מתלבט מאוד בין מחשב ל PS3
אני מאוד מתלבט בין מחשב מדיה סנטר איכותי לסלון לבין ה PS3 , ברשותי טלויזיית LCD של סוני 46" מסידרת W .
נאמר לי שאפשר להציג סרטים (מקבצים ) באיכות HD על גבי ה PS3 , האם נכון ? ואם כן אז איך ?
שמעתי גם שיש תוכנה שממירה קבצי DVIX ל PS3 , השאלה היא אם היא ממירה גם קבצי HD ?
תודה לכל העוזרים
נאמר לי שאפשר להציג סרטים (מקבצים ) באיכות HD על גבי ה PS3 , האם נכון ? ואם כן אז איך ?
שמעתי גם שיש תוכנה שממירה קבצי DVIX ל PS3 , השאלה היא אם היא ממירה גם קבצי HD ?
תודה לכל העוזרים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46366
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
חוץ מלרשום שהוא תותח תפרט יותר, אם אתה גם זקוק למשחקים אז לך על PS3, סרטים לך תדע מה יקרה בעתיד לכן HTPC יכול להיות יותר משתלם למרות שבנתיים ואם אתה קונה אורגינל אז PS3 זהו מכשיר מעולה מעולה, אבל לך תדע מה יקרה עם כל הפורמטים והבעיות הלא חוקיות לכן תקח גם את HTPC בחשבון 
מזה HTPC?StonedJunglist כתב:חוץ מלרשום שהוא תותח תפרט יותר, אם אתה גם זקוק למשחקים אז לך על PS3, סרטים לך תדע מה יקרה בעתיד לכן HTPC יכול להיות יותר משתלם למרות שבנתיים ואם אתה קונה אורגינל אז PS3 זהו מכשיר מעולה מעולה, אבל לך תדע מה יקרה עם כל הפורמטים והבעיות הלא חוקיות לכן תקח גם את HTPC בחשבון...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46366
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ממה שאני יודע (יש לי בבית PS3 ) אתה יכול להמיר את כול סוגי הקבצים לסוג שהPS3 יקרא אבלללללל (גדול מאוד) אתה חייב מחשב בשביל זה אז מה עשינו בזה עם אתה רוצה לקנות את שלי בכיףLucky14 כתב:השאלה שלי היא האם אוכל להשתמש ב PS3 בתור נגן סרטי DVIX ונגן סרטי HD מקבצים כמו TS או H264 ? שמעתי שיש תוכנה שממירה קבצים לPS3...