VIDEO CONVERTOR מדגם VC-1024 של חברת Aten -האם זה מיותר?

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

לפני כשלושה שבועות (עוד לפני שחשבתי בכלל על האפשרות של LCD או פלסמה), רכשתי VIDEO CONVERTOR מדגם VC-1024 של חברת Aten ,בעלות של כ-1100 שקלים, וזאת כדי לבצע חיבור בין המחשב לטלוויזיה.
המוצר מופיע בלינק הבא:
http://avdcs.co.uk/aten/videoswitch/vc1024.html

המטרה שלי הייתה, שבצורה כזו אוכל לצפות בסרטים שאותם אני מוריד מהרשת , מבלי הצורך לבצע המרות של פורמטים, וצריבת התוכן על דיסק.
(מכשיר ה-DVD שלי הוא לא DIVX וממילא הגעתי למסקנה, שאין שום מכשיר בעולם ,המסוגל לקרוא את כל הפורמטים הקיימים)
המוכר בחנות, שכנע אותי שה- CONVERTOR הזה ימנע ממני את הצורך לשנות כל פעם הגדרות של רזולוציה במחשב, וגם ייתן לי איכות תמונה הרבה יותר טובה, מאשר שימוש בחיבורים פשוטים, שאותם מסביר המדריך הבא של Ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999618,00.html

השאלה שלי, האם לדעתכם המכשיר הזה מיותר, או שבאמת זה יוכל לתת לי תמורה טובה, גם אחרי שארכוש מכשיר פלסמה או LCD (הנטייה היא כרגע לכיוון הפלסמה)
במידה ותגידו לי שאכן מדובר במכשיר מיותר לגמרי, אז אנסה להחזירו לחנות. מובן שבכלל לא בטוח שיסכימו לקבל זאת חזרה (כי עברו כבר 14 הימים שזה בדרך כלל הזמן שבמסגרתו מותר לפי החוק להחזיר מוצר), וגם אם כבר יסכימו, אז בודאי שזה יהיה רק במסגרת של זיכוי על מוצרים ולא כסף.
השאלה, אם קיים ציוד אחר, שכן עשוי לשפר אצלי את איכות התמונה בסרטים בצורה משמעותית (לעומת חיבור פשוט) ושזה יכול להיות רלוונטי כבר עכשיו לגבי מכשיר ה-CRT, וגם בשלב מאוחר יותר עם מסך הפלסמה (או LCD)

תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78762
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5370 פעמים

שליחה #2 

המכשיר הוא DOWNSCALER פשוט.

האם הוא חשוב? זה תלוי, אם אתה מתכנן להשתמש ב-LCD או בפלאזמה, אז אין בו צורך כי אתה יכול להתחבר למחשב ישירות.

אם מדובר בטלויזיה רגילה, אז אכן זה נותן פיתרון סביר, למרות שניתן היום למצוא המון כרטיסי מסך שיש להם יציאות וידאו רגילות בדיוק למטרה זו.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

הבנתי.
השאלה אם אחרי שאקנה את הפלסמה או LCD לא אזדקק לציוד יקר נוסף, שעשוי לעזור בשיפור איכות התמונה.
(נתקלתי בפורום בכל מיני מונחים שאין לי מושג מה הם)
אני מודע לעובדה שהשאלה עוד לא רלוונטית, אבל אני פשוט שואל את זה עכשיו, כי כמה שיעבור יותר זמן, כך גם ירד הסיכוי שלי לקבל זיכוי על המוצר...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

המוצר נראה לי מיותר.
למסך איכותי יותר (LCD/פלאזמה) שוב, אם יש מחשב, לא תצטרך אבל אם המטרה היא לשפר את הכבלים או נגן DVD ישירות אז יש פרוססורים טובים אבל הם יעלו יותר מהממיר הזה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אוקיי, מרטין, אם אתה אומר שפרוססורים כאלה יעלו לי יותר מהממיר הזה, אז כנראה שאעזוב את כל העניין.
פשוט, אחרי כל כך הרבה הוצאות על המחשב, ועוד הוצאות צפויות על טלוויזיה חדשה (כנראה פלסמה), ואולי גם אזדקק לשדרג את המחשב שלי כדי להתאים אותו ל- ,HD אז ממש שאין לי רצון להוסיף כרגע עוד כסף...

תודה בכל אופן!

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”