בעיה של תמונה מגורענת / מפוקסלת ב PHILIPS 7332
בוקר טוב לכולם,
אתמול התקנתי את הLCD המדוברת בגודל 37". הטלוויזיה מחוברת למכשיר YES MAX (דור חדש) בכבל SCART to SCART, יש לציין כי אורך הכבל הוא 10 מטר, אך זהו כבל של MONSTER הטוב ביותר שמצאתי.
הבעיה היא שלאחר כל הכיוונים כולל PIXEL PLUS, NOISE REDUCTION וכיו"ב... התמונה נשארת גרעינית / מפוקסלת ואיני מקבל את החדות המיוחלת.
ניסיתי לראות מספר ערוצים כגון ערוצי הסרטים, MTV ואף סרטים בהזמנה.
יש לציין, כי מאוד אהבתי את התמונה שלה כאשר ראיתי את הערוצים הנ"ל בחנות.
האם אני מפספס משהו? האם יכול להיות שאורך הכבל, שהוא של חברה איכותית, גורם לבעיה?
מישהו התנסה עם הטלויזיה הנ"ל.
אשמח לכל תשובה.
תודה רבה.
המשך יום נעים,
טל.
אתמול התקנתי את הLCD המדוברת בגודל 37". הטלוויזיה מחוברת למכשיר YES MAX (דור חדש) בכבל SCART to SCART, יש לציין כי אורך הכבל הוא 10 מטר, אך זהו כבל של MONSTER הטוב ביותר שמצאתי.
הבעיה היא שלאחר כל הכיוונים כולל PIXEL PLUS, NOISE REDUCTION וכיו"ב... התמונה נשארת גרעינית / מפוקסלת ואיני מקבל את החדות המיוחלת.
ניסיתי לראות מספר ערוצים כגון ערוצי הסרטים, MTV ואף סרטים בהזמנה.
יש לציין, כי מאוד אהבתי את התמונה שלה כאשר ראיתי את הערוצים הנ"ל בחנות.
האם אני מפספס משהו? האם יכול להיות שאורך הכבל, שהוא של חברה איכותית, גורם לבעיה?
מישהו התנסה עם הטלויזיה הנ"ל.
אשמח לכל תשובה.
תודה רבה.
המשך יום נעים,
טל.
בטלוויזיה עצמה לא ראיתי אפשרות כזו, מה שיש שם זו רק אפשרות לתת שמות ליציאות. (כמו EXT.1 - DVD וכו'...)siboni כתב:ובטלויזיה עצמה ?
אני לא יודע איך זה אצלך , אבל אצלי יש אפשרות להגדיר בטלויזיה (C3000)האם הסקרט יקבל קומפוזיט או SV....
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
וואלה..
מאיזה מרחק אתה צופה ? האם בכל ערוץ יש פיקסליזציה?
(בגדול אתה אמור לראות הבדל די משמעותי בין ערוץ 22 לyes stars למשל)
אם אתה רואה פיקסליזציה חמורה גם בסדרות כמו נמלטים/גלקטיקה וכו' אז זה באמת מוזר , כי בהם בד"כ רואים מעולה (יחסית...)
תנסה לוודא שכל האופציות מופעלות (DNR וכו').
יצא לי לראות את הטלוויזהי שלך בתצוגות והיא באמת נראית נפלא.
מאיזה מרחק אתה צופה ? האם בכל ערוץ יש פיקסליזציה?
(בגדול אתה אמור לראות הבדל די משמעותי בין ערוץ 22 לyes stars למשל)
אם אתה רואה פיקסליזציה חמורה גם בסדרות כמו נמלטים/גלקטיקה וכו' אז זה באמת מוזר , כי בהם בד"כ רואים מעולה (יחסית...)
תנסה לוודא שכל האופציות מופעלות (DNR וכו').
יצא לי לראות את הטלוויזהי שלך בתצוגות והיא באמת נראית נפלא.
הבעיה קורית גם ב YES וגם ב DVD (שני נגני DVD שונים). ניסיתי גם חיבור SCART וגם חיבור COMPOSITE פשוט מהממיר.NirCohen כתב:האם הבעיה קיימת רק בשידורי יס? או גם בשידורים ממקורות אחרים (DVD)
אם הבעיה מתרחשת בכל המקורות תצרף תמונה (תעשה pause בסרט ב DVD ותצלם) ונהיה יותר חכמים....
אני אנסה לצלם בערב.
חחח טעות שלי התכוונתי לחדות :tfishler כתב:אורן, לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון. בתפריט התמונה להוריד את החדשות??Oran כתב:תנסה להוריד את החדשות בתפריט התמונה ל1-2......
menu - בשלט
Tv MENU
TV SETTINGS
Picture
Sharpness
ושם תוריד את ל-3 ומטה.
תראה תמונה פחות מפוקסלת.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
tfishler כתב:הבעיה קורית גם ב YES וגם ב DVD (שני נגני DVD שונים). ניסיתי גם חיבור SCART וגם חיבור COMPOSITE פשוט מהממיר.NirCohen כתב:האם הבעיה קיימת רק בשידורי יס? או גם בשידורים ממקורות אחרים (DVD)
אם הבעיה מתרחשת בכל המקורות תצרף תמונה (תעשה pause בסרט ב DVD ותצלם) ונהיה יותר חכמים....
אני אנסה לצלם בערב....
יכול להיות שזו הגדרה של המסך מכיוון שאם גם DVD התמונה היא כזו אזי
זה עניין של כיול
אולי תצלם תמונה
דרך אגב תדבר עם השירות של פיליפס שיבדקו מה קורה שם
מת"ל עיסקיים בחברת מירס