ניופאן מתחילה לשווק מוצרי מדבקה?
בקצרה....זכיתי בסאב של JBL http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353234 ב-700 ש"ח וכמה שאני מנסה אני לא מצליח למצוא אליו ביקורות כדי לדעת אם הוא שווה משהו, ואפילו יותר מזה...לא הצלחתי למצוא לו שום זכר באתר של JBL...שהתקשרתי לניופאן (הם מיביאים אותו) הם הבטיחו לו שאין סום סיכוי שזה שייך לחברה אחרת...אז מה אתם אומרים...לבטל את ההזמנה ולשלם כנס של 50 ש"ח או להשאר עם המוצר?
לא כל כך מרוצה ממנו...אני מרגיש כאילו שהוא נותן לי פלט מאוד לא מגוון...בסים מאוד גסים...למרות שבאופן כללי בתקופה שקניתי אותו אני חושב שהסאבים של שרווד נחשבו לסאבים די טובים אז יכול להיות שאני סתם מפונק...מבחינת המפרט של שני הסאבים אמור להיות איזשהו הבדל?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
700 שקל הוא שווה, אל תצפה ליותר מדי.. אם אתה רוצה סאב יותר איכותי תקח את הE150 שעוזה עבודה מצויינת אצלי.
סדרת הבלבוה היא באמת אחת הסדרות היותר נמוכות של JBL עדיף לך את סדרת הE
סדרת הבלבוה היא באמת אחת הסדרות היותר נמוכות של JBL עדיף לך את סדרת הE
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הבלבוהה היא ממש נמוכה אבל הE היא יותר סדרת ההביניים שלה..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"