CoreAVC + FFDShow + subtitles
היי,
קראתי את המדריך המעולה "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End, או איך להפוך מחשב חלש למכונת HD?"
והפעלתי את האופצייה האחרונה של FFDSHOW ב- CODECS
וסימנתי PLAY ALL
כך שהוידאו עובר מ- CoreAVC דרך FFDSHOW
אבל לא מוצגות כתוביות.
האם מישהו מצא לזה פתרון ?
קראתי את המדריך המעולה "ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End, או איך להפוך מחשב חלש למכונת HD?"
והפעלתי את האופצייה האחרונה של FFDSHOW ב- CODECS
וסימנתי PLAY ALL
כך שהוידאו עובר מ- CoreAVC דרך FFDSHOW
אבל לא מוצגות כתוביות.
האם מישהו מצא לזה פתרון ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן, אבל הפטנט הזה לא עובד ב vista ואולי זו הבעיה.
תחת XP צריך לאשר ל ffdshow video codec לטפל ב raw video ולהפעיל שם גם את אפשרות ה subtitles עבור הכיתוביות.
תחת vista אין לזה פיתרון מושלם כי ה media player מתלבש ישר על היציאה של המפענח הראשי ולא נותן למפענח מישני או מודול post processing נוסף להשתלב. אומנם אפשר להשתמש בנגן מדיה אחר אבל מה לעשות זה עדיין לא פותר את הבעיה ב media center.
לא שזה ממש קריטי, ההבדלים בניצול המעבד בין CoreAVC 1.5 לגרסאות האחרונות של ffdshow tryout הם מזעריים. אפשר להשתמש רק ב ffdshow תחת vista בלי חשש.
תחת XP צריך לאשר ל ffdshow video codec לטפל ב raw video ולהפעיל שם גם את אפשרות ה subtitles עבור הכיתוביות.
תחת vista אין לזה פיתרון מושלם כי ה media player מתלבש ישר על היציאה של המפענח הראשי ולא נותן למפענח מישני או מודול post processing נוסף להשתלב. אומנם אפשר להשתמש בנגן מדיה אחר אבל מה לעשות זה עדיין לא פותר את הבעיה ב media center.
לא שזה ממש קריטי, ההבדלים בניצול המעבד בין CoreAVC 1.5 לגרסאות האחרונות של ffdshow tryout הם מזעריים. אפשר להשתמש רק ב ffdshow תחת vista בלי חשש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ניסיתי , ועדיין לא עובד לי. אגב - אין לי ויסטה.
יש לי MCE2005
סימנתי ב-ffdshow את ה- WMV1, WMV2, WMV3 ל-libavcodec
וגם את raw video שיניתי ל-ALL
וביצעתי REBOOT אחרי
וזה לא מציג כתוביות.
לגבי הצעתך ל- Media Control ,
חיפשתי וראיתי שזו תוכנה שמתאימה רק לויסטה.
סימנתי ב-ffdshow את ה- WMV1, WMV2, WMV3 ל-libavcodec
וגם את raw video שיניתי ל-ALL
וביצעתי REBOOT אחרי
וזה לא מציג כתוביות.
לגבי הצעתך ל- Media Control ,
חיפשתי וראיתי שזו תוכנה שמתאימה רק לויסטה.