אני שוקל איזה טלוויזיה לקנות ועדיין לא נעול על LCD או פלסמה.
הייתי בחנות וביקשתי שישימו ערוץ הספורט כדי לראות איך רואים. התוצאה היתה זוועתית וכמעט יצא לי החשק לקנות LCD.
השאלה שלי זה המלצות ל- LCD שעושה עבודה טובה בשידורי ספורט (כדוגמה לתמונה שמשתנה במהירות).
ובבקשה אל תמליצו לי על דגמים של יותר מ-9000 ש"ח כי אז אני כבר ילך על פלסמה.
מריחות LCD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בשביל ערוץ הספורט - תשאר עם CRT.
אם אתה רוצה לראות שידורי טלויזיה (לא מחשב, DVD וכד'), כך בחשבון שאיכות התמונה תהיה פחות טובה. השידור הוא אנלוגי ומכיל רעשים והפרעות והמעבר לשידור דיגיטלי גבוה רק מדגיש אותם ומגדיל אותם. התוצאה תהיה רהיט יפה אבל אכזבה מהאיכות.
במידה ואתה רואה בעיקר סרטים מנגנים שונים, הרי שפה תהיה איכות טובה.
בכל אופן, יש גם קשר ישיר בין איכות ומחיר. חברות שישפרו את איכות התמונה, מין הסתם יקחו יותר כסף ולכן תראה הבדל משמעותי באיכות התמונה של TV ב 12000 לעומת 8000.
אם אתה רוצה לראות שידורי טלויזיה (לא מחשב, DVD וכד'), כך בחשבון שאיכות התמונה תהיה פחות טובה. השידור הוא אנלוגי ומכיל רעשים והפרעות והמעבר לשידור דיגיטלי גבוה רק מדגיש אותם ומגדיל אותם. התוצאה תהיה רהיט יפה אבל אכזבה מהאיכות.
במידה ואתה רואה בעיקר סרטים מנגנים שונים, הרי שפה תהיה איכות טובה.
בכל אופן, יש גם קשר ישיר בין איכות ומחיר. חברות שישפרו את איכות התמונה, מין הסתם יקחו יותר כסף ולכן תראה הבדל משמעותי באיכות התמונה של TV ב 12000 לעומת 8000.
May the schwartz be with you !
אם אתה חובב ספורט נלהב ובמיוחד כדורגל ,אז אני ממליץ לך על פלזמה. אני גם היתי במצב שלך הלכתי לכל החנויות של חשמל וביקשתי לראות מסכים ,וביקשתי שישימו לי רק כדורגל אבל אז הבנתי את הנקודה .וכולם אמרו לי רק פלזמה ובסוף רכשתי פלזמה '42 של סמסונג.
והיום אני נהנה לראות כדורגל ואין צריבה ואין כלום רק חדות של תמונה ,לעומת זה לשכן שלי יש LCD של שרפ שנחשבת מעולה,אני לא יכול לראות אצלו כדורגל בגלל הצריבה,
ותקשיב לאנשים כאן בפורום כי הם מבינים יותר ממני וממך בטוח.בגללם רכשתי את הפלזמה....
שיהיה לך בהצלחה אתה יכול לראות את הפלזמה שלי תחזור כמה ימים אחורה ותראה את התמונות שצירפתי....
והיום אני נהנה לראות כדורגל ואין צריבה ואין כלום רק חדות של תמונה ,לעומת זה לשכן שלי יש LCD של שרפ שנחשבת מעולה,אני לא יכול לראות אצלו כדורגל בגלל הצריבה,
ותקשיב לאנשים כאן בפורום כי הם מבינים יותר ממני וממך בטוח.בגללם רכשתי את הפלזמה....
שיהיה לך בהצלחה אתה יכול לראות את הפלזמה שלי תחזור כמה ימים אחורה ותראה את התמונות שצירפתי....