שלום לכולם,
כמו שרשום בכותרת קיבלתי היום את הטלויזיה הנ"ל ביינתים הרושם הוא מדהים אבל עדיין לא הצלחתי לבחון HD בגלל בעיית חיבור (יש ברשותי רק כבל DVI - DVI)
מספר שאלות כלליות:
א. היכן ניתן לרכוש מתאם DVI - HDMI בחנות באזור הרצליה נתניה חיפשתי בהמון חנויות ולא מצאתי.
ב. כיצד ממולץ לכייל את הטלויזיה בהנחה שאין לי ציוד מקצועי לכיול
ג. כרגע קיבלתי את הטלויזיה עם מעמד לשולחן ואני חושב לתלות אותה על הקיר היכן ניתן לרכוש מתלה לקיר במחיר סביר
תודה רבה
התחדשתי ב Toshiba C3000 מספר שאלות כלליות
- moseschrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא יודע אם יש מתאם DVI -HDMI אבל אתה יכול להשתמש במתאם DVI-VGA ואז לחבר אותו לטלויזיה דרך המחשב ולקבל רזולוציות גבוהות בסרטים, אם כי זה עדיין לא כמו חיבור HDMI, אבל זה גם משהו....
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הי nondos ,
קודם כל תתחדש.
גם אני בעל הטלויזיה הזו (קיבלתי אותה בשבוע שעבר) , והופתעתי מאוד לטובה מהאיכות שלה (במיוחד מההתמודדות שלה עם תוכן SD).
לגבי המתאם - עד כמה שידוע לי קיימים מתאמים של DVI>>HDMI , אם אתה לא מוצא בחנויות , תזמין מהאינטרנט.
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-C ... 882=246902
לגבי כיול - אם אתה מנוי ב yes , אני ממליץ לך להיכנס לערוץ 144 ולגשת ל yes impact - יש שם הסברים ברורים איך לבצע כיול בסיסי (יש גם אפשרות לכיול מתקדם אבל זה דורש ציוד מקצועי ולא מומלץ לבצע את זה אם אתה לא מיומן).
האמת היא שבסה"כ , המצבים המובנים של הטלויזיה נותנים מענה די טוב .
לגבי תליה על הקיר - אני תליתי ואחרי שעה הורדתי אותה , לא יודע למה , לא כ"כ אהבתי איך שזה היה נראה. אני ממליץ לך לא לתלות את הטלויזיה על זרוע מתכווננת אלא על מתקן מאסיבי יותר שממש יצמיד אותה לקיר. אני חיברתי עם זרוע והרגשתי שאני לא אשן בשקט בלילה כי היתה לי הרגשה שמדובר במשהו מאוד שברירי...
זהו , תתחדש ותהנה.
קודם כל תתחדש.
גם אני בעל הטלויזיה הזו (קיבלתי אותה בשבוע שעבר) , והופתעתי מאוד לטובה מהאיכות שלה (במיוחד מההתמודדות שלה עם תוכן SD).
לגבי המתאם - עד כמה שידוע לי קיימים מתאמים של DVI>>HDMI , אם אתה לא מוצא בחנויות , תזמין מהאינטרנט.
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-C ... 882=246902
לגבי כיול - אם אתה מנוי ב yes , אני ממליץ לך להיכנס לערוץ 144 ולגשת ל yes impact - יש שם הסברים ברורים איך לבצע כיול בסיסי (יש גם אפשרות לכיול מתקדם אבל זה דורש ציוד מקצועי ולא מומלץ לבצע את זה אם אתה לא מיומן).
האמת היא שבסה"כ , המצבים המובנים של הטלויזיה נותנים מענה די טוב .
לגבי תליה על הקיר - אני תליתי ואחרי שעה הורדתי אותה , לא יודע למה , לא כ"כ אהבתי איך שזה היה נראה. אני ממליץ לך לא לתלות את הטלויזיה על זרוע מתכווננת אלא על מתקן מאסיבי יותר שממש יצמיד אותה לקיר. אני חיברתי עם זרוע והרגשתי שאני לא אשן בשקט בלילה כי היתה לי הרגשה שמדובר במשהו מאוד שברירי...
זהו , תתחדש ותהנה.