בחירה של סאב,כן או לא
מכוון שאני מתכוון לרכוש רמקולים של Polkaudio - LSI9 (האשה לא מרשה ריצפתי)
אני מבקש את חוות דעתכם האם כדי ורצוי להוסיף סאב,מכוון שהבסים ברמקולים הנ"ל הם מעבר לממצוע של רמקולים בגודל זה.
גודל הסלון 4x6 מ"ר מצוייד במגבר. DENON 3806
לויניים של BOSE
השימוש של הרמקולים צריך לכסות ההזנה לסטריאו וגם קולנוע ביתי.
תודה מראש.
אני מבקש את חוות דעתכם האם כדי ורצוי להוסיף סאב,מכוון שהבסים ברמקולים הנ"ל הם מעבר לממצוע של רמקולים בגודל זה.
גודל הסלון 4x6 מ"ר מצוייד במגבר. DENON 3806
לויניים של BOSE
השימוש של הרמקולים צריך לכסות ההזנה לסטריאו וגם קולנוע ביתי.
תודה מראש.
לא מאמין שיצטרכו עזרה מסאב הרמקולים הללו מספקים תחום נמוך בצורה מופלאה ומשתמשים בטכנולוגיה ששיכת ל-POLK AUDIO הנקראת POWER PORT לכן אמליץ לך למקם אותם בבית שלך לשמוע אותם ואם יהיה חסר לך ולא יהיה לך ברירה אז תקנה סאב זאת מכיוון שלא רצוי לשלב סאב בסטריאו זהו לא דבר טריוויאלי
האקוסטיקה היא גורם משפיע מה ששמעת בחנות לא יהיה מדוייק למה שתשמע בבית כלומר אם היה חסר לך באס בחנות יכול להיות שבבית תקבל HUMים מטורפים משפיע
כאשר תקבל אותם תנסה להציב אותם בתנוחות שונות עד לקבלת הצליל המיועד אולי לקרב אותם טיפה לקיר זה יעזור
האקוסטיקה היא גורם משפיע מה ששמעת בחנות לא יהיה מדוייק למה שתשמע בבית כלומר אם היה חסר לך באס בחנות יכול להיות שבבית תקבל HUMים מטורפים משפיע
כאשר תקבל אותם תנסה להציב אותם בתנוחות שונות עד לקבלת הצליל המיועד אולי לקרב אותם טיפה לקיר זה יעזור
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
לקולנוע ביתי סאב הוא קריטי. לא משנה כמה הרמקול שלך מסוגל לרדת אתה תאבד תדרים
נמוכים שבסרטים יש בשפע. למוזיקה לדעתי הפולק LSI-9 נותנים יופי של באס.
תחשוב טוב כמה אתה מתכוון להשקיע בתחום הקולנוע. אם אתם מתכוונים לשלב את המערכת
לצפייה מרובה בסרטים אל תהסס , סאב הוא חובה. לדעתי יותר מסנטר.
נמוכים שבסרטים יש בשפע. למוזיקה לדעתי הפולק LSI-9 נותנים יופי של באס.
תחשוב טוב כמה אתה מתכוון להשקיע בתחום הקולנוע. אם אתם מתכוונים לשלב את המערכת
לצפייה מרובה בסרטים אל תהסס , סאב הוא חובה. לדעתי יותר מסנטר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
פשוט
רמקול מדהים.
שמעתי אצל חבר,ובאמת שאהבתי.
יש להם באס לא רע בכלל,בדו ערוצי-לדעתי לא יחסר לך דבר.
לגבי ק"ב-סאב הוא חובה-פשוט משנה את כל התמונה.
הוא מעניק נפח,עומק תחושה של גודל לכל הסט,ותאמין לי - אני שומע עם רמקולים שמכילים סאב אקטיבי,ועדיין לא מוכן לוותר על המימד שהוא מעניק.
אל תהסס לגבי הרמקולים-יקרים-אבל שווים כל אגורה.
שמעתי אצל חבר,ובאמת שאהבתי.
יש להם באס לא רע בכלל,בדו ערוצי-לדעתי לא יחסר לך דבר.
לגבי ק"ב-סאב הוא חובה-פשוט משנה את כל התמונה.
הוא מעניק נפח,עומק תחושה של גודל לכל הסט,ותאמין לי - אני שומע עם רמקולים שמכילים סאב אקטיבי,ועדיין לא מוכן לוותר על המימד שהוא מעניק.
אל תהסס לגבי הרמקולים-יקרים-אבל שווים כל אגורה.
הג'ירפה אילמת?
באס בסטריאו נמדד לא לפי הכמות אלא לפי האיכות (עד כמה נמוך ומדויק הוא יכול לרדת). אצל רמקולים מדפיים הספקטרום מתחיל מ-50Hz במקרה הטוב (מ- 44HZ במקרה נדיר) – וכל מה שמתחת לזה הוא בלתי שמיעה (אפילו אם יש "המון" באס). ללא ספק, סאב יכול מאד להעשיר את מערכת סטריאו (גם עם הרמקולים הם רצפתיים), אבל!!!! רק בתנאי שהוא "מוסיקלי" ומכוון נכון (עדיף – בעזרת מעבד סאונד).
נוכחות הסאב פחות קריטית במוסיקה קלאסית (למרות שגם כאן הוא תורם בהשמעת תזמורת) ובהקלטות ישנות, בשאר סוגי המוסיקה סאב מומלץ ביותר. פשוט צריך לשמוע כדי להבין זאת.
נוכחות הסאב פחות קריטית במוסיקה קלאסית (למרות שגם כאן הוא תורם בהשמעת תזמורת) ובהקלטות ישנות, בשאר סוגי המוסיקה סאב מומלץ ביותר. פשוט צריך לשמוע כדי להבין זאת.
ויטלי