טוב, אין לי יותר מדי כסף לאחר הקניות האחרונות. חשבתי לקנות CDP שיחובר ל- TA 10.1 שלי. זוג הרמקולים שלי הם FOCAL SIB XL. אני בונה ב- DIY זוג רמקולים מדפיים (ברכיבים האונייה כרגע - יומן DIY יעלה לאתר בתום הבניה)
עברתי ב- ZAP
ומצאתי את MARANTZ 5001
DENON 485
באמת קשה למצוא משהו באיכות טובה מבלי לשלם הון קטן. די מעצבן, בסך הכל. הרבה חברות טובות מייצרות את המכשירים הנמוכים שלהם בסין ויש הרגשה שהמכשירים הנ"ל לא ממש קשורים לחברצ האם - מעין מדבקה.
שמע .... לי היה את ה ימהה 396 הוא מכשיר קניבל , אוכל כל דיסק , אין משהו שהוא לא יקרא.
אבל מבחינת סאונד הוא דיי בינוני , החלפתי אותו לפני כשנה ל CMBRIDGE AUDIO 540C הבדל גדול במחיר אין פה ממש , אבל סאונד ברמה אחרת לגמרי .ממש מורגש.
היום לקיימברידג' אין את הדגם הזה ואולי תמצא איו תצוגה שלו , אבל שווה לברר על הסדרה החדשה. ( יש גם את ה 340 )
מתן
כשהייתי בפיוז לפני כחודשיים שמעתי את
הקייממברידג לא זוכר אים זה היה ה540 או ה640
ובמקביל שמעתי גם את ה397 של ימהה עים דיסקים שלי
במשך יותר משעה לא שמעתי שום הבדל .יכול להיות
שבתור תותחן לשעבר האוזן שלי לא מבחינה בפרטים מסויימים.
אך אני לא הבחנתי בשום הבדל.
איך היו מחוברים ה- YAMAHA מול ה- CAMBRIDGE למגבר, ואיזה מגבר ורמקולים.
האם הם היו מחוברים בחיבור האנאלוגי או בדיגיטאלי? אם בדיגיטאלי יש סיבה טובה לכך שלא שמעת הבדלים.
אשמח לתשובה, אני מכיר את החברה ב פיוז,
יש עליות וירידות ברמת ההשקעה בלקוח אבל בסה"כ הם בסדר גמור
gvarvar כתב:איך היו מחוברים ה- YAMAHA מול ה- CAMBRIDGE למגבר, ואיזה מגבר ורמקולים.
האם הם היו מחוברים בחיבור האנאלוגי או בדיגיטאלי? אם בדיגיטאלי יש סיבה טובה לכך שלא שמעת הבדלים.
אשמח לתשובה, אני מכיר את החברה ב פיוז,
יש עליות וירידות ברמת ההשקעה בלקוח אבל בסה"כ הם בסדר גמור
...
הם היו מחוברים אנלוגית שניהם היו מחוברים למגבר NAD320BEE ולרמקולים של B&W 602 בזמנו.
שאלה אחרת קצת אבל באותו הנושא.
האם שווה לי להשקיע את הכסף ב- DAC טוב ולהיתפשר על איכות ה- CDP. האם אני יכול להשתמש ב- DVD שלי בתור מקור דיגיטאלי?
ואש להשתמש ב- DAC כיציאה האנלוגית שלי לכיוון המגבר של הקולנוע ומגבר הסטיריאו.