NAD M3
ירון אים אתה אוהב את המכשיר ואת הצליל שלו
לך עליו.
הסדרה הזו של נאד נחשבת לסידרה הטובה ביותר שלהם.
אני אישית לא מכיר , אני מכיר את הסדרות הפשוטות של נאד
352 372 וכדומה .
רק תבדוק אותו עים רמקולים בהירים ונצילים כי המגברים של נאד
ידועים כמגברים שחסר להם טרבל לפחות מניסיון שלי.
כך את הזמן תסתובב ותהנה זה חלק מהכיף.
עמית
לך עליו.
הסדרה הזו של נאד נחשבת לסידרה הטובה ביותר שלהם.
אני אישית לא מכיר , אני מכיר את הסדרות הפשוטות של נאד
352 372 וכדומה .
רק תבדוק אותו עים רמקולים בהירים ונצילים כי המגברים של נאד
ידועים כמגברים שחסר להם טרבל לפחות מניסיון שלי.
כך את הזמן תסתובב ותהנה זה חלק מהכיף.
עמית
הבעיה עמית שלא מצאתי אותו באף תצוגה, את ה -MF A5 אני יכול להביא מחו"ל, מסיבות טכניות גם אותו לא יצא לי לשמוע (כתבתי על זה בפורום), הכל מהתרשמות ממה שקיים באינטרנט. אני יודע שזה לא אידאלי אל זה המצב, אגב ה - NAD כמעט ולא מוזכר פה בפורום וממבט על הנתונים שלא נראה מרשים אגב מתוחמחר ב- 17000 ש"ח.
הבעיה עמית שלא מצאתי אותו באף תצוגה, את ה -MF A5 אני יכול להביא מחו"ל, מסיבות טכניות גם אותו לא יצא לי לשמוע (כתבתי על זה בפורום), הכל מהתרשמות ממה שקיים באינטרנט. אני יודע שזה לא אידאלי אל זה המצב, אגב ה - NAD כמעט ולא מוזכר פה בפורום וממבט על הנתונים שלא נראה מרשים אגב מתוחמחר ב- 17000 ש"ח.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אכן לא מוזכר כי אין הרבה כאלו מסתובבים בשוק (בעייה של תדמית, אתה יודע).
סידרת ה-Silverline שהיא הדור הקודם של ה-Masters, תוכננה ע"י חברה דנית בשם Gryphon, ורמת הבנייה שלה לא תבייש אפילו את Krell. קשה לי להאמין שה-M החדש שונה מהותית מהסילברליין כך שמדובר על מוצר ברמה מאד גבוהה. קח גם בחשבון שהמגבר מכוון על BIAS גבוה למדי ומתנהג כ-CLASS A עד להספק של 70W אאל"ט - המשמעות של זה היא בעיקר צריכת זרם גבוהה ונטייה להתחמם, כך שהוא מצריך מקום מאוורר למדי.
סידרת ה-Silverline שהיא הדור הקודם של ה-Masters, תוכננה ע"י חברה דנית בשם Gryphon, ורמת הבנייה שלה לא תבייש אפילו את Krell. קשה לי להאמין שה-M החדש שונה מהותית מהסילברליין כך שמדובר על מוצר ברמה מאד גבוהה. קח גם בחשבון שהמגבר מכוון על BIAS גבוה למדי ומתנהג כ-CLASS A עד להספק של 70W אאל"ט - המשמעות של זה היא בעיקר צריכת זרם גבוהה ונטייה להתחמם, כך שהוא מצריך מקום מאוורר למדי.
הי,
היה אצלי בבית במשך שבועיים.
PRICELIST = 20K.
מרשים בכל הפרמטרים - אבל לא בהאזנה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=120
תיסתכל על עמודים 6 ו 9.
ליאור.
היה אצלי בבית במשך שבועיים.
PRICELIST = 20K.
מרשים בכל הפרמטרים - אבל לא בהאזנה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=120
תיסתכל על עמודים 6 ו 9.