סמסוסג LG היטאצי'
נו אז אולי תפרסם את ההתרשמות שלך מהמסך? (אם בא לך אתה יכול ואולי אפילו כדאי שתעשה את זה אחרי כמה ימים עם המסך...)ps3mee כתב:היום קיבלתי את ההיטאצי,האיכות בטלוויזיה בהחלט מספקת והפתיע אותי לטובה,טוב לסבא שלי יש את LG 32LB1R והאיכות גם טובה מאוד,סמסונג לא מומלצת לצרכים שלך ולכן אני חושב שכדאי לך להתרכז ב-lg ובהיטאצי....
חוות דעתי הלא מלומדת: אני לא יכול להגיד לך על סמסונג והיטאצ'י אבל קניתי לפני שלושה שבועות את הLB1R ואני חושב שזאת טלויזיה מעולה... יש מספיק חיבורים רואים מעולה כבלים (הוט) וראו עוד לפני טוב כשהיה לי רק חיבור אנטנה... מהמחשב רואים מעולה... האמת מהדי וי די רואים סביר אבל זה בגלל שעוד לא שיניתי את האות שהדי וי די מוציא... יש גם את הפיסקסל מאפינג הזה ולא שאני מבין יותר מידי בזה אבל הכרטיס מסך שלי מכיל רזולוציות דומות למסך ורואים ממש טוב בלי מריחות... בכל מקרה הבעיה היחידה שלי הייתה עם זליגות אור למיניהן שהיה פה שרשור עצום עליהן ולמרות שהבחנתי בכאלה אצלי, ח.י אמרו שיבואו לראות והאמת זה ממש לא מפריע... העין החכמה עושה את העבודה שלה... המעבד של פרוג'ה (שנראה לי נמצא גם בדגמים היותר זולים כמו lc2r') עושה עבודה ממש טובה ולא שהייתי מבחין בזה אם לא הייתי משחק בPS2 זרימה ממש טובה, המשחק הרבה יותר מהיר מאשר היה מחובר לCRT או לLCD אחרת שכבר ניסינו... אין מריחות אין שובלים (פרט לערוץ 5 קצת אבל זה נסבל...) חרשו עליה בוואלה וכל יום לקחו אותה ב-4, כולל אני, אבל עכשיו הם עובדים עם LC41... בחנויות יודעים המחיר בזאפ לא ריאלי ומוכנים לרדת הרבה מתחת לקו החמש... כמו שאמרתי, חוות דעת לא מלומדת אבל אני ממליץ בחום...