היום יום שני ב11 בלילה ב 88 fm......
התחנה הכי שמאלית בסקאלה של הרדיו . או דרך הכבלים או יס.
שעתיים של רוק כבד ואלטרנטיבי מאסיבי.........בהגשת רפאל עייני.
אני אתארח בתוכנית שלו ואגיש את כל החומרים שבדרך כלל לא משודרים שם.
לא יהיה איירון מיידן... לא ג'ודאס פריסט....לא דיסטארב.....לא מטאליקה....ולא סיסטאם אוף דאון.....
אבל יהיו דברים טובים.
רפי_א
שעתיים של רוק כבד ואלטרנטיבי מאסיבי.........בהגשת רפאל עייני.
אני אתארח בתוכנית שלו ואגיש את כל החומרים שבדרך כלל לא משודרים שם.
לא יהיה איירון מיידן... לא ג'ודאס פריסט....לא דיסטארב.....לא מטאליקה....ולא סיסטאם אוף דאון.....
אבל יהיו דברים טובים.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
נשמע מעניין, יש אפשרות להתחבר דרך ה NET ?
כן...יש אפשרות
גם דרך הרשת בקישור הבא.......
www.iba.org.il
ומשם חפש את 88 בתפריט מימין. וב88 תמצא את הלינק ל Live .
רפי_א
www.iba.org.il
ומשם חפש את 88 בתפריט מימין. וב88 תמצא את הלינק ל Live .
רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 16/10/2007 3:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לינק לא עובד.
הלינק שבזמנו מצאתי ועדיין עובד ב48 קילוביט לשניה.
http://88fm.albumart.co.il/
(וללחוץ על אייקון "הפעלת הנגן").
מה שמזכיר לי: גיליתי לאחרונה באיחור אופנתי את נפלאות הפודקאסטים. אם לתחנה אין תקציב לשדר באיכות נורמלית (גם באינטרנט וגם הזמזומים וההפרעות באיזור ת"א), אז יצירת קבצים נשמע כמו פתרון איכותי ומשתלם יותר, כמו שכבר תחנות אחרות עשו:
http://www.icast.co.il/default.aspx?p=d ... ist=1&c=67
הלינק שבזמנו מצאתי ועדיין עובד ב48 קילוביט לשניה.
http://88fm.albumart.co.il/
(וללחוץ על אייקון "הפעלת הנגן").
מה שמזכיר לי: גיליתי לאחרונה באיחור אופנתי את נפלאות הפודקאסטים. אם לתחנה אין תקציב לשדר באיכות נורמלית (גם באינטרנט וגם הזמזומים וההפרעות באיזור ת"א), אז יצירת קבצים נשמע כמו פתרון איכותי ומשתלם יותר, כמו שכבר תחנות אחרות עשו:
http://www.icast.co.il/default.aspx?p=d ... ist=1&c=67
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
שלום רפי
כתושב בנימינה מאד מתסכלת אותי העובדה שלא קולטים כאן 88, לא עוזר טיונר רגיש למדי, לא עוזרת גם אנטנה חיצונית כיוונית
למיטב ידיעתי הכיסוי של משדר 88 הוא רק לת"א, ובעצמה לא גבוהה כלל.
מה אני צריך לעשות לדעתך חוץ מלהמשיך לקטר?
תודה, יאיר
כתושב בנימינה מאד מתסכלת אותי העובדה שלא קולטים כאן 88, לא עוזר טיונר רגיש למדי, לא עוזרת גם אנטנה חיצונית כיוונית
למיטב ידיעתי הכיסוי של משדר 88 הוא רק לת"א, ובעצמה לא גבוהה כלל.
מה אני צריך לעשות לדעתך חוץ מלהמשיך לקטר?
תודה, יאיר
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
http://88fm.iba.org.il/
יש לינק מצד ימין למטה, תהנה
(דומה מאוד למה שרפי אמר שני פוסטים קודם)
ד"א רפי, כבוד! תוכנית מעולה!
עריכה:
הקשבתי שתי דקות דרך הסטרים באינטרנט... זוועת עולם! איכות שידור מחרידה (48?...64? בכל מקרה זה לא אכיל)
אני חוזר לרדיו הרגיל (למזלי לי יש קליטה)
יאיר, אני מקווה שתסתדר איכשהו.
יש לינק מצד ימין למטה, תהנה
ד"א רפי, כבוד! תוכנית מעולה!
עריכה:
הקשבתי שתי דקות דרך הסטרים באינטרנט... זוועת עולם! איכות שידור מחרידה (48?...64? בכל מקרה זה לא אכיל)
אני חוזר לרדיו הרגיל (למזלי לי יש קליטה)
יאיר, אני מקווה שתסתדר איכשהו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אז.....היה סבבה.
הייתה אחללה תוכנית לדעתי.
לא היה קל לבחור מה לתת בשעה וחצי פלוס נטו. סקסון.....סלייר.....גוסמאק..... ועוד דברים שרציתי לא ניכנסו בסופו של דבר על מנת לשמור על איזה קו שהלכנו איתו ויצא מה שיצא.
היה איתי גם הבן שגדל על הרוק.....והחלק הכבד יותר היה מבחירתו שלו. (סליפנוט....נייטוויש....דרולינג פול....פנטרה.... ועוד...)
החומרים שלי היו ....סליבה....אליס אין צ'יינס .....לינץ מוב.....פאנטום בלו ( הרכב המטאל הנשי )......סוונדאסט......פרפקט סירקל......וואנ מינט סיילנס......ועוד.......
מקווה שיהיה המשך... וגם ניפתח מיקרופון בפעם הבאה יותר לדיבורים.
ולך אלוני....שמח שהאזנת ופחות שמח שעשיתי לך צפוף באוזן וכבד בבטן מהבאסים והבייס דראם.
רק שתדע ככה בשקט בלי שאף אחד יידע........
חח
אני לא שומע רק מטאל. הקשת שלי רחבה. יש חלון גדול של רוק כבד באמצע אבל בצדדים הרבה דברים טובים ויפים שכל קשר בינהם למטאל מקרי בהחלט.
וכמה דוגמאות לסבר את אוזנייך.....הזמרת שדיי.....סטילי דן .....תומאס דולבי....ליזה סטנפילד הניפלאה.....פריטנדרס.....דייויד סילביאן ( בוגר להקת ג'אפן) .....להקת רנסאנס ועיבודיה הקלאסיים ....ואני מגיע עד ג'ון סקופילד.... והפיוז'ן .....דרך בלוז ועוד ועוד........
בקיצור.....המקום הזה הוא במה לכל דבר שניקרא מוזיקה טובה ולא רק מטאל.
כולם מוזמנים להמליץ על כל דבר טוב......שיגרום לנו להנות ולשקוע כל הכורסא בעולם הצלילים.
( אני ברמה האישית רוקר קצת כבד.......ואני בקיא בתחום הזה ....אבל יש ביטוי ומקום לכל סיגנון , וכל מי שבקיא בסיגנונות האחרים גם.... כולל קלאסי כמובן שאפילו את זה אני פה ושם שומע , מוזמן בשימחה לתת את שלו להמליץ לכתוב ).
לילה טוב
רפי א
לא היה קל לבחור מה לתת בשעה וחצי פלוס נטו. סקסון.....סלייר.....גוסמאק..... ועוד דברים שרציתי לא ניכנסו בסופו של דבר על מנת לשמור על איזה קו שהלכנו איתו ויצא מה שיצא.
היה איתי גם הבן שגדל על הרוק.....והחלק הכבד יותר היה מבחירתו שלו. (סליפנוט....נייטוויש....דרולינג פול....פנטרה.... ועוד...)
החומרים שלי היו ....סליבה....אליס אין צ'יינס .....לינץ מוב.....פאנטום בלו ( הרכב המטאל הנשי )......סוונדאסט......פרפקט סירקל......וואנ מינט סיילנס......ועוד.......
מקווה שיהיה המשך... וגם ניפתח מיקרופון בפעם הבאה יותר לדיבורים.
ולך אלוני....שמח שהאזנת ופחות שמח שעשיתי לך צפוף באוזן וכבד בבטן מהבאסים והבייס דראם.
רק שתדע ככה בשקט בלי שאף אחד יידע........
אני לא שומע רק מטאל. הקשת שלי רחבה. יש חלון גדול של רוק כבד באמצע אבל בצדדים הרבה דברים טובים ויפים שכל קשר בינהם למטאל מקרי בהחלט.
וכמה דוגמאות לסבר את אוזנייך.....הזמרת שדיי.....סטילי דן .....תומאס דולבי....ליזה סטנפילד הניפלאה.....פריטנדרס.....דייויד סילביאן ( בוגר להקת ג'אפן) .....להקת רנסאנס ועיבודיה הקלאסיים ....ואני מגיע עד ג'ון סקופילד.... והפיוז'ן .....דרך בלוז ועוד ועוד........
בקיצור.....המקום הזה הוא במה לכל דבר שניקרא מוזיקה טובה ולא רק מטאל.
כולם מוזמנים להמליץ על כל דבר טוב......שיגרום לנו להנות ולשקוע כל הכורסא בעולם הצלילים.
( אני ברמה האישית רוקר קצת כבד.......ואני בקיא בתחום הזה ....אבל יש ביטוי ומקום לכל סיגנון , וכל מי שבקיא בסיגנונות האחרים גם.... כולל קלאסי כמובן שאפילו את זה אני פה ושם שומע , מוזמן בשימחה לתת את שלו להמליץ לכתוב ).
לילה טוב
רפי א
-
- ההרכב שעשה את הערב. אנוכי משמאל.....מגיש התוכנית באמצע והבן יניב
-
- אני יושב באדום....עם רפאל עייני המגיש הקבוע
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 16/10/2007 12:47, נערך 5 פעמים בסך הכל.
יאיר....
לא נישכחת ממני.
אני יודע שיש בגדול בעיה עם 88 במיספר אזורים.
קשה לי למקד את הבעיה....אבל ייתכן שאתה נימצא בקצה גבול שידור.... או איזור גיאוגרפי בעייתי מבחינת מיקום המשדר של 88....מיסוך
תחנות פירטיות שמפריעות ואין מי שיבצע אכיפה של החוק
או כל דבר אחר.
ונכון שמבחינת הספק שידור......אין אפשרות לעקוף את תקן השידור שמכתיבה בזק ומשרד התקשורת ....ולהגביר. ויש תחנות שמתעלמות....עושות מה בראש שלהם ואין מי שיאכוף.
הדבר היחיד שאני יכול לנסות לעזור זה....להודיע לפיקוח הטכני ולמי שמתעסק באיכות השידורים , ולהתריע על הבעיה. בתיקווה שיהיה שיפור.
( ואגב התמונות מהאולפן של 88 מסרבות לעלות משום מה. מנסה לפתור את הבעיה)
רפי_א
אני יודע שיש בגדול בעיה עם 88 במיספר אזורים.
קשה לי למקד את הבעיה....אבל ייתכן שאתה נימצא בקצה גבול שידור.... או איזור גיאוגרפי בעייתי מבחינת מיקום המשדר של 88....מיסוך
ונכון שמבחינת הספק שידור......אין אפשרות לעקוף את תקן השידור שמכתיבה בזק ומשרד התקשורת ....ולהגביר. ויש תחנות שמתעלמות....עושות מה בראש שלהם ואין מי שיאכוף.
הדבר היחיד שאני יכול לנסות לעזור זה....להודיע לפיקוח הטכני ולמי שמתעסק באיכות השידורים , ולהתריע על הבעיה. בתיקווה שיהיה שיפור.
( ואגב התמונות מהאולפן של 88 מסרבות לעלות משום מה. מנסה לפתור את הבעיה)
רפי_א
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני גר באזור אשדוד.
בחודשים האחרונים איכות / עוצמת הקליטה של FM88 ירדה פלאים,
כתבתי להם מייל עדין על העניין , אפילו לא חזרו אלי...
מאז , הטיונר שלי לא זוכר מתי שידר את הערוץ הזה ...
בחודשים האחרונים איכות / עוצמת הקליטה של FM88 ירדה פלאים,
כתבתי להם מייל עדין על העניין , אפילו לא חזרו אלי...
מאז , הטיונר שלי לא זוכר מתי שידר את הערוץ הזה ...