש משהו שלא הגדרתי טוב ? מה אני צריך לעשות כדי לראות תמונה בWINTV2000 ?

ככה שיש לי עכשיו 2 בעיות - איך אני גורם לכ.קול ולהאפאוג' לעבוד ביחד. ואיך אני רואה תמונה בכרטיס.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

אני מציע שתתקין את GB-PVR או SAGETV
אם אתה מוכןלקנות את SAGETV לך עליו - הוא הרבה יותר יציב מGB-PVR וגם יותר יפה בתצוגה של הסברים על התמונה אחרת נסה את GB-PVR פשוט WINTV2000 לא מכיל EPG וגם הקנפוג והלחצנים לא ברורים ביחס לקלות בשני התוכנות האחרות. אני פשוט הסרתי את התוכנה הנ"ל מהמחשב...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

עידכון, בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר (P4 מבוסס SIS) והכרטיס תקין. ככה שכרגע הבעייה הצתמצמה לתאימות בין הכרטיס קול (או הדריברים שלו) לבין הPVR150. אני כרגע מנסה להתקין דריברים והכל מהתחלה ולנסות שוב לפי הסדר אחרי הסרה של כל הדריברים של הציפסט וכל מה שקשור לכרטיס לכידה. אני מאוד מקווה שיש דרך לגרום להם לעבוד ביחד.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #14 

כדי גם לשאול בפורום העולמי של SAGETV אם למישהו היתה בעיה דומה.

אורן.

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

אוקיי הבעייה נפתרה. כמו שציינו כאן זה כנראה קשור לסדר הפעולות של ההתקנה. משום מה הSETUP הראשי לא מתקין קודם דריבר ואת זה צריך לעשות ידנית ולפני. חבל שזה כך ושצריך ללמוד את זה בדרך הקשה :) החוברת שמגיעה בגרמנית די בעייתית.

בכל מקרה היתי חייב לפרמט ולהתקין מהתחלה כדי לפתור את בעיית הדריברים של NVIDIA שנוצרה.

בינתיים התקנתי את התוכנות שמגיעות ולוקח קצת זמן להבין אותם - מאוד לא ברורה הWINTV2000. עשיתי בדיקה על הממיר של יס , עצרתי קטע סרט והמשכתי, משום מה נראה שהתוכניות משודרות דרכו ב24FPS כמו סרט קולנוע :) , אולי בגלל שבחרתי בהגדרות DVD STANDART. אשמח לזרה בסיסית בקינפוג של התוכנה הזו לאיכות מקסימלית ותפעול נוח.
אני צריך כרגע ללמוד את כל נושא הEPG ולמצוא לי תוכנה טובה וקלה לPVR , הבנתי שכל דבר צריך לקנפג - מהכרטיס עד לשלט ועד לEPG. נקווה שלאט לאט אני אלמד.

תודה לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”